- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Yok canim şöyle dogum olmadan araba kredisi cektik degistirdik benim maas tamami oraya gidiyor.Tam olarak tek maaş sayılmazsınız canım rapor ücreti almıyor musun?
En güzeli bence ogretmen olmak ya. Gunun bi kismi evde olacaksin ama yarim gun calisacaksin tadindan yenmez vallaEvet esnek çalışma saatleri olsa çalışmak güzel bir şey :)
Ama ev hayatıda güzel şu ev karatinasıda bunaltıyor tabi
Aynen +++++++En güzeli bence ogretmen olmak ya. Gunun bi kismi evde olacaksin ama yarim gun calisacaksin tadindan yenmez valla
En güzeli bence ogretmen olmak ya. Gunun bi kismi evde olacaksin ama yarim gun calisacaksin tadindan yenmez valla
Ben yıllardır gidiyorum canım doktora.İnan gitmediğim doktor kullanmadığım şey kalmadı.Sadece doktor tonij hazırladı deyince dikkatimi çekti.Kan değerlerimde hiçbir sorun yok,herşet normal.Hatta ileri kan tahlillerim bile yapıldı ondada hiçbirşey çıkmadı.Dökülme sebebini bilmiyorum malesef arada kaşıntı oluyordu ama kepeklenme yoktu.Doğum sonrası başladı bir daha da durmadı. bir sürü şampuan denedim zeytinyağı maskeleri yaptım vitaminler içtim olmadı. o dönem saçımı boyattım üstüne tuz biber oldu kalan saçlarda cansızlaştı. sonra saçlarımı baya kısacık kestirdim 5 ayda yeni yeni omuzlarıma gelmeye başladı
dr hazırladığı alkollü kafur etken maddeli bir tonikti.
serumda internetten araştırdım aldım rigenforte
ayrıca hiotin maddeli bir ilaç kullanıyorum.
dermotolog bir uzmana giderseniz daha iyi olur. Kan değerlerinize hormonlarınıza baktırın mutlaka. Eksik birşey varsa ona göre tedavi uygular.
Altin bu ay icinde dususe gececek diyorlar.dolarda uctu zaten sabah bi dusus yasadi.dolar suan alinmaz gibi.6.4 kusurlerdeyken alinsaydi iyi kazanc getirirdi.bundan iki hafta falan oncesi.paran fazlaysa parca parca alabilirsin bence.kar zarar oranini dusunupGunaydin kizlar
Bugun aksama nohut yemegim var ama yarına yemek yapmam lazim aksam esim gelince fasulye yemegi yapacagim sonra da baget ekmek pisirecegim bakalim nasil olacak kolay mi diye.
Evde olunca sürekli duzensiz bi yer yok bakacağım bi yerde yok sanirim.
Kizimi uyutup uyursa az da ben uyumak istiyorum..
Elimde bi miktar para var ama altin almiyorum su virüs olayi bitmeden de almicam sanirim lazim falan olursa allah korusun diye.
aklini seveyim beferikom
Daha da yükselecek ama gelecekte. Yani beş yüz yada bin TL ise elinde kalsın ama fazlası ise yatır hiç düşünme canım
Oldu oldu merak etmeAlinti yapamiyorum telden huhuwwww.olmadi.bu telle ciks ne okunur ne yazilir
Sifirlaninca nese doluyor insan dimi bellezaEv süpürüldü
Lavabo wc temizlendi
Mutfak sıfırlandı (SUHAN )
1 mak bulaşık yıkandı
1 mak çamaşır yıkandı
Yarın yıkananlar yerleştirilecek
Buzluk temizlenecek
Sende dikkat et kendine epey yorulmuşsun yavas yavaş topatlsmışşın bende daha genel temizliğe başlamadım her gün yağmur yağıyorIki tek.kisilik bantaniye yikandi
Yatak odasi sarkit p3ncere perde vs yikandi silindi vs vs.
Mutfak ust dolaplar bitti
Bugun kitaplik ve cocuklarin idasindaki cekmeceler elden g3ciyor.
Oturma oadisin cami silindi ama yagmurdan batti
Hergun ev supuruyirum.surekli biyerleri degistitiyorum ve en kotusu firin hic bos kalmiyor.surekli biseyler yapiyorm anoyyyy bu ucgunde bunlar yapildi istr.daha yapilacak is cok.bir kucuk.poste atilacak cikti cocuklarin odasinda.yarin belki mutfagin kalan alt kismini temizlerim.camasir makinasida surekli calisiyor surekoi biseyler yikaniyor..
Kalin saglicakla.kafami toparlayip yazamadim.daginik oldu biraz ama olsundu yazayimda karisik olsun
Son olarak 600 kusur saglik calisani poziti lutfen dua edelimkendinize dikkat edin.mucks herkese
Ben yıllardır gidiyorum canım doktora.İnan gitmediğim doktor kullanmadığım şey kalmadı.Sadece doktor tonij hazırladı deyince dikkatimi çekti.Kan değerlerimde hiçbir sorun yok,herşet normal.Hatta ileri kan tahlillerim bile yapıldı ondada hiçbirşey çıkmadı.
Iki tek.kisilik bantaniye yikandi
Yatak odasi sarkit p3ncere perde vs yikandi silindi vs vs.
Mutfak ust dolaplar bitti
Bugun kitaplik ve cocuklarin idasindaki cekmeceler elden g3ciyor.
Oturma oadisin cami silindi ama yagmurdan batti
Hergun ev supuruyirum.surekli biyerleri degistitiyorum ve en kotusu firin hic bos kalmiyor.surekli biseyler yapiyorm anoyyyy bu ucgunde bunlar yapildi istr.daha yapilacak is cok.bir kucuk.poste atilacak cikti cocuklarin odasinda.yarin belki mutfagin kalan alt kismini temizlerim.camasir makinasida surekli calisiyor surekoi biseyler yikaniyor..
Kalin saglicakla.kafami toparlayip yazamadim.daginik oldu biraz ama olsundu yazayimda karisik olsun
Son olarak 600 kusur saglik calisani poziti lutfen dua edelimkendinize dikkat edin.mucks herkese
Dün erteleyip durduğum temizliğin bir kısmına başladım. Koridorum L şeklinde. 2 uzun saggy yolluğu var. Süpürünce bile içime sinmediği için eşime rica ettim, o da çırptı balkondan. ( Buraya taşınınca komşularla anlaştık. Çırpmak sorun olmuyor. 1.katta olunca daha rahatım.) Oturma odası, koridor, çocuk odası, tuvalet temizlendi.
Bugün mutfak ve yatak odası hedefim.
Ben hemen hergün yemek yaparım. Yemek yap, topla, yıka günlük rutin.
Çamaşır asmıştım dün. Kurumuş. Katladım yerlerine koydum.
Çocuklar okula giderken giydikleri montları yıkamayı ve bir kısmını kaldırmayı düşünüyorum. Ne de olsa çıkamıyoruz.Ama bugün canım yıkamak istemedi. İlerleyen günlere bıraktım.
Havalar güzelleşince sobayı kaldırıp oturma odasıyla salonu yer değiştirmeyi düşünüyorum. Eşimle konuşunca biraz daha zaman geçmesini beklemeye karar verdik. Hâlâ havalar serin. 15 nisana kadar duruma bakacağım.
Salonun büyük balkona girişi var ama oturma odasının yok. Yaz demek balkon demek. Büyük oda aylarca boş boş gelecek misafiri bekliyor. Düşününce bu durum saçma geldi artık. Ama eşyaları hantal aldığım için ve kullanamadığım bir yemek masası olduğu için planlamayı düzgün yapmam elzem. Kafamda şekillendiriyorum.
Hepinize kolaylıklar ve sağlıklar diliyorum.
O halı pek sağlıklı değil elden çıkarsan iyi olurDün erteleyip durduğum temizliğin bir kısmına başladım. Koridorum L şeklinde. 2 uzun saggy yolluğu var. Süpürünce bile içime sinmediği için eşime rica ettim, o da çırptı balkondan. ( Buraya taşınınca komşularla anlaştık. Çırpmak sorun olmuyor. 1.katta olunca daha rahatım.) Oturma odası, koridor, çocuk odası, tuvalet temizlendi.
Bugün mutfak ve yatak odası hedefim.
Ben hemen hergün yemek yaparım. Yemek yap, topla, yıka günlük rutin.
Çamaşır asmıştım dün. Kurumuş. Katladım yerlerine koydum.
Çocuklar okula giderken giydikleri montları yıkamayı ve bir kısmını kaldırmayı düşünüyorum. Ne de olsa çıkamıyoruz.Ama bugün canım yıkamak istemedi. İlerleyen günlere bıraktım.
Havalar güzelleşince sobayı kaldırıp oturma odasıyla salonu yer değiştirmeyi düşünüyorum. Eşimle konuşunca biraz daha zaman geçmesini beklemeye karar verdik. Hâlâ havalar serin. 15 nisana kadar duruma bakacağım.
Salonun büyük balkona girişi var ama oturma odasının yok. Yaz demek balkon demek. Büyük oda aylarca boş boş gelecek misafiri bekliyor. Düşününce bu durum saçma geldi artık. Ama eşyaları hantal aldığım için ve kullanamadığım bir yemek masası olduğu için planlamayı düzgün yapmam elzem. Kafamda şekillendiriyorum.
Hepinize kolaylıklar ve sağlıklar diliyorum.
Slm kızlar dün baya yoruldum bugün izin kullanıyorum.
Çamaşır yıkadım asılacak.
Kurular yerleştirilecek.
Misafir WC lavabosu yıkanacak aslında kullanılmıyor ama yine de bir su tutmak lazım. Duşa girmeden yaparım.
Akşama mantı yapıcam.
Şu an oğlumla etkinlik yapıyoruz. Suluboyamız yok biz de neskafe ile yaptık.
Öğrtmen arkadaşım okuldan gelince 1 saat kadar koltukta oturup öyle boş boş duvara bakmadan kalkamadığından bahsederdi.En güzeli bence ogretmen olmak ya. Gunun bi kismi evde olacaksin ama yarim gun calisacaksin tadindan yenmez valla
Aynen dediğin gibi "artık beni yeteri kadar kullandın" demeye başladı. Yollarımızı ayıracağız. Tavsiye edeceğiniz site var mı, şimdiden bakmaya başlayayım.O halı pek sağlıklı değil elden çıkarsan iyi oluralerji etkileri filanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?