Ben yeni nesil halıları pek bilmiyorum merinos marka benim evin halıları akrilik sekiz senedir bir sorun yaşamadım leke kolay çıkıyor akrilik olarak orta kalite de çok ağır olanları da varAynen dediğin gibi "artık beni yeteri kadar kullandın" demeye başladı. Yollarımızı ayıracağız. Tavsiye edeceğiniz site var mı, şimdiden bakmaya başlayayım.
Ufaklık evin duvarlarını sanat galerisine(!) çevirdiği için boyaydı, ufak tefek tadilattı... uğraşmamız gerekecek. Şimdiden kafamda otursun istiyorum.
Ne güzel birlikte oynama yaşlarındalar darısı benimkilereNescafe süper fikir. Çok hoşuma gitti. Bizde de hem kızımın hem oğlumun öğretmeni hergün etkinlik gönderiyor yapmaları için.
Kızım 5.sınıf. EBA yla imtihanı devam ediyor.Dondu, açılmadı...vs.
Oğlum anasınıfına gidiyordu. Harf vermeye başlamıştı öğretmeni ufak ufak. Okumayı öğrendi. Ben de ara sıra destek oluyorum. Madem öğrendi, ilerlesin. Kızım da öğrenmişti anasınıfında. Mantığını kavramıştı. Böyle olunca zorluk yaşamadı.
Evde daha düzenli bir etkinlik takvimi geliştirmek istiyorum ama bu aralar geç yattığım için ev biraz eve ağırlık verdiğim için istediğim boyutta değilim. Ancak bu süreçte çocuklar birbirleriyle doyasıya oynuyorlar. Birbirlerine doyuyorlar.Bana da sarmıyorlar.
Öğretmenlerle grubumuz var. Orada da birçok etkinlik, öneri, kitap paylaşılıyor. Seç beğen al.
Zaten kendim de araştırmayı severim. El becerim iyidir. Bu krizi fırsata çevirme yollarına bakacağım.
Taç baby düdüklü tencere var ama emin olup bende alamadım onu araştır istersen. Benimde ihtiyacım var evde var ama galiba benimkide bozuldu sıkıntı yaşadım bir kaç defa korkuyorum bu yüzden kullanmaya.2 gün önce düdüklü tencerem bozuldu
Yeni alacağım düdüklü pahalı olduğundan eşim yaparım ben bunu dedi ve açtı sonuç toparlayamadı :)
Biraz tenceresiz bakacağım duruma yazın pek kullanmıyorum ama kışın elimden düşmüyordu.
Mutfaktan 1 tencere elenmiş oldu.
Taç baby düdüklü tencere var ama emin olup bende alamadım onu araştır istersen. Benimde ihtiyacım var evde var ama galiba benimkide bozuldu sıkıntı yaşadım bir kaç defa korkuyorum bu yüzden kullanmaya.
Evet fıssler - 500tl civarı ama ömürlük diyorlar. Benimki de yenide bir iki defa etrafa su sıçrattı battı her taraf korkuyorum şimdi de bir şey koymaya. Araştırayım bende uygun ürün görürsek bilgi paylaşımı ve yapalımAraştırayım bakalım ürün nasıl acaba .
Fıssler alıp uzun süre kullanmak istiyorum hiç hesapta yoktu böyle bir masrafNormal tencerelerim eskimişti onlar değişecek daha
Evet fıssler - 500tl civarı ama ömürlük diyorlar. Benimki de yenide bir iki defa etrafa su sıçrattı battı her taraf korkuyorum şimdi de bir şey koymaya. Araştırayım bende uygun ürün görürsek bilgi paylaşımı ve yapalım
Bende işten ayrıldım pek durum iç açıcı değil araştırıyorum bilgi alırsam toplarsam paylaşırım tabiBenimki 2 tencereli 1 kapaklıydı duruma göre tencere boyunu seçip kullanıyordum şimdi nasıl ürün seçsem kullanışlı olur bilemedim gerçekten büyük kayıp yaşadım
bu ay almam sanırım yeni yeni artıya geçiyorum daha çöp kovam da kırılmıştı onu bile almadım
Siz alırsanız memnun kalırsanız paylaşın mutlaka
Ben dudukluden korktugum icin hic almadim mia. Ama esim isteyip duruyor et pisirirken mutfaga 10 kere git gel zorunda kaliyoruz surekli.2 gün önce düdüklü tencerem bozuldu
Yeni alacağım düdüklü pahalı olduğundan eşim yaparım ben bunu dedi ve açtı sonuç toparlayamadı :)
Biraz tenceresiz bakacağım duruma yazın pek kullanmıyorum ama kışın elimden düşmüyordu.
Mutfaktan 1 tencere elenmiş oldu.
Ben dudukluden korktugum icin hic almadim mia. Ama esim isteyip duruyor et pisirirken mutfaga 10 kere git gel zorunda kaliyoruz surekli.
Benimde aklimda su virus bitsin iyisinden bi tane bende alacagim.
İşte benim kide kilitli sistem yenilerden mercimek çorbası pişirelim dedim ev battı ben beceremedim galibaBen düdüklüyü çok seviyorum. eti koy 1 saat sonra mis gibi pişiyor ama başka markalarda daha kısa sürüyormuş.
taze fasulyeden tut mercimek çorbasına kadar kullandığım ürün
güvenlikli oluyor artık yeni çıkanlar. Patlama durumu yaşamadım. bozulduğunda bile zor açtık düşün içinde hava yoktu kilitli kaldı.
İşte benim kide kilitli sistem yenilerden mercimek çorbası pişirelim dedim ev battı ben beceremedim galiba
Elime almaya korkar oldum annem içine dolmuştur bakalım dedi öyle kaldı yasak vs girdi arayaHımmm acaba çok mu doldurdun ki mercimekte az tutuyorum malzemeyi diğerlerinde sorun olmuyor.
nohut vs denedin mi belki bozuk değildir kısık ateşte dene. Yanlardan klipsliydi benimkide.
Alirsan iyisini al o zaman canim ya. Bende fisler ya da tefal istiyorum.Ben düdüklüyü çok seviyorum. eti koy 1 saat sonra mis gibi pişiyor ama başka markalarda daha kısa sürüyormuş.
taze fasulyeden tut mercimek çorbasına kadar kullandığım ürün
güvenlikli oluyor artık yeni çıkanlar. Patlama durumu yaşamadım. bozulduğunda bile zor açtık düşün içinde hava yoktu kilitli kaldı.
Annemde tefal var 10sene filan alalı ama memnun değil övündüğü gibi değilAlirsan iyisini al o zaman canim ya. Bende fisler ya da tefal istiyorum.
Alirsan iyisini al o zaman canim ya. Bende fisler ya da tefal istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?