Doğrusu indirimi görünce bende tekrar alsam mı diye düşündüm ama gerçekten kolay aşınıyor bir kaç kişiye daha fikir sor istersen belki ben dikkatli kullanmamışmdrAaa alacaktım. Bende yedi parça 300düştü iyi ki almamışım teşekkür ederim
Evle bir bağ kurmak önemli en azından ben bu evi seviyorum diyebilmek lazım, doğrusu bu evde ilk oturan biziz sıfır evdi, ama bağ kuramadımbu konuyu bilmiyorum, ama krediyle aldık biz ödedik diye midir bilmem evimden gayet memnunum.
Arkadaşlarım ev falan değiştiriyorlar, eşim bazen diyor şurdan alsak mı falan diye, yok diyorum. bütünleşmişiz gibi. aramızda bağ var evle.
Teyzemin bir lafı vardı, "bu evin her kalebodurunda benim gözyaşım var, o kadar emeği göz ardı edemem" diye
dipnot: evlerini kooperatif olarak almışlardı. bitmesi uzun ve zahmetli oldu.
Ellerine sağlık miaa balkon bahçe ohhh harika, ev çok yüksek çocuk var açık balkon korkuluklar alçak bu evde balkonu hiç kullanamıyorumGünaydınlar dün çok yorucu geçti
3 mak çamaşır yıkandı serildi.
2 mak bulaşık yıkandı.
balkona minderleri koydum sezonu açtık kızım eşim vakit güzel geçti.
sonra aklımdaki bazı yerleri temizledim düzenledim.
kızımı yıkadım sonra duş aldım
sabahta mak açık renkleri attım işe geldim
bugün eve gidince onları sereceğim birde yemek yapılacak bakalım
birde banyo bataryası su kaçırıyor eşim gündüz o işi halledecek etraf batarsa temizlerim artık.
Ev bulduğunuza sevindim umarım umduğunuzdan daha iyi olur, ne güzel içinize sinmesiMerhaba hanımlar;
Konusu geçmişken ben de enerjiyle ilgili bir şeyler söylemek isterim.
Biz evlenirken eşimin daha önce tutmuş olduğu eve taşındım. Yerleştik. Sonra öğrendim ki önceki kiracı eşiyle ayrılmış ve bu nedenle evi boşaltmış. Taşındığımızın 3. senesinde ev sahibi evi satmaya karar verdi. Her ne kadar ev ilk göz ağrımız olsa da alttan alta bir huzursuzluk vardı üzerimizde.
Şimdi yakınlarda 100 lira farkla yeni bir eve taşınıyoruz. Buradaki aile de 5 sene oturup kendi evlerini alıp çıkmışlar. Şimdiden eve karşı bir sempatim oluşmaya başladı. Enerjisi daha yüksek gibi geliyor. Umarım yeni ev her anlamda bizim için tekrar bir arınma olur ve kendi evimizi alacağımız güne kadar huzurla oturmak nasip olur.
Şimdi hangi marka düşünüyorsn canım, doğrusu Ben de eksikleri listeledim ama eşimle de konuştuk kargo ı çalışanlarının yükünü artırmak istemiyorum böyle bir dönemde her şey bitsin Allah kısmet ederse sonra inşallahKaracanin pembe granitleri vardi bende de. 4 sene oldu kullanali. Icleri iyi durumda ama alt kisimlari bulasik makinasina koydugum icin mahfoldu tabi ben ovmuyorum. Bana tencere takimi 5 sene gitse ortalama yeter diye dusunuyorum. Bi takim da schafer aldim onlarda ocakta kayiyor cok tehlikeli. Hepsini komple değiştireceğim aklimda benimde. Cinnet geçireceğim ani bekliyorum bende
Korona dan önce başladım baya iyi gidiyordu ama sekteye uğradı verdiklerimi de aldım ya
Marka değilde annemin kullandıkları var maiknaya konulabiliyor üstelik altlari metal degil. Alt tarafida granit tarzi. Ya magazalardan bakarak alacagim bu sefer. Ya da gider karaca alir gene 5 yil kullanir atarim napim. Nelere vermiyoruz 300 400 lira ki. 5 sene iyi bi sure. Ama dedigin gibi korona bitmeden almam bende. Benimde bi liste yapmam lazim hep bastiriyorum icimdeki alisveris isteğini. Almiyorum bi sey. Bitecek insallah ama 1 sene sürer diyoralar.Şimdi hangi marka düşünüyorsn canım, doğrusu Ben de eksikleri listeledim ama eşimle de konuştuk kargo ı çalışanlarının yükünü artırmak istemiyorum böyle bir dönemde her şey bitsin Allah kısmet ederse sonra inşallah
Off evde durmak cidden cok zor gozum surekli mutfakta benimde.Korona dan önce başladım baya iyi gidiyordu ama sekteye uğradı verdiklerimi de aldım ya
Marka değilde annemin kullandıkları var maiknaya konulabiliyor üstelik altlari metal degil. Alt tarafida granit tarzi. Ya magazalardan bakarak alacagim bu sefer. Ya da gider karaca alir gene 5 yil kullanir atarim napim. Nelere vermiyoruz 300 400 lira ki. 5 sene iyi bi sure. Ama dedigin gibi korona bitmeden almam bende. Benimde bi liste yapmam lazim hep bastiriyorum icimdeki alisveris isteğini. Almiyorum bi sey. Bitecek insallah ama 1 sene sürer diyoralar.
Artık teflon tava/tencere kullanmak istemiyorum. Seramik tava da kullandım. Memnun kalmadım. Yumurta,krep vb.yapınca yapıştırmayan ne önerirsiniz? Ona göre almam gerekiyor.Tavalarım ve granit tencerelerim yıprandı değişme zamanı geldi, bugün mutfaktan 10a yakın parça atılmak üzere ayıklandı, 5-6parça da kıyafet ayırdım verilmek üzere
Karacanın seramik tencere takımını, emran in da teflon takımını kullandım. Memnun değilim. Çok çabuk yıprandı. Çekikleri kullanıyorum ama kahvaltı için çelik gibi ama yapıştırmayan tava arıyorum. Alman bir tanıdığın setini kullanmıştık yazlık olarak kiraladığımız evde. Onun çelik ama altı yapıştırmayan takımı vardı. Tencerenin/tavanın içi tırtıklı, nasıl anlatsam kabarık bölme bölmeydi ve yapıştırmıyordu. Gülsan ın gördüm böyle bir tava setini ama emin olamadım. İnşaallah memnun kalacağımız ürünleri buluruz .Aaa alacaktım. Bende yedi parça 300düştü iyi ki almamışım teşekkür ederim
Annem der, hergün size okuyorum, gönderiyorum.evin her odasında 7 kere ayetel kursi okuyup üfle. ben ayetel kursinin enerjisi ile çok rahatlıyorum. her gece yatarken okumaya gayret ediyorum.
Ekmek kadayıfı tatlısının tarifini alabilir miyim?Günaydın,
Pazar günü yaptıklarım,
-ekmek yapıldı.
-ıspanak kavruldu ve börek yapıldı.
-bayat ekmeklerden ekmek kadayıfı tatlısı yapıldı.
-mutfak toparlandı. 1 makine bulaşık yıkandı.
Bu hafta yatak odası ve banyoya bakamadım.
ya ben internetten baktım. tadamadım rejimim sebebiyle. nasıl olduğunu bilemiyorum.Ekmek kadayıfı tatlısının tarifini alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?