Zaman çok bende başlamak istiyorum haklısınÇok sürükleyici bir dizi tavsiye ederim.
Ona da bakayım bi :)Harika bir dizi ayrıca the platform filminide tavsiye ederim
Ama çocukla izlenir mi bilmem biraz ağır bir filimOna da bakayım bi :)
Çocuklar uyuyunca izliyoruz yoksa izletmezlerAma çocukla izlenir mi bilmem biraz ağır bir filim
ay orijinalini izle bir kez.Aynen süperdi :) Türkçe dublaj izledim.
allahım çok merak ediyorum Mia senden daha heyacanlı olabilirim.Sonunda süpürgem geldi :)
eve gidince şarja takacağım dolunca denerim hem mutfağı süpürürümen son cumartesi süpürüldü kirlenmeye başlamıştı bakalım ne kadar kir toz çıkacak
Ben çok sevdim. altyazılı izledim. ama çok sürükleyici. 3 sezonu 1-2 haftada bitirdim. 4. sezonu 3 günde. 5. sezon için 1 sene nasıl beklerim bilmiyorumZaman çok bende başlamak istiyorum haklısın
Az önce denedim efsane gerçekten hızımı alamadım nerdeyse tüm evi dolaştımallahım çok merak ediyorum Mia senden daha heyacanlı olabilirim.
Güle güle kullan canim.Az önce denedim efsane gerçekten hızımı alamadım nerdeyse tüm evi dolaştım
Tozun içinde oturuyormuşuz ev temiz sanıyodum
Güle güle kullan canim.
Ben demistim demek istiyorum ve köşeye cekiliyorum.
Günaydın önceki sayfaları takip edemedimAynen hiç pişman değilim artık yatak koltuk her yeri süpürürüm bununla :)
Günaydın kizlar
Bugun mercimek yemegi yapacagim sadece. Oglene de kabak var.
Dün bütün utuleri bitirdim yarina banyo wc yikanacak.
Bugun camasir atarim gene.
Ev işi hic bitmiyor.surekli kisir döngü.
Kendime söz verdim 59 a indigimde kahve makinasi alabilirim
Insallah bi an önce gider yapıştı kaldi zalimin kilosu.
Günaydın önceki sayfaları takip edemedim
ama anladığım kadarıyla robot süpürge aldınız,
güle güle kullanın.
Benim de gündemimde, markasını öğrenebilir miyim?
Hava yagmurlu olunca benim temizlik yapasim geliyor. Gunesli oldugunda asla yapmam disarda gezerimKolay gelsin :)
bugün benimde çamaşır yemek ve ev toplamakla geçer.
hava yağmurlu olunca detaylı temizlik yapasım gelmiyor :)
Hava yagmurlu olunca benim temizlik yapasim geliyor. Gunesli oldugunda asla yapmam disarda gezerim
Malum artik gezemiyorum da ara ara yapiyorum bende kendimi yormadan.
Bi kac aklimdaki düzen işi var ara ara yapicam.
Merhaba herkese
Kışlıkları yavaş toparlıyorum benim taraf bitti sayılır eşimin tarafına geçtim. Onda yıkanacak ütülenecekleri ayırdım ona başlarım bugün herhalde. Erken uyandım uyanmışkne tembellik yapmak istemedim giriş golü koridoru ve tuvalet banyo duvarını sildim oralar bitti kaldı mutfak salon yatak odası ve kullanmadığımız küçük bir odamız var
Bu 4gün de temizlik işinin bitmesi için karar aldım eşimde evde inşallah bir ucundan tutar diye tahmin ediyorum. Perdeler duvarlar elden gececek
Dün teldekiler katlandı yerleştirildi bir makine yıkandı serildi. Ütü var ve kışlıklar yıkanacak.
Ev süpürüldü silindi tuvalet banyo temizlendi
Yaptıkça notlarımı yazarım.
Duvarı mop ile siliyorum içime sinmeyen yeri elimle üzerinden geçiyorum daha pratik ve kolay oluyor bence. Sıcak su Arap sabunu sirke ve çamaşır suyu tableti attım ve memnun kaldım bazen de beyaz sabun yada bulaşık makinesi deterjanı ile siliyorum
Siz neler kullanıyor sunız neyden memnunsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?