Günaydın kizlar
Bugun mercimek yemegi yapacagim sadece. Oglene de kabak var.
Dün bütün utuleri bitirdim yarina banyo wc yikanacak.
Bugun camasir atarim gene.
Ev işi hic bitmiyor.surekli kisir döngü.
Kendime söz verdim 59 a indigimde kahve makinasi alabilirim
Insallah bi an önce gider yapıştı kaldi zalimin kilosu.

Aynen hiç pişman değilim artık yatak koltuk her yeri süpürürüm bununla :)
Günaydın önceki sayfaları takip edemedim
ama anladığım kadarıyla robot süpürge aldınız,
güle güle kullanın.
Benim de gündemimde, markasını öğrenebilir miyim?

Kolay gelsin :)
bugün benimde çamaşır yemek ve ev toplamakla geçer.
hava yağmurlu olunca detaylı temizlik yapasım gelmiyor :)

Günaydın önceki sayfaları takip edemedim
ama anladığım kadarıyla robot süpürge aldınız,
güle güle kullanın.
Benim de gündemimde, markasını öğrenebilir miyim?

Teşekkürler Dyson v7 modelini aldım. Kablosuz olması çok çok güzel birşey temizlemesi ve kullanımı kolay tavsiye ederim.

Kolay gelsin :)
bugün benimde çamaşır yemek ve ev toplamakla geçer.
hava yağmurlu olunca detaylı temizlik yapasım gelmiyor :)
Hava yagmurlu olunca benim temizlik yapasim geliyor. Gunesli oldugunda asla yapmam disarda gezerim
Malum artik gezemiyorum da ara ara yapiyorum bende kendimi yormadan.
Bi kac aklimdaki düzen işi var ara ara yapicam.

Merhaba herkese
Kışlıkları yavaş toparlıyorum benim taraf bitti sayılır eşimin tarafına geçtim. Onda yıkanacak ütülenecekleri ayırdım ona başlarım bugün herhalde. Erken uyandım uyanmışkne tembellik yapmak istemedim giriş golü koridoru ve tuvalet banyo duvarını sildim oralar bitti kaldı mutfak salon yatak odası ve kullanmadığımız küçük bir odamız var
Bu 4gün de temizlik işinin bitmesi için karar aldım eşimde evde inşallah bir ucundan tutar diye tahmin ediyorum. Perdeler duvarlar elden gececek
Dün teldekiler katlandı yerleştirildi bir makine yıkandı serildi. Ütü var ve kışlıklar yıkanacak.
Ev süpürüldü silindi tuvalet banyo temizlendi
Yaptıkça notlarımı yazarım.
Duvarı mop ile siliyorum içime sinmeyen yeri elimle üzerinden geçiyorum daha pratik ve kolay oluyor bence. Sıcak su Arap sabunu sirke ve çamaşır suyu tableti attım ve memnun kaldım bazen de beyaz sabun yada bulaşık makinesi deterjanı ile siliyorum

Siz neler kullanıyor sunız neyden memnunsunuz

Minimal yaşam değerlendirmesi

3 yıla yakın sade yaşamaya çalışıyorum.
bu süreçte ne sevdiğimi neyi sevmediğimi de anlamış oldum.

Mesela pratik ev aletlerini acayip seviyorum bu süreçte hep araştırmalarım olacak.

Bakım ürünleri denemeyi de seviyorum tabi bir ürün bitmeden yenisini almamayı öğrendim.

Kıyafetimin az olması da beni mutlu ediyor ama her sezon kıyafet almayı da seviyorum birkaç parçada olsa alıyorum. Kıyafet eskitmeyi seviyorum aldığımın hakkını veriyorum giymiyorsam başkasına veriyorum.

Takı sevmediğimi farkettim bu süreçte kulaklarımda son 2 yıldır küpeye karşı alerjik o yüzden hiç takı almayı düşünmüyorum kolyelerim ve bilekliklerim yetiyor.

Makyaj ürünlerininde kullandığım kadar olması yetiyor. Hangi renklerin bana uygun olduğunu biliyorum.

Saçlarımı kendi haline bıraktım artık eskiden olsa aklıma gelen renge ve şekle kestirirdim

Misafir adına alınan çoğu ürünlerin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Evimi çiçeklerle ve aldığım dekorlarla detay katmayı seviyorum.
Ama büyük parçalı eşyaların az olmasını tercih ediyorum.

Kızımın oyuncaklarını zaman zaman azaltıyorum ama yerine yeni oyuncaklarda alıyorum yaşına uygun. ve artık kendi seçiyor :)

Ayakkabı konusunda sade olmayı seviyorum ve zor ayakkabı seçen biriyim :)

Mutfak eşyalarının az olmasını seviyorum. dolapları açtığımda istediğime kolay ulaşmayı tercih ediyorum.

Deterjan da yeni ürün denemeyi seviyorum ama elimdeki ürün bittiğinde başka ürün alıyorum. bu aralar viking serisini deniyorum baya sevdim.

Çok planlı olmaktan ziyade önemli işlerimi en kısa zamanda bitirip zamanımın kalmasını seviyorum.

Ve en önemlisi borçla taksitle eşya almamayı öğrendim çok şükür az da olsa birikimim var kafam rahat.

Her yıl farklı yerler görmek istiyorum. Şuan mümkün olmasada :)

Yani sonuç olarak çok aşırı minimal olmasam da artık ne istediğimi biliyorum. Bu da beni mutlu ediyor :)

Son düzenleme:
Hava yagmurlu olunca benim temizlik yapasim geliyor. Gunesli oldugunda asla yapmam disarda gezerim
Malum artik gezemiyorum da ara ara yapiyorum bende kendimi yormadan.
Bi kac aklimdaki düzen işi var ara ara yapicam.

Cam açıp uzun süre havalandıramıyorum evi
balkona eşya çıkartamıyorum falan zor geliyor temizlik yapmak :)

Benim duvarlar beyaz silinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…