cifle silince çıkar ama nazikçeMerhabalar herkese;
Size birşey soracaktım arkadaşlar. Kızım haberim yokken duvarları kurşun kalem ve kuru boya kalemleriyle renklendirmiş sağolsun. Her ne kadar ev başkasına satılacak olsa da duvarları öyle bırakmak istemiyorum.
Çıkarmak için önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Bu arada evin duvarları silinebilir boya.
Cifle çıkıyor..Merhabalar herkese;
Size birşey soracaktım arkadaşlar. Kızım haberim yokken duvarları kurşun kalem ve kuru boya kalemleriyle renklendirmiş sağolsun. Her ne kadar ev başkasına satılacak olsa da duvarları öyle bırakmak istemiyorum.
Çıkarmak için önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Bu arada evin duvarları silinebilir boya.
Sihirli süngerler var yada poşetin üzerine cif döküp dene tek başına cif bilmiyorumMerhabalar herkese;
Merhabalar herkese;
Ben geldimm yine takibe devam sizleri :) NasılsınMia- anka dönmedi mi dönse buraya uğrar biliyorum ondan sana sorayım dedim
Günaydın kizlar
Dün hep mutfaktaydim bebekle olunca bi de tüm gün orda gecti. Neyse bugune yemekler hazir sadece kizimla ilgilenicem.
Ramazan diye eşime çeşit yapayim diyorum normalde cesit çeşit yapmam.
Mutfakta bi dolap daha duzenledim iyi oldu tertemiz.
Normalde benim ev dagilmazdi bebekten önce ama simdi her oda dagiliyor. Ya evdeyim diye dagiliyor ya da yardimci gelmiyor diye anlamadim valla. Her gun toplamaya da musait olamıyorum. Yuvarlanip gidiyoruz.
Herkese musmutlu bir gün olsun.
Alt msj cok daha farkli gibi ama neyse diyorum anlamamaya vurucam işiEmeklemeye başladığında herşey daha da güzel olacak
Alt msj cok daha farkli gibi ama neyse diyorum anlamamaya vurucam işi
Hobi ne baktin bize de anlat.
Ya benim hic hobim yoktur mesela el işi becerilerim de hic iyi değildir tek sevdigim sey gezmek yatmak yemek yemek
Çok teşekkürler ayrıntılı cevabın için.Eki Görüntüle 2627609
kavs-i kuzah dolabımın düzenini sormuştun.
yazlık ürünleri bu şekilde düzenledim üstler gri sepette ev kıyafetleri beyaz sepette çoraplarda aşağıdaki sepette
hırkaları katlıyorum çok fazla dağılmıyorlar.
diğer rafta çantalarım var
en alt raf boş.
en üsttede yatak örtüm var şu ara sermiyorum.
dolabın diğer tarafında jeanlar var kazaklar ve swetler ev kıyafetleri ve pijamalar var. onları çekmeceye katlıyorum.
tabi sepetleri tek çeşit ve kumaş birşey istiyorum şuan elimde olanları değerlendirdim.
Çok teşekkürler ayrıntılı cevabın için.Ben bir türlü elimdekileri çıkaramıyorum. Giysem de giymesem de duruyorlar. Bu döngüden kurtulamıyorum. Haliyle kalabalık bir dolap benimki. Var mı tavsiyen?
Merhaba
Ben de bu aralar mutfakta minimallesme adimlari atiyorum. Mutfagimin neresine el atsam sıkış tıkış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?