Merhabalar herkese;

Size birşey soracaktım arkadaşlar. Kızım haberim yokken duvarları kurşun kalem ve kuru boya kalemleriyle renklendirmiş sağolsun. Her ne kadar ev başkasına satılacak olsa da duvarları öyle bırakmak istemiyorum.

Çıkarmak için önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? Bu arada evin duvarları silinebilir boya.

cifle silince çıkar ama nazikçe

Cifle çıkıyor..

Sihirli süngerler var yada poşetin üzerine cif döküp dene tek başına cif bilmiyorum

Silgiyle dene zaten kurşun kalemmiş çıkar bence :) hafif iz kalsa sorun olmaz

Ben geldimm yine takibe devam sizleri :) Nasılsın Mia- anka dönmedi mi dönse buraya uğrar biliyorum ondan sana sorayım dedim

Hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
Ankayla her gün konuşuyoruz ama buraya gelme konusunu açmıyorum artık. kendi istediğinde mutlaka gelecektir :)

Günaydın kizlar
Dün hep mutfaktaydim bebekle olunca bi de tüm gün orda gecti. Neyse bugune yemekler hazir sadece kizimla ilgilenicem.
Ramazan diye eşime çeşit yapayim diyorum normalde cesit çeşit yapmam.
Mutfakta bi dolap daha duzenledim iyi oldu tertemiz.
Normalde benim ev dagilmazdi bebekten önce ama simdi her oda dagiliyor. Ya evdeyim diye dagiliyor ya da yardimci gelmiyor diye anlamadim valla. Her gun toplamaya da musait olamıyorum. Yuvarlanip gidiyoruz.
Herkese musmutlu bir gün olsun.

Emeklemeye başladığında herşey daha da güzel olacak

Alt msj cok daha farkli gibi ama neyse diyorum anlamamaya vurucam işi
Hobi ne baktin bize de anlat.
Ya benim hic hobim yoktur mesela el işi becerilerim de hic iyi değildir tek sevdigim sey gezmek yatmak yemek yemek

Punch diye bir kumaş işleme tekniği var görünüşte pratik birşeye benziyor çok keyifli olabilir
birde boyamayla ilgili bir şey var ama baya maliyetli gibi :)

şu aralar filmlerden sıkıldım. kitap okumak içinde sessiz sakin ortam olmuyor
gezemiyoruz da :)
hobilere sardım

kavs-i kuzah dolabımın düzenini sormuştun.
yazlık ürünleri bu şekilde düzenledim üstler gri sepette ev kıyafetleri beyaz sepette çoraplarda aşağıdaki sepette
hırkaları katlıyorum çok fazla dağılmıyorlar.
diğer rafta çantalarım var
en alt raf boş.
en üsttede yatak örtüm var şu ara sermiyorum.
dolabın diğer tarafında jeanlar var kazaklar ve swetler ev kıyafetleri ve pijamalar var. onları çekmeceye katlıyorum.
tabi sepetleri tek çeşit ve kumaş birşey istiyorum şuan elimde olanları değerlendirdim.

Çok teşekkürler ayrıntılı cevabın için. Ben bir türlü elimdekileri çıkaramıyorum. Giysem de giymesem de duruyorlar. Bu döngüden kurtulamıyorum. Haliyle kalabalık bir dolap benimki. Var mı tavsiyen?

Bir zamanlar dolabım çok doluydu sadece belirli kıyafetleri giyerdim.
birde yeni aldığım kıyafetlere kıyamazdım sonra modası geçerdi ve eskimediği içinde vermezdim.
sonra ciddi anlamda eleme yaptım ve her aldığımı giydim.
şimdi daha iyi giyiniyorum ne renk sevdiğimi biliyorum tarzımı biliyorum.
ve kıyafetlerimi eskitebiliyorum.

tavsiyem tüm kıyafetlerini ortaya çıkart ve eleme yap.
elediklerini poşetlerle başka odada tut 1-2 ay eğer içinden geri almıyorsan ver.
bu süreçte hem dolabını tanımış oluyorsun limitlerini biliyorsun.
sana ne kadar pantolon yetecek ne kadar çorap giyeceksin anlıyorsun.
dolabın karşısına geçip ne giycem diye düşünmüyorsun.

ben daha düz giyinmeye başladım mesela bu sadelikten ziyade zamansız modayı sevdiğimden 5 yıl sonra fotoğraflarıma baktığımda o an moda gelen sonradan rüküş gözükebiliyor :)

Merhaba

Ben de bu aralar mutfakta minimallesme adimlari atiyorum. Mutfagimin neresine el atsam sıkış tıkış.

Hoşgeldiniz :)
Mutfak 1 kerede sadeleşmiyor o an herşey lazımmış gibi geliyor.
Vaktiniz varsa bölüm bölüm düzenleyin.
mesela sadece bardakları masanın üzerine çıkartın ne kadar çok göreceksiniz bu duygu size azalmanız gerektiğini hissettirecek ve her elemede daha azalacaksınız :)

Nisan ayı hedefleri ve yapılacaklar değerlendirme

1. Bol su içilecek. ---- istediğim kadar içemedim malesef
  2. Sabah erken uyanmak ve sabah rutini yapmak +++++++ sabahları erken uyanıyorum ama rutini tam oturtamadım
  3. İş yeri işlerini düzenli takip etmek +++++ bazen çok yoğun olduğumda işler birikiyor ama işler tenhalaştı şu aralar iyi gidiyorum.
  4. Film izlemek ++++ çok film izledim kişisel gelişim videoları izledim ama sıkıldım biraz ara veriyorum :)
  5. Bakımlı olmak -+-+-++-+ biraz moduma göre gelişti
  6. Saç bakımına devam etmek yeni ürün araştırmak+++++++ bakıma devam
  7. Ev düzenini sağlamak ++++----++++-- değişiyor havalar ısınsa cam sileceğim bugünde yağmur var.
  8. Eylüle kitap alınacak ve oyun.++++++++++ yeni sipariş ettim öncesinde oyuncak aldım şuan onlarla vakit geçiriyor.
  9. Her işe olabildiğince odaklanmak --------- çoğunlukla yapamadım.
  10. Bütçe planlaması (birikim) ?+++++++++ planlamamı yaptım daha birikime geçemedim maaşımı bekliyorum :)
Bu ay işime, evime ve kendime özen göstermek istiyorum.
bazı rutinlerimi değiştirmek istiyorum bakalım nasıl geçecek ----------- yani orta halli yaşadık gittik bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…