Bebekte geliyor tam zamanı kucağımda gezdirirken bile süpürürsün evi o derece kolay :) bu arada son 5 gün kalmış vayy be daha dün gibi herşey :)
eşine dyson mu alacaksın iyi fikir
Hayaller hayatlar iste mutlu huzurlu hayatlar yasariz insallah sevdiklerimizle
Ay evet, heycan doruktaBu arada esimin dogum gunude 2 mayis.
Bakalim bebis ne zaman gelecek. Erkende gelebilir, gecte gelebilir.
BU arada erken dogum tehlikesi gecirdikten sonra esim evi supurmeme izin vermedi.
Bir iki kez supurdugumu fark edince fircayi yedim, o yuzden aslinda dysonu esim bence cok hak ediyor diye dusunuyorum. Ben bi fiyatlara bakiniyim birde evde bir kac hediyeceki vardi onlarida kullanabilirim
Zarürü ihtiyaçları alıyorum aynen bugün pazara gittim çok kalabalık sanki kıtlıktan çıkmış millet fiyatlardan acayip pahalı bir iki parça şey aldım hemen çıktımBende denemek istediğim ürünleri bekletiyorum ama almak istediklerimi alıyorum.
Yanlış yapmışsın bu zamanda para TL tutulmaz ne yazık kiBen de birikimi tl de tutuyorum eşim kalsın para gerekir diye vs altına çeviremedim, çevirmiş olsam şimdi ne güzel altın arttı da arttı bu adam niye beni dinlemiyor
İnşaallah canımNe güzel bir düzen kurmuşsn, gerçekten ben de bugüne kadar gelen hiç bir ablayı içime sindiremeyen. Benim de öyle bir odam var ütü çamaşır vs.
İnşallah dolabı daha güzel günlerde istediğin gibi kullanmak nasip olur canım
Düşmez ki bekleme canım daha da yükselir ama düşmez sen yınede al kaldı. Bir köşede hesaptaBenim çalışma saatlerim iş çıkışı çocuğu aşmak vs hiç uygun olmuyo çarşıda takılmak için eşime aş diyorum o da almak istemeyince kalıyotam altın hesabı açtım altın uçtu, şayet düşerse alırım,düşmezse de zaten ev planımız var peşinat için birikip dursun
Zarürü ihtiyaçları alıyorum aynen bugün pazara gittim çok kalabalık sanki kıtlıktan çıkmış millet fiyatlardan acayip pahalı bir iki parça şey aldım hemen çıktım
Yanlış yapmışsın bu zamanda para TL tutulmaz ne yazık ki
Eğer cebinde nakit varsa bekleme yarın al uzun vadede her türlü kar edersinHer ay gr alacağım. daha alamadım sıfırda kaldım
Eğer cebinde nakit varsa bekleme yarın al uzun vadede her türlü kar edersin
Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınızŞöyle ki;
-İstediğim bir yer vardı lokasyon olarak ve denize yakın olsun istiyordum. denize 150 metre bulunca fikrime uydu.
-Fiyat olarak çevredeki arsa fiyatlarıyla neredeyse aynıydı.
-Şu an bir kira getirisine ihtiyaç duymadığımız, ileriki zamanlar için yatırım amaçlı düşündüğümden arsayı tercih ettim.
-üstüne yazlık prefabrik bir ev düşünüyoruz bunun için arsada foseptik, su, elektrik ve bahçe duvarı gibi ekstralar yapılmış durumda. (bu bize oldukça fazla bir avantaj sağladı. 40 metre perde beton bahçe duvarı 15-20 binliraya yapılıyormuş. sordum.)
-krediyle aldık. arsa kredisi yok. ihtiyaç kredisi çekiyorsun. biz arsanın tamamını ödeyecek şekilde kredi çektik. kenardaki birikimimizi bozmadık.
Bu şekilde.
Çanakkalede - 400 m2 - 150bine aldık.Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınızbenimde hayalimde arsa denize çok yakınmış süper.Hangi il,kaç metrekare ne kadara aldınız acaba?Bende çok istiyorum,ama ege bölgesinde böyle denize yakın bir arsam olsa ,kafama göre bir ev kondursam
Çok güzelmiş güle güle kullananınÇanakkalede - 400 m2 - 150bine aldık.
Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.
Mümkünse rafların fotoğrafını çekebilir misin? Bende de çabuk dağılıyor. Kullanışlı değil gardrobum. Örnek olabilir belki.Ben raflarda sepet kullanmaya başladım dağınıklığı önledim baya.
Aslında baya ii varmış, bu durumda hepsine para biriktirmek baya zaman alır bölüm bölüm yapılabilir aslında meslek wc+banyo önce sonra giriş +yatak odası en son da kurutma makinesi +buzdolabıwc nin kapısı alındı lavabosu mobilyası yapıldı. sadece seramik ve klozet alınacak birde kalorifer boruları duvara gömme yapılacak
banyoda aynı şekilde bir duvar örüldü. seramikleri duşakabini alınacak birde tesisat çekilecek çamaşır ve kurutma için.
exra kurutma alınacak
yatak odası komple ablama gidecek yerleri laminant olacak şuanki tahta ahşap ama çok eskimiş durumda tadilatıda pahalıymış. karyola ve dolap alınacak
girişte komple laminant olacak ve spot alacağım oraya yada güzel bir avize
birde oturduğumuz odaya 2 tane koltuk alacağız onu eşim ödeyecek.
acil olmayan şeylerde var buzdolabı değişecek ama alacağımın fiyatı her yıl yükseliyor baya baya çok yükseliyor hemde.
yani kabaca 30 bine tüm ev elden geçer birikim yapsam 15 bin çeksem 1 yılda öder kapatırım.
Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım onaSelam kızlar süreç uzun kargolar da her türlü çalışıyorlar. Ben de artık daha fazla dayanamayıp istediğim kitapları aldım.
Kızıma şampuan aldım.
Şimdi yine kızım için aktivite kitapları sipariş ettim. Malum çıkamıyoruz bari evde kaliteli zaman geçirelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?