Bebekte geliyor tam zamanı kucağımda gezdirirken bile süpürürsün evi o derece kolay :) bu arada son 5 gün kalmış vayy be daha dün gibi herşey :)
eşine dyson mu alacaksın iyi fikir

Ay evet, heycan dorukta Bu arada esimin dogum gunude 2 mayis.
Bakalim bebis ne zaman gelecek. Erkende gelebilir, gecte gelebilir.
BU arada erken dogum tehlikesi gecirdikten sonra esim evi supurmeme izin vermedi.
Bir iki kez supurdugumu fark edince fircayi yedim, o yuzden aslinda dysonu esim bence cok hak ediyor diye dusunuyorum. Ben bi fiyatlara bakiniyim birde evde bir kac hediyeceki vardi onlarida kullanabilirim

O zaman hediyenin kralı olur bu eşya ona :)

Salonda konsolu boşaltıp temizledim. Çaydanlıklarımdan birini kayınvalideme gönderdim eşim hala piknikte lazım olmaz mı diyor. Hatırlarsan semaver almıştın dedim tabi hiç kullanmayınca unutmuş bi heves bagaja semaver mangal aldı ama hiç sevmez uğraşmayı

Bende denemek istediğim ürünleri bekletiyorum ama almak istediklerimi alıyorum.
Zarürü ihtiyaçları alıyorum aynen bugün pazara gittim çok kalabalık sanki kıtlıktan çıkmış millet fiyatlardan acayip pahalı bir iki parça şey aldım hemen çıktım

Ben de birikimi tl de tutuyorum eşim kalsın para gerekir diye vs altına çeviremedim, çevirmiş olsam şimdi ne güzel altın arttı da arttı bu adam niye beni dinlemiyor
Yanlış yapmışsın bu zamanda para TL tutulmaz ne yazık ki

İnşaallah canım
Benim bak bu üç kat ya daki renkten döndüm ama işte bir kat daha isterdi sanki buz mavisi tutturmak istedim sanki oldu. Ama vernik yok üzerinde ve boyalar görüldüğü üzere attı sanki ama vernik olsa hiç bir şey olmaz. Maşallah sizler daha düzenlisiniz öyle deme

Eklentiler

• 20200427_155418.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 71
Düşmez ki bekleme canım daha da yükselir ama düşmez sen yınede al kaldı. Bir köşede hesapta

Hayırlı olsun çok iyi yapmışsınız benimde hayalimde arsa denize çok yakınmış süper.Hangi il,kaç metrekare ne kadara aldınız acaba?Bende çok istiyorum,ama ege bölgesinde böyle denize yakın bir arsam olsa ,kafama göre bir ev kondursam

Çanakkalede - 400 m2 - 150bine aldık.

Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.

selam herkesee . biz bi ev daha taşıdık buraya yazmismiydim acaba evimizi aldik 2 ay oldu yaklaşık takip ettim burayı disardan ama yazamadim giriş yapamadım
evde içime sinmeyen cok sey var ama zamanla yapariz diye düşünüyorum

hedeflerimin en büyüğünü gerceklestirdim bu arada
namaza başladım
taşınırken mutfaktan cok fazla eleme yaptim fazlalık çaycı kalmıştı onu da oglum kırdı
kilo vericem derken artı 2 kilodayım şuan
başkaaa oglumla her gun etkinlik yapmaya çalışıyorum ama cocuk sıkıldı artik yapmak istemiyo hic bisey ..

Aslında baya ii varmış, bu durumda hepsine para biriktirmek baya zaman alır bölüm bölüm yapılabilir aslında meslek wc+banyo önce sonra giriş +yatak odası en son da kurutma makinesi +buzdolabıbi an düşündüm ben olsam ne yaparım diye cevabı yazdım

Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…