Çok orjinal görünüyo burdan ellerine sağlık canımm, ben şimdilik tl de kalacağım ya bu fiyattan alırsam zarar etme ihtimali var bu beni üzerİnşaallah canım
Benim bak bu üç kat ya daki renkten döndüm ama işte bir kat daha isterdi sanki buz mavisi tutturmak istedim sanki oldu. Ama vernik yok üzerinde ve boyalar görüldüğü üzere attı sanki ama vernik olsa hiç bir şey olmaz. Maşallah sizler daha düzenlisiniz öyle deme
Ooo kimler gelmişselam herkesee . biz bi ev daha taşıdık buraya yazmismiydim acabaevimizi aldik 2 ay oldu yaklaşık takip ettim burayı disardan ama yazamadim giriş yapamadım
evde içime sinmeyen cok sey var ama zamanla yapariz diye düşünüyorum
Ooo kimler gelmiş ♥♥merak ettim seni neredeydin canım herşey yolunda mı iyi msn, evden bahsetmiştn güle güle ağız tadıyla oturun, zamanla içine sinmeyen şeyler de hallolur canım inşallah
Sevindim canım bu arada ben de namaza başladım şüküriyim cok şükür canım ben sizi Hep okudum ama yazamadim malasef her şey yolunda yani herseyi akisana bıraktım herkes gibi
amiin insallah hic bırakmayalım en büyük huzur ❤Sevindim canım bu arada ben de namaza başladım şükür ♥inşaallah devamlı olur ya çok istiyorum Allah kısmet etsin
İnşaallah canımamiin insallah hic bırakmayalım en büyük huzur ❤
Çok güzelmiş güle güle kullananın
Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona
Asıl TL de kaldığın her gün için zarar ediyorsunÇok orjinal görünüyo burdan ellerine sağlık canımm, ben şimdilik tl de kalacağım ya bu fiyattan alırsam zarar etme ihtimali var bu beni üzerşuan kar etmiyo ama zarar da etmiyo yatıyo öyle
Hayırlı olsun..Çanakkalede - 400 m2 - 150bine aldık.
Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin.
Nerelerdesin? Merak ettik. Hatta etiketlemiştim seni sesin çıkmıyor diye.. Yeni eviniz hayırlı olsun. Namaza başlaman süper Allah kabul etsin darısı başıma :)hedeflerimin en büyüğünü gerceklestirdim bu arada
namaza başladım
taşınırken mutfaktan cok fazla eleme yaptim fazlalık çaycı kalmıştı onu da oglum kırdı
kilo vericem derken artı 2 kilodayım şuan
başkaaa oglumla her gun etkinlik yapmaya çalışıyorum ama cocuk sıkıldı artik yapmak istemiyo hic bisey ..
Kızım 3,5 yaşında canım. Aldığım kitapların görsellerini paylaşırım.Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona
Hayırlı olsun çok iyi valla darısı başıma inşallah..Sevindim canım bu arada ben de namaza başladım şükür ♥inşaallah devamlı olur ya çok istiyorum Allah kısmet etsin
Merhaba belleza kızın kaç yaşında aldığın kitapları paylaşabilir misin, ben de çıkartmalı boyama kitapları aldım bi iki haftada hepsi bitti, bana da fikir olur yeni kitaplar almam lazım ona
Aslında baya ii varmış, bu durumda hepsine para biriktirmek baya zaman alır bölüm bölüm yapılabilir aslında meslek wc+banyo önce sonra giriş +yatak odası en son da kurutma makinesi +buzdolabıbi an düşündüm ben olsam ne yaparım diye cevabı yazdım♥
selam herkesee . biz bi ev daha taşıdık buraya yazmismiydim acabaevimizi aldik 2 ay oldu yaklaşık takip ettim burayı disardan ama yazamadim giriş yapamadım
evde içime sinmeyen cok sey var ama zamanla yapariz diye düşünüyorum
Mucit Panda’dan aldım canım. Benim kızım 3,5 yaşında. Sen de çocuğunun yaşına göre bir şeyler bakabilirsin. Bazı ürünlerde güzel indirimler var. Üstelik teslimat çok hızlı. Pazar günü sipariş verdim, Salı günü elimde oldular..
Mikan canım bugün nasılsın, aklım sende kaldı, bir günümüz bir diğerini tutmuyor sürekli evde olmamızın da çok etkisi var ben de bazen kendimi en dipte hissediyorum bazen de ortalık güllük gülistanlık
İyi ol, iyi olalım ♥
Mümkünse rafların fotoğrafını çekebilir misin? Bende de çabuk dağılıyor. Kullanışlı değil gardrobum. Örnek olabilir belki.
Canım benim Instagram hesabım yok çocuklarda aynı yaştaydı etkinlik görsellerini paylaşsan olur mu acabaBen de oğlumun oyuncaklarını gözden geçirdim ve çoğunun bebeklikten kalma oyuncaklar olduğunu farkettim, oyuncak ve hikaye kitabı siparişi verdim.
Dikkat güçlendirme setinin 3 yaş olanını bitirdik. 4 yaşı alacağım, oğlum çok seviyor onları hadi ders yapalım diyor.
Salonda Gümüşlükleri ve tv ünitesini boşaltıp temizledim. Küçük oğlum tv giriş kablosunu bozduğu için tv yi salona taşıdık. Oturma odası oyun odasına dönüştü. Oğlum daha az çizgifilm izliyor böylelikle iyi oldu. Biz de durumlar böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?