Slm kızlar,
Size bir soru: aranızda brita su arıtıcı sürahi kullanan Var mı?

Aldık henüz gelmedi. Bayadır aklımdaydı ama arıtıcı taktırmak mı bu mu diye baya düşündük. En son Almanya’da yaşayıp kullanan arkadaşlar da önerince almış bulunduk. Damacana su almak istemiyorum artık. Umarım memnun kalırız. Kullanan varsa bilgi almak isterim

Gida urunu cok var.

Bu konuda minimallesmek icin ne onerirsiniz?
Her seyi kucuk boy mu almaliyiz?

Tekduze beslenmeyi de hic sevmiyorum
Her seyin kucuk boyu da olmuyor.
Onceden haftalık yemek listesi yapiyordum eksikleri öyle aliyorduk
bu aylarda biraz fazla alıyoruz 2-3 hafta gidiyor evde olanı pişiriyorum
Bu günler geçsin eski düzene devam
Her hafta içinde et sebze kurubakliyat oluyor mutlaka
Bazen kolay yemek yapiyorum bazen zor

Tek başına yeterli oluyormu acaba

Tek başına yeterli oluyormu acaba
Arkadaş her şeyi onunla yaptığını söyledim, yemeği,çayı. Kettle ın içini gösterdi sıfır kireç.
Ama tabi şöyle; sürekli arıtıp şişelere dolduruyorlar. Hatta boş damacana varsa onu doldurun dediler. Bataryası bir ay gidiyor. Arttığı su miktarı ne olursa olsun 1 ay. Yani sürahiyi hiç boş bırakmayıp arıtıp suyu başka şişelere aktarmak gerek.

Hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın :)
Ankayla her gün konuşuyoruz ama buraya gelme konusunu açmıyorum artık. kendi istediğinde mutlaka gelecektir :)
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum bende ara verdim uzunca bir sure anka gittikten sonra bir suredir yeniden geldim gelmeye çalışıyorum hala :)

Harika olmuş. Ben de yarın haftalik ve aylık plan yapıp sizinle paylaşayım çok özendim

İyi akşamlar herkese devamlı okuyorum ama şimdi brita sürahi yazınızı görünce yazmak istedim diğer bir ekonomi topiğinde özrengin hanım bu brita sürahinin filtresini kaynatıyormuş ve tekrar kullanıyormuş bende almayı düşündüğüm için dikkatimi çekmişti yazısına bir bakmak isterseniz diye söylemek istedim

Bu arada kavsi kuzaf teşekkür ederim yazdığınız setlere baktım elimizdeki kitaplar bitince bir kaç önerinizi alacagım.

Bu arada kavsi kuzaf teşekkür ederim yazdığınız setlere baktım elimizdeki kitaplar bitince bir kaç önerinizi alacagım.
Ben teşekkür ederim öğretmenim. Dediğiniz gibi "Bilgi paylaşıldıkça çoğalır." Ben de sınıf öğretmeniyim bu arada.
Ben buradaki arkadaşlar gibi kaliteli zamanı/eğitimi önemsiyorum. Bu yüzden araştırmayı/paylaşmayı seviyorum öğretmenim. Başka bir öğretmen arkadaşım bana Türkiye geneli whatsapp grubu linki gönderdi. Öğretmenler kaliteli paylaşımlarda bulunuyorlar. Google dan Ramazan Akman (sınıf öğretmeni Kütahya da)diye aratırsanız görürsünüz. Yöneticisi o. Anasınıfı ve 1-5.sınıflar için grup kurmuşlar. Hem çocuğunuz, hem de sizin için faydalı olacağını düşünüyorum. Tabii siz daha iyi karar verirsiniz.
Mucit panda ya baktınız mı hiç? Oradaki etkinlik kitapları da içerik olarak güzel.

AAa nasıl nerede bulabilirim yazıyı, öyle bi şey varsa çok karlı olur

Risk almak ile ilgili kurduğun cümle... Tam da bu aslındarisk almıyorm galiba. Bir de kısa vadede zarar etmekten korkuyorum çünkü ilk fırsatta ev bakacağız bulursak zararla bozmak da istemiyorum
Ev fiyatları da aynı kalmıyor ama.
Ben gecen sene 5.72den aldım doları ve ev almayı düşünüyordum kısmet olmadı alamadım şuan dolar yedi.
Zarar ettim mi hayır kar ettim mi tartışılır ev almadım ev fiyatları arttı belki ama param TL de kalıp erimedi değerlendi.

Kesinlikle tavsiye ederim sudokremi birde şu wlap kozmetik var ama denemedim onu

Üç yıldır kullanıyorum yerim yok artıcı için o yüzden aldım 45/50günde filtre değiştiriyorum hatta bitti şu süreçte alamadım ama içindekini kullanmaya devam ediyorum. Netten getiriyorum ben memnunum iyiki alışım annemede küçük boy aldım kendime büyük boy

Öyle değil filtresi ne kadar çok kullanılırsa o kadar geç değişmiyorsun canım ben 45 günde annem tek kişi tüketim az 60gündd değiştiriyor zaten ısıtıcısıdali kireç ten çok net takip ediyorsun bu olayı illa 30gün diye düşünme sen kendi olayını takip et ben öyle yapıyorum

Günaydınlar
Dün evde yemek geç pişti düdüklü aradı gözlerim ama yoktu :)
ama almayacağım bir süre yaz geliyor zaten çok yemek pişmez bizim evde.
hem yemek geç pişti hem eve geç gittim derken modum düştü kızım uyuyalım dedi işler kaldı öylece.
sonra eşimle masayı topladık çay demledik. günümüz bitti böylece.

arıtma taktırmayı düşünüyorduk ama bu şekilde pratik olursa alabilirim en azından sadece yemek ve çay için kullanırım.
tabi yaz sonu alırım 3 ay exra masraf yok :)

bugün ayın başı ve yapılması gerek işlerim var önce o işleri yapacağım.

evde etrafı toplayacağım.
yemek var
eylülün odasını boyayacağız.ilk katı atarız en azından bugün.
eylül banyo yapacak.
hafta sonuna kadar boya işi biterse camını kapısını siler yerleştirmeye başlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…