Az imiş neyseki18 tl ödüyorum çok değil
Bu hesap isine daha buyuk birikimler icin dugun sonrasi gircem gibi:)İnternet üzerinden hesap aç öyle al o zaman
Benim kızım da 8ay küçük seninkinden3.5 yaşında :)
Nerden başlasan kar ücretsiz her bankanın hesap açılıyor mobil şube üzerindenBu hesap isine daha buyuk birikimler icin dugun sonrasi gircem gibi:)
Yaa minişmiş daha :)
Benim kızım da 8ay küçük seninkinden
Oyuncak kitap oyun tavsiyesi verebilir öisin canım bu dönemlerde eylül neleri seviyordu ve şimdi neleri seviyor
merhabalar ben bu sitede yeniyim
Bilmiyorum. Cezvede kaynatıyorum demiş1lt küçük dediğim daha hafif pratik ilk onu almıştım çok hoşumuza gitti tekrar sipariş ettim annem bu büyük ben küçük istiyorum deyince onu kullandım. Hiç denemedim deneyebilirim nasıl yapılıyormuş peki
Gösterge herhangi bir dijitale bağlı değil gösterge filtreden çok yukarıda. Bunu diyen almanyada mı yaşıyorBilmiyorum. Cezvede kaynatıyorum demişArkadaşa sordum öyle olmaz diyor gösterge sıfırlansa da arıtmıyordur dedi bilemedim
Günaydın kızlar. 3.5 ay oldu dogum yapali ama dun mutfakta 2 saat yemekle ugrastim diye hemen dikis yerim sizladi. Bu durum canimi sıkıyor. Yani hic mi yorulmucam anlamadim ki.
Böyle sizlama ve kaşıntı arasi bi sey oluyor arada bi. Nette okudugumda normal diyorlar hep.sizcede normal mi bu durum?
Süpürge falan tutmuyorum ağır kaldirmiyorum zaten dikkat ediyorum ama yoruldugumda böyle kaşınıyor ya da sızlıyorİlk yıl baya dikkat etmek gerekli.
ama sonra azcık sızlamalar oluyormuş sezeryan olanlardan duydum.
İyileşiyor canım ondan 1.5yıl oldu bana ara ara hala sızlıyor bir ara kaşınmıştı bir ara normal yani panik yapacak bir şey yokSüpürge falan tutmuyorum ağır kaldirmiyorum zaten dikkat ediyorum ama yoruldugumda böyle kaşınıyor ya da sızlıyor
Tesekkur ederim canim. Benim kizim 6 kilo oldu onu kaldirip indiriyorum altini degistir kucakta gezdir falan bende dedim ki acaba ondan mi oluyor. Onu da mi kaldirmamam gerekiyor diye düşünmüştüm.İyileşiyor canım ondan 1.5yıl oldu bana ara ara hala sızlıyor bir ara kaşınmıştı bir ara normal yani panik yapacak bir şey yok
Altın hesabı ile ilgili bilgin varsa biraz bilgi verebilir misin çünkü açarsam ilk deneyimim olacak. Mesela birikimeki altını istediğim zaman tl ye çevirebiliyor muyum ?Nerden başlasan kar ücretsiz her bankanın hesap açılıyor mobil şube üzerinden
Sadece dolarda kambiyo vergisi konuldu aktında yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?