Benim kızım da 8ay küçük seninkinden
Oyuncak kitap oyun tavsiyesi verebilir öisin canım bu dönemlerde eylül neleri seviyordu ve şimdi neleri seviyor

8 ay önce hep oyuncak oynardı yemek yapmakla ilgili şeyler birde arabalar traktörler :)
hayvanlarla ilgili oyuncakları sever onlara yemek yedirir uyutur topları sever birde boya kalemleriyle oynardı 8 ay önce tabi çizdiklerinden birşey anlaşılmıyordu ama geçen haftalar beni çizmiş elimde süpürge
hikaye kitaplarını çok seviyor resimlerinde neler var başta yorumluyor sonra anlat anne diyor :)
renkleri surekli oyun haline getiriyoruz mesela sarı diyorum evde sarı birşey buluyor veya oyuncak onu masaya koyuyor gibi
oyun kartları var eşlerini buluyoruz bulan ne oldugunu söylüyor baya kelime öğrendi bu sayede ama kreşin büyük faydası oldu.
oyuncak hamuruyla oynadı ama her yere bulaştırdı sıkılınca oyuncaklarının içlerine doldurdu 4-5 aydır almıyoruz biraz özlesin biraz büyüsün yaz sonu alırım :)
saklambaç sever ve yatakta zıplamayı

gecenlerde oyuncak aldık pijamaskeliler ve lol bebek bunları kendi seçti bütün gün evde istediği birşey olsun dedim.
ayrıca jenga aldım 1 gelişim kitabı, boya kitabi ve hikayeler.

Bilmiyorum. Cezvede kaynatıyorum demiş Arkadaşa sordum öyle olmaz diyor gösterge sıfırlansa da arıtmıyordur dedi bilemedim

Bilmiyorum. Cezvede kaynatıyorum demiş Arkadaşa sordum öyle olmaz diyor gösterge sıfırlansa da arıtmıyordur dedi bilemedim
Gösterge herhangi bir dijitale bağlı değil gösterge filtreden çok yukarıda. Bunu diyen almanyada mı yaşıyor benim yengem de almanyada oda aynını dedi çünkü ama ben tat ve çaycı kireç orantısına göre hareket ediyorum benim için çaycı kireçi. Önemli çünkü sularımız çok kireçli
Birde ben damacana ve hazır sularında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Cezvede kaynatıp tekrar mı takmıyormuş hımm denemek lazım. Benim bitti filtrem almam lazım ay başını bekliyorum kredi kartını çok kullandım bu ay o yüzden

Günaydın kızlar. 3.5 ay oldu dogum yapali ama dun mutfakta 2 saat yemekle ugrastim diye hemen dikis yerim sizladi. Bu durum canimi sıkıyor. Yani hic mi yorulmucam anlamadim ki.
Böyle sizlama ve kaşıntı arasi bi sey oluyor arada bi. Nette okudugumda normal diyorlar hep.sizcede normal mi bu durum?

İlk yıl baya dikkat etmek gerekli.
ama sonra azcık sızlamalar oluyormuş sezeryan olanlardan duydum.

Süpürge falan tutmuyorum ağır kaldirmiyorum zaten dikkat ediyorum ama yoruldugumda böyle kaşınıyor ya da sızlıyor
İyileşiyor canım ondan 1.5yıl oldu bana ara ara hala sızlıyor bir ara kaşınmıştı bir ara normal yani panik yapacak bir şey yok

İyileşiyor canım ondan 1.5yıl oldu bana ara ara hala sızlıyor bir ara kaşınmıştı bir ara normal yani panik yapacak bir şey yok
Tesekkur ederim canim. Benim kizim 6 kilo oldu onu kaldirip indiriyorum altini degistir kucakta gezdir falan bende dedim ki acaba ondan mi oluyor. Onu da mi kaldirmamam gerekiyor diye düşünmüştüm.

Nerden başlasan kar ücretsiz her bankanın hesap açılıyor mobil şube üzerinden
Sadece dolarda kambiyo vergisi konuldu aktında yok
Altın hesabı ile ilgili bilgin varsa biraz bilgi verebilir misin çünkü açarsam ilk deneyimim olacak. Mesela birikimeki altını istediğim zaman tl ye çevirebiliyor muyum ?

Selam kızlar birikim konusunda 4 şekilde birikime karar verdim

her ay gr altın alacağım (1 tane aldım)
hesabımda küsüratlı parayla mesela 60-70 tl ile döviz alacagım az ama olsun yılda 1000 tl yapar
bes hesabım var orda birikecek
kalanı tl olarak devir edecek nakit para için böylece çok darlamayacağım kendimi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…