Ben de almayı düşünüyorum netten baktım da bi kaç çeşidi mi var yoksa sadece renk farkı mı var, hangisini alacağımı bilemedimGösterge herhangi bir dijitale bağlı değil gösterge filtreden çok yukarıda. Bunu diyen almanyada mı yaşıyorbenim yengem de almanyada oda aynını dedi çünkü ama ben tat ve çaycı kireç orantısına göre hareket ediyorum benim için çaycı kireçi. Önemli çünkü sularımız çok kireçli
Birde ben damacana ve hazır sularında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
Cezvede kaynatıp tekrar mı takmıyormuş hımm denemek lazım. Benim bitti filtrem almam lazım ay başını bekliyorum kredi kartını çok kullandım bu ay o yüzden
Sadece renk farklı canım aynı işi görüyor ama mavi olduğu için fiyat daha yüksek ben beyaz aldımBen de almayı düşünüyorum netten baktım da bi kaç çeşidi mi var yoksa sadece renk farkı mı var, hangisini alacağımı bilemedim
22 mayıs ta bime bu düdüklü geliyor ama kalitesini bilmiyorumMia- tefal imiş görüntü fissler
Araştıralım bence tefal marka iyi ama kullananlar memnun muGüzelmiş aslında eşime söyleyeyim alsın yoksa fissleri alacağım
Araştıralım bence tefal marka iyi ama kullananlar memnun mu
Kemikli et için 25 dakika demiş kullananlar ama su sızdırma ses sorununda yazan olmuş 50tlden aşağı fiyat yok nette sende bak istersen 350tl uygun ama orta kaliteli gibi geldi bana çünkü 150 0 filan da tefal varyorumları okuyalım birde kemikli et haşlıyorum bazen içine sığarmı acaba
diğer düdüklüm 1 kapak 2 tencereydi duruma göre kullanıyordum çok iyiydi.
Kemikli et için 25 dakika demiş kullananlar ama su sızdırma ses sorununda yazan olmuş 50tlden aşağı fiyat yok nette sende bak istersen 350tl uygun ama orta kaliteli gibi geldi bana çünkü 150 0 filan da tefal var
22mayısa kadar elimde para kalırsa tekrar düşünürüm
Önden gidip ayırtabilirsin eğer çalışanlardan tanıdık varsa. Aynı sorunlu evdekinde de yaşıyorum fissler de üç katı fiyatınaAynen duruma göre alalım bizim burda her ürün hemen tükeniyor kalırsa alırım :) birde ödemesi eşimden çıkarsa neden olmasın
Ne güzel yspmışşın benimde iki odam kaldı bu hafta pek verimli geçmedi inşallah bu hafta bitiririm. Daha ütülenecekler kışlıklar varGünaydınlar, güzel bir hafta diliyorum herkese :)
Genel temizlik kapsamında salonu bitirdik. Dün Perdesini yıkayıp camını sildik bugün yağmur yağdıne zaman cam silsem ertesi gün yağmur yağıyor neyse bu hafta oturma odasını halledeceğim. Koltuklar, cam-perde başka bişey yok oturma odasında zorlayacak.
Bu aralar Kore dizilerine sardım yine yıllardır izlememiştim. Çok iyi geldi
Benim de daha yatak odası çocuk odası var banyo var bu ay biter inşallahNe güzel yspmışşın benimde iki odam kaldı bu hafta pek verimli geçmedi inşallah bu hafta bitiririm. Daha ütülenecekler kışlıklar var
Oh boyadınız temizlediniz yerleştirdiniz. Büyük bir iş daha aradan çıkmış oldu. Güle güle kullansın minnoş :)Günaydınlar pazar günü çok yoruldum kızımın odasını yerleştir etrafı topla derken pilim bitti.
bugün de iş çıkısı markete gideceğim eşim bugün hem geç gelecek hemde siparişleri parça parça aldığından beri gıda düzenimiz bozuldu.
Ben bekarken annem de aynı şeyi söylerdi. Ne zaman cam silsem yağmur yağıyor. Babam da ne zaman arabayı yıkatsam yağmur yağıyor derdi. Ben de ne zaman fön çektirsem yağmur yağıyor derdimGünaydınlar, güzel bir hafta diliyorum herkese :)
Genel temizlik kapsamında salonu bitirdik. Dün Perdesini yıkayıp camını sildik bugün yağmur yağdıne zaman cam silsem ertesi gün yağmur yağıyor neyse bu hafta oturma odasını halledeceğim. Koltuklar, cam-perde başka bişey yok oturma odasında zorlayacak.
Bu aralar Kore dizilerine sardım yine yıllardır izlememiştim. Çok iyi geldi
Oh boyadınız temizlediniz yerleştirdiniz. Büyük bir iş daha aradan çıkmış oldu. Güle güle kullansın minnoş :)
Aleykümselam. İyiyiz sen nasılsın? Yazmıyorsun artık..Selam :)
Nasılsınız kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?