Hint filmlerine bayılırım ama dizileri bir türlü sarmadı beni

Buzlukta kalan tüm asma yapraklarını çıkardım ve sarma sardım ilk defa ayy o neymiş öyle ya sar sar bitmedi normalde ya annem gelince sarar ya da kayınvalidem. Bi daha uğraşacağımı sanmıyorum en azından uzuuuuuun bir süre bu günü unutana dek.! 9 bağ çıktı. 4ünü buzluğa attım bu iyi oldu

Ooo eline sağlık
Annem de sağolsun sarmış bana göndermiş attım buzluğa. Ben de uğraşamam onla :)

Cumartesi gunu 40 haftayi doldurduk.
Cuma gunu 2 cm aciklik var dedi doktor, pazar gunu nisan geldi ama hic sancim yok.
En gec haftaya cumartesi suni sancilarla dogurtacaklar galiba
Aaaa açıklık varsa ve nişan geldiyse doğum başlamış. Sancın olmasa bile suni vererek almaları gerekmez mi? Benim dr bekletmemişti. En geç yarın sabah gel demişti.

Aaaa açıklık varsa ve nişan geldiyse doğum başlamış. Sancın olmasa bile suni vererek almaları gerekmez mi?

Maalesef Hollandada bu durumda bekletiyolar. Mumkun oldugunca dogal bir dogum olmasini istiyolar,
anneler daha cabuk toparlanabilir diye. Suni sanci ve sezeryan gercekten en son caresiz kalindigi zaman yapiliyor.
O yuzden bekliyorum, sanci felan gelir diye kendimi yormaya calisiyorum ama gelmiyor

Sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…