İlk çayda denedik , gayet güzeldi, artık çaycımın kireç tutmayacağını bilmek çok mutluluk vericiGüle güle kullanın :)
Çayı nasıl oluyor denedin mi hiç.
alışveriş listeme ekliyorum :)
dün marketten su al taşı iyice karar verdim britaya.
HoşgeldinSelam kızlar, uzuun bir aradan sonra bi geleyim dedim, bu dönem işe yetişsem eve, eve yetişsem işe yetişmiyorum hep bi şeyler eksik kalıyor ya.
Ev aldı
O sancılar geldi mi hissetmemen mümkün değil rahat ol
Mayıs’ın her günü güzelHala beklemedeyizbugun dogsa tarih olarak cok guzel olacak ama simdilik tik yok.
Mayıs’ın her günü güzelboğa Burcu olacak, en sağlam burçlardan bence
Not: Mayıs doğumluyum ama boğa değilim
merhaba canım, özledim sizi, eczacıyım ben, bu süreçte tüm çalışanların rabbim yardımcısı olsun.Hoşgeldinhemşireydin dimi her şey yolundadır inşallah
Aynen Benim eşim de boğaCok dogru bir tespit. Esimde boga burcu ve bana inanilmaz faydasi var. Kardesime yaptiklarini anlatinca sok oluyorInsallah bir eve iki boga erkegi fazla olmaz
Yarın doğsun benimle aynı gün olurHala beklemedeyizbugun dogsa tarih olarak cok guzel olacak ama simdilik tik yok.
Acaba hangi söyleminden hemşire olduğunu çıkardımmerhaba canım, özledim sizi, eczacıyım ben, bu süreçte tüm çalışanların rabbim yardımcısı olsun.
Boğayım benMayıs’ın her günü güzelboğa Burcu olacak, en sağlam burçlardan bence
Not: Mayıs doğumluyum ama boğa değilim
Allah kolaylık versin canımmerhaba canım, özledim sizi, eczacıyım ben, bu süreçte tüm çalışanların rabbim yardımcısı olsun.
Birincisi çok kararlı sonra güvenilir, uyumlu. Her olumsuzlukla pozitifi görebilen, krizi fırsata çevirebilen bi burç benim gözlemlediğim. Sadece bazen gereksiz bir inadınız var onu sevmiyorumBoğayım ben
Sence neden en sağlam burç :)
hastanede çalıştığım için aklında öyle kalmış olabilir belkiAcaba hangi söyleminden hemşire olduğunu çıkardımbiz de özledik seni, amin tüm sağlık çalışanlarının başta olmak üzere hepimizin yardımcısı olsun
Bence koçlar kadar inatçı değilizBirincisi çok kararlı sonra güvenilir, uyumlu. Her olumsuzlukla pozitifi görebilen, krizi fırsata çevirebilen bi burç benim gözlemlediğim. Sadece bazen gereksiz bir inadınız var onu sevmiyorum
ya gerçekten bende özledim, buraya yazmak, yazılanları okumak bile beni bayaa motive ediyordu, şu ara her şeyden eksik kaldımAllah kolaylık versin canım
Yazmıyorsun özledik
Aynen Benim eşim de boğayok yok inatları biraz problem olabilir o kadar
Yarın doğsun benimle aynı gün olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?