BU arada sabah üst değiştirmek büyük fark yaratıyor. . Bugün ben de değiştirdim kendimi daha iyi hissediyorum. Dersim var diye değiştirdim ama her gün değiştiricem artık

BU arada sabah üst değiştirmek büyük fark yaratıyor. . Bugün ben de değiştirdim kendimi daha iyi hissediyorum. Dersim var diye değiştirdim ama her gün değiştiricem artık

Evet dün sürekli bir uyku modu vardı :) Evden suan sıkılmadım sadece olayların etkisi vardı günden güne azalmaya başlıyor.

Evet dün sürekli bir uyku modu vardı :) Evden suan sıkılmadım sadece olayların etkisi vardı günden güne azalmaya başlıyor.
İçini ferah tut canım geçmişi düşününce elimize bir şey geçmiyor herşey daha güzel olacak

Mia- senin için en hayırlısı olsun canım, eşinin destek olması da çok güzel, kızların da dediği gibi sen evde de olsan zamanını en verimli şekilde değerlendirirsin bundan eminim, belki ilerleyen zamanlarda içine sinen başka bi iş olur, herşey gönlünce olsun

Neysesakinim seni dinlemedim gecen 375 e düştü almadım 390larda gidip geliyor şimdi ben biraz yüklü bi alım yapacağım için zarardan korkuyorum az olsa hemen alırdım ama böylede gitgide artıyor, eşim de alma diye diye bu hale geldik valla ben daha 300ken alacaktım eşim beyle birikim konusunda hiç anlaşamıyoruz

Ne de olsa yılların alışkanlığı var ama geçiyor. Ben de uzun yıllar çalışıp bırakanlardanım biliyorsun. Şükür gayet mutluyum evde olmaktan. Belki ilerde bir şeyler yaparım ama şimdilik tadını çıkarıyorum.

Ben Neysesakinim i dinledim. Kârdayım

Ooo kaçtan aldın

Yüklü bir alımda daha iyi kâr edersin aslında. ama tabi düşerse de zarar olur. Fakat yakın zamanlı başka bir yatırım planın yoksa korkmana gerek yok. Ev almayı düşünüyordunuz sanırım değil mi? Bakıyor musunuz ev? Parası hazır mı? Yoksa biraz daha birikime ihtiyaç var mı? Ona göre zaman değerlendirmesi yapın canım.

Şuan sadece internetten bakıyoruz virüs dolayısıyla ama denk gelirse alırız biraz da kredi çekeceğiz tabi, zamanı bilmediğimiz için aslında biraz da zarardan çekiniyoruz, baktığımız evlerin fiyatı hiç değişmedi bu sebeple tl de kaldık zarar ettik demiyorum ama tabi bi karımız da olmadı

Paranın tamamını kullanmadan da alabilirsin. Eşim bana paranı 3 e böl demişti. Altın, usd, tl olarak. Ama ben altında karar kıldım. Şimdi kârdasın diye takılıyor bana :) bakalım inşallah zarar etmem.

Son düzenleme:
Ona haber vermeyeceksin ilk püf noktası o bence
Gecen sene Aralık ayında eşim geldi Amerika çol kötü sat doları dedi devülasyon olacak dedi yok dedim 5.79dan 7.12çıktı bak
Yine diyorum kısa vadeli bir yatırım ise alıp satma ama en az bir yıllık bir yatırım ise ondada dedim Türkiye bir şeyi almadığın her aN zarardasın.
Geçti gitti şimdi geçmişi düşünme sen en iyisi gelecek için en azından bin dolarlık bir yatırım ile başla. Bizim insanımızon en büyük özelliği bu şu zaman alsam şu kadar olurdu alsaydın bir gr dahi olsa 100dolar dahi olsa alsaydın ve ondan en azından yatırım ve kar etseydin. Hiç bir şey için geç değil bir yerden başla tatlım
Çok uzattım pardon

Dinleme değil estağfurullah ama bu dönemde öyle bir dönem ki su alıp satsan kar olacak yani. Ne alırsanız alın ve en az bir sene unutun en iyi ve basit taktik bu

Ev fiyatları bir şehirde düşyor bir şehirde yükseliyor anlamadım. Kardan zarar diye bir şey duydun mu hiç esnaf tabiridir

Bundan sonraki yatırım dolar olsun o vakit. TL bir yatırım aracı değildir eşin tam doğru dememiş

Dolar ve altın gördüğü yeri hiç bir zaman unutmaz 2018 ağustosta 6.30kadar çıktı millet ne yapacağını şaşırdı hatırlarsanız bak 1.5yıl sonra, 7.12/7,16arası gidip geliyor.
Az sabır ve vade en güzel olay
Euro içinde güvenemiyorum bence Avrupa Birliği dağılacak bu Covid-19 dan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…