BU arada sabah üst değiştirmek büyük fark yaratıyor. . Bugün ben de değiştirdim kendimi daha iyi hissediyorum. Dersim var diye değiştirdim ama her gün değiştiricem artıkGünaydınlar
Dün bütün gün pijamalarımı üzerimden cıkartmadım :)
bugünse üzerimi değiştirip sabah markete gittim iyi geldi.
ve kızım ilk defa farklı bir yemek yedi bu benim için paha biçilemez birşey di :)
daha öncesinde ilk adımını ilk dişini ve ilk konuşmasına şahit olmasam da artık büyüdüğünü göreceğim.
eşimse bu süreçte hep yanımda ve bu konuda beni cesaretlendiren biri önceki işi bırakma kararıma fazla destek olmadığı için üzüldüğünü ve bu sonuçtan çok huzurlu olduğunu söyledi.
belki ileride dükkan açarım belli olmaz hayat bize neler sunacak zamanla göreceğiz
planlamamı yaptım
bulaşık ve çamaşır işlerim var
buzdolabı temizlenecek
çiçekler sulanacak
etrafı toplayıp akşam yemek yapacağım.
kızımla oyun oynayacağım
ve carşıda işlerim var sebze meyve alacağım
sonraki 2 günde evdeyiz.
ev toplu oldukça kendimi daha iyi hissediyorum.
BU arada sabah üst değiştirmek büyük fark yaratıyor. . Bugün ben de değiştirdim kendimi daha iyi hissediyorum. Dersim var diye değiştirdim ama her gün değiştiricem artık
İçini ferah tut canım geçmişi düşününce elimize bir şey geçmiyor herşey daha güzel olacakEvet dün sürekli bir uyku modu vardı :) Evden suan sıkılmadım sadece olayların etkisi vardı günden güne azalmaya başlıyor.
Ne de olsa yılların alışkanlığı var ama geçiyor. Ben de uzun yıllar çalışıp bırakanlardanım biliyorsun. Şükür gayet mutluyum evde olmaktan. Belki ilerde bir şeyler yaparım ama şimdilik tadını çıkarıyorum.Evet dün sürekli bir uyku modu vardı :) Evden suan sıkılmadım sadece olayların etkisi vardı günden güne azalmaya başlıyor.
BenNeysesakinim seni dinlemedim gecen 375 e düştü almadım 390larda gidip geliyor şimdi ben biraz yüklü bi alım yapacağım için zarardan korkuyorum az olsa hemen alırdım ama böylede gitgide artıyor, eşim de alma diye diye bu hale geldik valla ben daha 300ken alacaktım eşim beyle birikim konusunda hiç anlaşamıyoruz
Ooo kaçtan aldınNe de olsa yılların alışkanlığı var ama geçiyor. Ben de uzun yıllar çalışıp bırakanlardanım biliyorsun. Şükür gayet mutluyum evde olmaktan. Belki ilerde bir şeyler yaparım ama şimdilik tadını çıkarıyorum.
BenNeysesakinim i dinledim. Kârdayım
Yüksekten aldım aslında 386 dan. Henüz 4 gün oldu. Ama sonuçta yakın zamanda parayla ilgili bir planım yok. TL de getirisi de çok düşük. Bir yerden başlamak lazım dedim.Ooo kaçtan aldın
Yüklü bir alımda daha iyi kâr edersin aslında. ama tabi düşerse de zarar olur. Fakat yakın zamanlı başka bir yatırım planın yoksa korkmana gerek yok. Ev almayı düşünüyordunuz sanırım değil mi? Bakıyor musunuz ev? Parası hazır mı? Yoksa biraz daha birikime ihtiyaç var mı? Ona göre zaman değerlendirmesi yapın canım.Neysesakinim seni dinlemedim gecen 375 e düştü almadım 390larda gidip geliyor şimdi ben biraz yüklü bi alım yapacağım için zarardan korkuyorum az olsa hemen alırdım ama böylede gitgide artıyor, eşim de alma diye diye bu hale geldik valla ben daha 300ken alacaktım eşim beyle birikim konusunda hiç anlaşamıyoruz
Şuan sadece internetten bakıyoruz virüs dolayısıyla ama denk gelirse alırız biraz da kredi çekeceğiz tabi, zamanı bilmediğimiz için aslında biraz da zarardan çekiniyoruz, baktığımız evlerin fiyatı hiç değişmedi bu sebeple tl de kaldık zarar ettik demiyorum ama tabi bi karımız da olmadıYüklü bir alımda daha iyi kâr edersin aslında. ama tabi düşerse de zarar olur. Fakat yakın zamanlı başka bir yatırım planın yoksa korkmana gerek yok. Ev almayı düşünüyordunuz sanırım değil mi? Bakıyor musunuz ev? Parası hazır mı? Yoksa biraz daha birikime ihtiyaç var mı? Ona göre zaman değerlendirmesi yapın canım.
Paranın tamamını kullanmadan da alabilirsin. Eşim bana paranı 3 e böl demişti. Altın, usd, tl olarak. Ama ben altında karar kıldım. Şimdi kârdasın diye takılıyor bana :) bakalım inşallah zarar etmem.Şuan sadece internetten bakıyoruz virüs dolayısıyla ama denk gelirse alırız biraz da kredi çekeceğiz tabi, zamanı bilmediğimiz için aslında biraz da zarardan çekiniyoruz, baktığımız evlerin fiyatı hiç değişmedi bu sebeple tl de kaldık zarar ettik demiyorum ama tabi bi karımız da olmadı
Ona haber vermeyeceksin ilk püf noktası o benceNeysesakinim seni dinlemedim gecen 375 e düştü almadım 390larda gidip geliyor şimdi ben biraz yüklü bi alım yapacağım için zarardan korkuyorum az olsa hemen alırdım ama böylede gitgide artıyor, eşim de alma diye diye bu hale geldik valla ben daha 300ken alacaktım eşim beyle birikim konusunda hiç anlaşamıyoruz
Dinleme değil estağfurullah ama bu dönemde öyle bir dönem ki su alıp satsan kar olacak yani. Ne alırsanız alın ve en az bir sene unutun en iyi ve basit taktik buNe de olsa yılların alışkanlığı var ama geçiyor. Ben de uzun yıllar çalışıp bırakanlardanım biliyorsun. Şükür gayet mutluyum evde olmaktan. Belki ilerde bir şeyler yaparım ama şimdilik tadını çıkarıyorum.
BenNeysesakinim i dinledim. Kârdayım
Ev fiyatları bir şehirde düşyor bir şehirde yükseliyor anlamadım. Kardan zarar diye bir şey duydun mu hiç esnaf tabiridirŞuan sadece internetten bakıyoruz virüs dolayısıyla ama denk gelirse alırız biraz da kredi çekeceğiz tabi, zamanı bilmediğimiz için aslında biraz da zarardan çekiniyoruz, baktığımız evlerin fiyatı hiç değişmedi bu sebeple tl de kaldık zarar ettik demiyorum ama tabi bi karımız da olmadı
Benim dediğim vakit daha düşüktü yinede tam dinlenmemişşinYüksekten aldım aslında 386 dan. Henüz 4 gün oldu. Ama sonuçta yakın zamanda parayla ilgili bir planım yok. TL de getirisi de çok düşük. Bir yerden başlamak lazım dedim.
Bundan sonraki yatırım dolar olsun o vakit. TL bir yatırım aracı değildir eşin tam doğru dememişParanın tamamını kullanmadan da alabilirsin. Eşim bana paranı 3 e böl demişti. Altın, usd, tl olarak. Ama ben altında karar kıldım. Şimdi kârdasın diye takılıyor bana :) bakalım inşallah zarar etmem.
Canım param vadelideydi onu bekledimBenim dediğim vakit daha düşüktü yinede tam dinlenmemişşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?