- 12 Ocak 2019
- 3.127
- 6.846
- 158
Beferim yeni işin hayırlı olsunHayırlısı olsun canım benim
Ben 4.5sene çalıştım en son iş yerimde het gün kavga gürültü ama bir türlü ayrılamıyorum en son ocak ayı yine kavga oldu çantamı aldım kapıya doğru gidiyorum müdür dediki gidemezsin tamam gitmiyorum dedim o an sinirle ben seni çıkarıırm dedi ee tamam çıkar dedim ve çıkardı tazminat vs herşeyimi aldı im artık yoruldum çalışmayacağım dedim bir yer kaç seferdir çağırdı görüştük ücrette anlaşamadık tamam dedim hayırlısı değilmiş dün tekrar aradılar istediğim rakama yakın bir rakam verdiler pazartesi başlıyorum.
O yüzden hayırlısı olsun mutlu olmadığım hiç bir işi yapmak istemiyorum artık. Sende çok yoruluyordun daha genç ve donanımlısın iş bulursun bulamazsan da boşver.
Ama git konuş bari çıkarsın seni işten tazminat alırsın işsizlik maaşı alırsın
aaa ben şok suan hakkinda hayirlisi olsun canımSelam kızlar 2 gün önce iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım ve işi bıraktım
Şuan yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum
Sonrası ne olur ne yaşanır bilemiyorum tabi
Akışına bıraktım
Hakkımızda hayırlısı olsun
ba yil diiim evine cok begendim vallaBende bugun bebis gelmeden salonun resimlerini cektim.
Eki Görüntüle 2631549
ba yil diiim evine cok begendim valla
Cok guzel ya cok beğendim gule gule oturun
Çok güzel, ferah ve zevkli bir evin var. Bayıldım maşaallah güle güle kullan
Teşekkür ederimHayırlı olsun yeni işin :)
Tamam o zaman tek kaybın işsizlik maaşı o zamanBeferim yeni işin hayırlı olsun
Ben tazminatımı almıştım zaten o yüzden içim rahat
Akışına bıraktım bu iş meselesini nasip kısmet
Yaparsın yavaş yavaş yorma kendiniBugün baya iş yaptim daha detaylara giremedim tabi hava yağmur olmasa minder falan yıkayacaktım cam silerdim güneşli günlerde inşallah
Şuan sadece ev ve kızım odakliyim akşamda film izlerim
Tsk ederim caniim, Allah herkesin gonlune gore versinCok guzel ya cok beğendim gule gule oturun
Çok güzel, ferah ve zevkli bir evin var. Bayıldım maşaallah güle güle kullan
Oo tazminatını aldıysan boşverrrBeferim yeni işin hayırlı olsun
Ben tazminatımı almıştım zaten o yüzden içim rahat
Akışına bıraktım bu iş meselesini nasip kısmet
Evin çok güzel canım, bir de çocuk cıvıltısı eklenecek şimdi inşallah :)
Harika hem şade hem çok hoş bir havası var güle güle oturun bebişinizle musmutlu anılar biriktirin evinizde
Evde olmaktan sıkılırım sandım ama çocuklarla sıkılmak mümkün değil, hobilerine zaman ayırabileceksin artık. Zaten planlı bir insan olduğun için evde de çok verimli bir rutin oluşturacağına EminimGünaydınlar
Dün bütün gün pijamalarımı üzerimden cıkartmadım :)
bugünse üzerimi değiştirip sabah markete gittim iyi geldi.
ve kızım ilk defa farklı bir yemek yedi bu benim için paha biçilemez birşey di :)
daha öncesinde ilk adımını ilk dişini ve ilk konuşmasına şahit olmasam da artık büyüdüğünü göreceğim.
eşimse bu süreçte hep yanımda ve bu konuda beni cesaretlendiren biri önceki işi bırakma kararıma fazla destek olmadığı için üzüldüğünü ve bu sonuçtan çok huzurlu olduğunu söyledi.
belki ileride dükkan açarım belli olmaz hayat bize neler sunacak zamanla göreceğiz
planlamamı yaptım
bulaşık ve çamaşır işlerim var
buzdolabı temizlenecek
çiçekler sulanacak
etrafı toplayıp akşam yemek yapacağım.
kızımla oyun oynayacağım
ve carşıda işlerim var sebze meyve alacağım
sonraki 2 günde evdeyiz.
ev toplu oldukça kendimi daha iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?