- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Okuduktan sonra oooo maşallah dedimbelirdim yine
gelismeleri aktariyorum
buz dolabimiz eskimisti, yiyecekleri donduruyordu,yenisini siparis vermistik dün geldi
eski buz dolabi ankastre mutfagin icindeydi yani dolap icindeydi, ve altinda ve üzerinde yine dolap vardi, onlari da cöpe atmamiz gerekiyordu cünkü aldigimiz buz dolabi icinde soku olan iki kapili bir buz dolabi
bir sekilde buz dolabini cikarttik ama yuvasini, altinda üstünde olan dolaplari cikarmak hayli zor oldu, cok saglam yapmislar, bir iki kapak sökmek zorunda kaldik birbirine bagliydi cünkü
en son altindaki yükseltiyi kücük testereyle kestik, yeni buz dolabina yer acildi cok sükür
benim boyum kisa oldugu icin dolayisiyla kollarim da kisa büyük dolabi kaldirmak epey zor oldu bir sekilde dolabi yerine koyduk
derin dondurucumuzun oldugu bir bölmemiz vari evde, orayi kiler yapak istiyorduk
derin dokrucuyu da bodrum kata indirdik, yeni buz dolabinda derin dondurucu bölüme elimin altinda olmasini istediklerimi koydum
ama dondurucuyu bodruma indirmek zor oldu, merdivenlerde parmagimin üzerine düstü tutamadim,o parmak hala hissiz, en son esime dedim merdivenden kaydirlaim baska türlü olmayacak, hallettik cizilse de
dondurucunun yeri acildi demir raf almistik onu kurdu hemen esim, rafi koyduk yerlestirdik
yazicidan mikrodalgaya kadar yerlestirdim, cok ama cok iyi oldu
aksam da cizilen kullanmak istemedigim tavalari, renkli bardaklari, catlayanlari, tek kalmislari ayirdim
baharatliklari ayirdim, yarisi cöpe gitti kullanmadiklarim ve tarihi gecenlerler berababer
bugün de evdeki fazlaliklari ayiracagim, daha cok mutfaktaki
pazar gününe yine cöp alan kisilerle anlastik kamyonla gelecekler
eski buz dolabini, dis dolap parcalarini, kilerde dondurucunun yaninda ayakkabilik vardi onu
ve daha evde ayiracagim tavaydi suydu buydu, kullanmadigim sehpaya kadar atacagim
iki gün önce de eskiyen ic camasirlarimi ayirmistim, 15, 20 parca rahat cikti
ayristirma tam gazla deva ediyor, parmagim ve agriyan kaslarim disinda bir problem yok
dün merdivenlerde cok in cik yaptik
dolap tasima isleri cok agirdi, neden sen yaptin diye sorarsaniz yardim edecek kimsemiz yoktu
kvdemlerden yardim istedik adettendir diye beli agriyormus falan filan, yarali parmaga isemez biliyorum
cok sükür hallettik, evimiz cok daha ferah ve kullanisli oldu
Süpersin canm ama ben hatamı buldum ilk püf noktayı kaçırmışımOna haber vermeyeceksin ilk püf noktası o bence
Gecen sene Aralık ayında eşim geldi Amerika çol kötü sat doları dedi devülasyon olacak dedi yok dedim 5.79dan 7.12çıktı bak
Yine diyorum kısa vadeli bir yatırım ise alıp satma ama en az bir yıllık bir yatırım ise ondada dedim Türkiye bir şeyi almadığın her aN zarardasın.
Geçti gitti şimdi geçmişi düşünme sen en iyisi gelecek için en azından bin dolarlık bir yatırım ile başla. Bizim insanımızon en büyük özelliği bu şu zaman alsam şu kadar olurdu alsaydın bir gr dahi olsa 100dolar dahi olsa alsaydın ve ondan en azından yatırım ve kar etseydin. Hiç bir şey için geç değil bir yerden başla tatlım
Çok uzattım pardon
Okuduktan sonra oooo maşallah dedimkolay gelsin ne çok iş yapmışsınız
Çok güzelmiş evinizEki Görüntüle 2631550
ev tek katli olmayinca burayada yatak hediye edildi.
Normal yataklardan biraz daha buyuk. Icinde oyunda oynayabilsin diye.
Pardon o zaman kardeşim de vadeli de mesela o o tür seviyor ben dolar ve altından yanayımCanım param vadelideydi onu bekledim
O zaman bundan sonra gr altın bizden korksunNeysesakinim kızımın birikimini yıllardır Usd olarak yapıyorum. Yani yine 2 türlü yatırımın içersindeyim
Ay canım yaa dinlerim seni dinlemez miyim
Sen elinin altındaki ufak tefek paraları mobilden hafta içi al ufak ufak sonra yine biz kadınlar eve harcıyoruzSüpersin canm ama ben hatamı buldum ilk püf noktayı kaçırmışım
Çok güzelmiş evinizhayran kaldım
Gözünüz aydin, sabah sabah ne güzel habertsk ederim canim ♥♥
rabbim herkesin gonlune gore versin ve yasadigi evde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
kizlarrr bu arada dun dogum yaptim
Biz cok Sukur iyiyiz. Daha sabah taburcu olduk ikimizde iyiz hamd olsun ♥
Oh oh misss. Okuyunca ben bile rahatladim burdanbelirdim yine
gelismeleri aktariyorum
buz dolabimiz eskimisti, yiyecekleri donduruyordu,yenisini siparis vermistik dün geldi
eski buz dolabi ankastre mutfagin icindeydi yani dolap icindeydi, ve altinda ve üzerinde yine dolap vardi, onlari da cöpe atmamiz gerekiyordu cünkü aldigimiz buz dolabi icinde soku olan iki kapili bir buz dolabi
bir sekilde buz dolabini cikarttik ama yuvasini, altinda üstünde olan dolaplari cikarmak hayli zor oldu, cok saglam yapmislar, bir iki kapak sökmek zorunda kaldik birbirine bagliydi cünkü
en son altindaki yükseltiyi kücük testereyle kestik, yeni buz dolabina yer acildi cok sükür
benim boyum kisa oldugu icin dolayisiyla kollarim da kisa büyük dolabi kaldirmak epey zor oldu bir sekilde dolabi yerine koyduk
derin dondurucumuzun oldugu bir bölmemiz vari evde, orayi kiler yapak istiyorduk
derin dokrucuyu da bodrum kata indirdik, yeni buz dolabinda derin dondurucu bölüme elimin altinda olmasini istediklerimi koydum
ama dondurucuyu bodruma indirmek zor oldu, merdivenlerde parmagimin üzerine düstü tutamadim,o parmak hala hissiz, en son esime dedim merdivenden kaydirlaim baska türlü olmayacak, hallettik cizilse de
dondurucunun yeri acildi demir raf almistik onu kurdu hemen esim, rafi koyduk yerlestirdik
yazicidan mikrodalgaya kadar yerlestirdim, cok ama cok iyi oldu
aksam da cizilen kullanmak istemedigim tavalari, renkli bardaklari, catlayanlari, tek kalmislari ayirdim
baharatliklari ayirdim, yarisi cöpe gitti kullanmadiklarim ve tarihi gecenlerler berababer
bugün de evdeki fazlaliklari ayiracagim, daha cok mutfaktaki
pazar gününe yine cöp alan kisilerle anlastik kamyonla gelecekler
eski buz dolabini, dis dolap parcalarini, kilerde dondurucunun yaninda ayakkabilik vardi onu
ve daha evde ayiracagim tavaydi suydu buydu, kullanmadigim sehpaya kadar atacagim
iki gün önce de eskiyen ic camasirlarimi ayirmistim, 15, 20 parca rahat cikti
ayristirma tam gazla deva ediyor, parmagim ve agriyan kaslarim disinda bir problem yok
dün merdivenlerde cok in cik yaptik
dolap tasima isleri cok agirdi, neden sen yaptin diye sorarsaniz yardim edecek kimsemiz yoktu
kvdemlerden yardim istedik adettendir diye beli agriyormus falan filan, yarali parmaga isemez biliyorum
cok sükür hallettik, evimiz cok daha ferah ve kullanisli oldu
Befer ne diyorsun benim yatirimim yarisi EuroDolar ve altın gördüğü yeri hiç bir zaman unutmaz 2018 ağustosta 6.30kadar çıktı millet ne yapacağını şaşırdı hatırlarsanız bak 1.5yıl sonra, 7.12/7,16arası gidip geliyor.
Az sabır ve vade en güzel olay
Euro içinde güvenemiyorum bence Avrupa Birliği dağılacak bu Covid-19 dan sonra
Ee sen Avrupa değil miydin senin için sıkıntı olmaz ama biz Türkiye de sıkıntı yaşarız sizin için marjtan euro geçişte ki gibi maz enflasyon yaşanabilir belki dış piyasa daha etkilenirBefer ne diyorsun benim yatirimim yarisi Euro
Hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallahtsk ederim canim ♥♥
rabbim herkesin gonlune gore versin ve yasadigi evde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
Allah analı babalı büyütsüntsk ederim canim ♥♥
Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim :)tsk ederim canim
Gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün inşallahtsk ederim canim ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?