Bence de tatlıyız ya, tanısalar çok severlerEvet damak zevkleri gelişmişikizler de güzel ya genelde sevmezler ama
Noldu mia ya. Maas konusu mu gene problem.Selam kızlar 2 gün önce iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım ve işi bıraktım
Şuan yeni hayatıma adapte olmaya çalışıyorum
Sonrası ne olur ne yaşanır bilemiyorum tabi
Akışına bıraktım
Hakkımızda hayırlısı olsun
Selam kızlar 2 gün önce iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım ve işi bıraktım
Akışına bıraktım
Noldu mia ya. Maas konusu mu gene problem.
Olsun hakkinda hayirlisi bi sure dinlenirsin olmazsa sana uygun belki daha başka bi firsat cikar karşına.
Patronun komşundu değil mi?Selam kızlar 2 gün önce iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım ve işi bıraktım
Akışına bıraktım
Patronla yaşadım. bir konu vardı söz vermişti baya bekledim sonra erteleyelim demiş bende sinirlendim çıktım geldim bugün çağırdılar ama gitmiyorumPatronun komşundu değil mi?
Onunla mı sorun yaşadın yoksa çalışanlarla mı?
Bence geri çağırır seni bırakmaz.
Saolasin canim ya. Napalim buna da şükür. Tesekkur ederim msjin icin.Lindacim, sezeryan yeri sızlamasıyla ilgili mesajını okudum. Ağustos ayında 7 yıl olacak doğum yapalı. Halen arada bir hafif bir sızı oluyor. Senin daha çok yeni. İnşallah ilerde hiç hissetmezsin :)
Hayırlısı olsun canım benimPatronla yaşadım. bir konu vardı söz vermişti baya bekledim sonra erteleyelim demiş bende sinirlendim çıktım geldim bugün çağırdılar ama gitmiyorum
HepBaharOlsa dün doğdu mu bebiş :)
Hakkında hayırlısı olsun miaSelam kızlar 2 gün önce iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım ve işi bıraktım
Akışına bıraktım
Hayırlı olsun yeni işin :)Hayırlısı olsun canım benim
Ben 4.5sene çalıştım en son iş yerimde het gün kavga gürültü ama bir türlü ayrılamıyorum en son ocak ayı yine kavga oldu çantamı aldım kapıya doğru gidiyorum müdür dediki gidemezsin tamam gitmiyorum dedim o an sinirle ben seni çıkarıırm dedi ee tamam çıkar dedim ve çıkardı tazminat vs herşeyimi aldı im artık yoruldum çalışmayacağım dedim bir yer kaç seferdir çağırdı görüştük ücrette anlaşamadık tamam dedim hayırlısı değilmiş dün tekrar aradılar istediğim rakama yakın bir rakam verdiler pazartesi başlıyorum.
O yüzden hayırlısı olsun mutlu olmadığım hiç bir işi yapmak istemiyorum artık. Sende çok yoruluyordun daha genç ve donanımlısın iş bulursun bulamazsan da boşver.
Ama git konuş bari çıkarsın seni işten tazminat alırsın işsizlik maaşı alırsın
Selam kızlar 2 gün önce iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım ve işi bıraktım
Akışına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?