Tv yapıldı oturma odasına taşındık çok şükür, kaç gündür rahat oturamamıştım bu akşam rahatım. Bugün eşim süpürdü ortaklığı yarın detaylı temizlerim artık.

Noldu mia ya. Maas konusu mu gene problem.
Olsun hakkinda hayirlisi bi sure dinlenirsin olmazsa sana uygun belki daha başka bi firsat cikar karşına.

Hakkında hayırlısı olsun. Bazan ilk etapta kötüymüş gibi gelen şeyler sonrasında iyiki dedirtebiliyor. Bugüne kadar hep bunu yaşadım tecrübe ettim. İnşallah daha güzel şeyler çıkar karşına.
Bende 2021 temmuz gibi işi bırakmayı planlıyorum. Hayatta ne kadar kazanırsan o kadar harcama yapıyorsun. O yüzden daha az kazanıp, daha azla yetinip, sevdiklerimle zaman geçirmeyi tercih eder bir duruma geldim.
Sende sevdiklerinle zaman geçir, koşturmak yerine biraz yavaşla, mutlu ol. Sevgiler

Noldu mia ya. Maas konusu mu gene problem.
Olsun hakkinda hayirlisi bi sure dinlenirsin olmazsa sana uygun belki daha başka bi firsat cikar karşına.

Lindacim, sezeryan yeri sızlamasıyla ilgili mesajını okudum. Ağustos ayında 7 yıl olacak doğum yapalı. Halen arada bir hafif bir sızı oluyor. Senin daha çok yeni. İnşallah ilerde hiç hissetmezsin :)

Bugün hava yağmurlu
Ve hiç iş yapmadım depresyon belirtisimi acaba
Birazdan başlayacağım işlere inşallah
Yarında sebze meyve alışverişine çıkacağım

Patronun komşundu değil mi?
Onunla mı sorun yaşadın yoksa çalışanlarla mı?
Bence geri çağırır seni bırakmaz.

Lindacim, sezeryan yeri sızlamasıyla ilgili mesajını okudum. Ağustos ayında 7 yıl olacak doğum yapalı. Halen arada bir hafif bir sızı oluyor. Senin daha çok yeni. İnşallah ilerde hiç hissetmezsin :)
Saolasin canim ya. Napalim buna da şükür. Tesekkur ederim msjin icin.

Patronla yaşadım. bir konu vardı söz vermişti baya bekledim sonra erteleyelim demiş bende sinirlendim çıktım geldim bugün çağırdılar ama gitmiyorum
Hayırlısı olsun canım benim
Ben 4.5sene çalıştım en son iş yerimde het gün kavga gürültü ama bir türlü ayrılamıyorum en son ocak ayı yine kavga oldu çantamı aldım kapıya doğru gidiyorum müdür dediki gidemezsin tamam gitmiyorum dedim o an sinirle ben seni çıkarıırm dedi ee tamam çıkar dedim ve çıkardı tazminat vs herşeyimi aldı im artık yoruldum çalışmayacağım dedim bir yer kaç seferdir çağırdı görüştük ücrette anlaşamadık tamam dedim hayırlısı değilmiş dün tekrar aradılar istediğim rakama yakın bir rakam verdiler pazartesi başlıyorum.
O yüzden hayırlısı olsun mutlu olmadığım hiç bir işi yapmak istemiyorum artık. Sende çok yoruluyordun daha genç ve donanımlısın iş bulursun bulamazsan da boşver.
Ama git konuş bari çıkarsın seni işten tazminat alırsın işsizlik maaşı alırsın

Hakkında hayırlısı olsun mia yeni düzene adapte olma aşamalarını bizimle paylaş

Hayırlı olsun yeni işin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…