Bayılırım papatyalara bi papatya tarlası bir de ayçiçeği tarlası bakmalara doyamamEki Görüntüle 2633782
Bu fotoğrafı sırf sizler için çektim hanımlar. İçimden geldi.
Papatyayı çok severim. Bana duruluk, canlılık, saflık, umut ve kışın soğukluğuna inat gülümsemeyle gelen yeni başlangıçları hatırlatır. Çayını yapmayı düşünüyorum. Olursa da yağı nasıl yapılır, araştıracağım. Uygun olursa yağını da yaparım dedim.
Biraz buruğum açıkçası. Nedeni eşimin anneler günümü kutlamaması. Aslında çok üstünde durduğum bir konu değildi ama içten de kutlanmasını istiyormuşum.
Bahçeden dönerken sevdiğim pastaneye uğrayıp, sevdiğim tatlıyı aldım. Ben değerli ve önemiyim. Bunun için de kendime anneler günü hediyesi vermek istedim.
Eve dokunmadım. Sabah okumam gereken cüzümü evde okumaktansa, evin önünde bahçede, avokado ve yeni dünya ağaçlarının arasında okudum. Güneşlenmiş oldum böylece. Sonra da bahçeye gittik zaten. Ayrıca çilek var bahçede kaynımın. Çocuklar ve komşular için ondan topladım. Bayağı yorucu bir gündü. Şimdi de çay ve tatlı eşliğinde biraz dinlenmeyi düşünüyorum.
Umarım herkesin günü güzel geçmiştir.
Yerim onu yaKızım çok mutlu hatta oyun oynuyorduk mutfakta isim vardı kızım benim isim var biraz dedim işe gitme diyor
Ben de kahvaltı kahve ve akşam çayını kitledimYaa çok güzel bir yer bayıldım
Esinede çok takılma dün zorla kahve yaptırdım bende
Kızlar şu gümüşlük dedikleri tekli vitrinin ikilisi var ya bende ondan var. Ve ondan kurtulmak istiyorum. İçindeki su takımını kolileyip kaldırayım diyorum. Nedense bana evde gümüşlük yada vitrin tarzı içinde hiçbir işe yaramayan süs bardaklar bulundurmak saçma ve gereksiz geliyor artık.
Ben onları kitaplık olarak kullanıyorumKızlar şu gümüşlük dedikleri tekli vitrinin ikilisi var ya bende ondan var. Ve ondan kurtulmak istiyorum. İçindeki su takımını kolileyip kaldırayım diyorum. Nedense bana evde gümüşlük yada vitrin tarzı içinde hiçbir işe yaramayan süs bardaklar bulundurmak saçma ve gereksiz geliyor artık.
Ben direk evden çıkarıp ferahlamak istiyorumBen onları kitaplık olarak kullanıyorum
O daha güzel tabiBen direk evden çıkarıp ferahlamak istiyorum
Anneler günü eşimin doğum günüydü karşılıklı kutlaşarak geçirdik :) bir şey kitleyemedimBen de kahvaltı kahve ve akşam çayını kitledim
Kızlar şu gümüşlük dedikleri tekli vitrinin ikilisi var ya bende ondan var. Ve ondan kurtulmak istiyorum. İçindeki su takımını kolileyip kaldırayım diyorum. Nedense bana evde gümüşlük yada vitrin tarzı içinde hiçbir işe yaramayan süs bardaklar bulundurmak saçma ve gereksiz geliyor artık.
Ben dökemedim henüz gardrobu. Kızımın dolabı bile saatler sürdü. Bizimkinden korkuyorum :)Bugün gardıropu komple döktüm temizledim yazlık kışlık değişimi yaptı. En fazla 1 saat sürer demiştim 3 saatten fazla sürdü. Çok yoruldum
Merhaba hanımlar
Sayfalar ne kadar ilerlemiş diye bakayım dedim, son mesajı görünce yazayım dedim
uygun zamanım olunca tüm sayfaları okumak istiyorum. Bir ara yetişmiştim karantinadan önceydi, nerede kaldığımı da hatırlamıyorum.
inşaallah güzel şeyler olmuştur girmediğim zamanlarda. En son mutfak yaptırmıştı mia. Güle güle kullan.
ben her gün bir kaç parça atıyorum. Evi birden boşaltmak istemiyorum. Ama mutlaka 1 parça da olsa gidiyor. Covid den dolayı yeni şeyler alınmaması da iyi oldu. Ben her gün 2-3 parça elden çıkardığım için istediğim gibi bir sadeleşme olmuyor. Bir de benim dışında evde alış verişi seven biri olunca, çok fazla da hediye gelince, bir yandan ev doluyor
misal bu gün: 3 tane erkek triko, bir ahşap boyama çalışmasıyla yapılan balkon masasında duran kase tarzı bir şey, kırılan oyuncak tabanca, 3 tane otel törpüsü elden çıktı.
Ben dökemedim henüz gardrobu. Kızımın dolabı bile saatler sürdü. Bizimkinden korkuyorum :)
Bugün gardıropu komple döktüm temizledim yazlık kışlık değişimi yaptı. En fazla 1 saat sürer demiştim 3 saatten fazla sürdü. Çok yoruldum
Çok kıyafetim yok aslında ama sanırım tembellik ediyorum
Benim eşimin doğum günü de bir gün önceydi Allah’tanAnneler günü eşimin doğum günüydü karşılıklı kutlaşarak geçirdik :) bir şey kitleyemedimhatta tül perde söktürecektim vazgeçtim :)
Bi daha ki sefere dolabı da günlere böleceğimBen dökemedim henüz gardrobu. Kızımın dolabı bile saatler sürdü. Bizimkinden korkuyorum :)
Ben de olmadı 2 ye bölerim diye düşündümBi daha ki sefere dolabı da günlere böleceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?