Biz alıştık bütün bakliyatları buzdolabında tutmayı ya da az az almayı.
Çünkü İzmirde yaşıyorum.
Benim de başıma gelmişti, sonra araştırdım, bakliyatların içine 1 diş kabuklu sarımsak koyuyorum, o zamandan bu yana hiç kurtlanma olmadı. Mutfağım da sıcak sayılır.
Sen sorunca sayayım dedim ben de. İşte bazen topuklu gitmem gereken durumlar oluyor. Onların haricinde düz ayakkabı kullanıyorum.günaydınlar herkese dün iftardan sonra son kalan yerime de el atmış bulunmaktayım. ayakkabılık 8 çift ayakkabı eledim. yalnız hala epey fazla var. epey fazla dediğim toplam yazlık kışlık 25 çift sizce de çok mu acaba? eşimin bana göre çok çok az evet düzenli duruyor hepsi tek tek falan ama zaten ayakkabılığım çok büyük benim.yani bayanların zaten çok olur da sizlerde durumlar nasıl merak ediyorum
sanırım uzun bi süre hiç alışveriş yapmıcam. herkes de genel anlamda az sanırımSen sorunca sayayım dedim ben de. İşte bazen topuklu gitmem gereken durumlar oluyor. Onların haricinde düz ayakkabı kullanıyorum.
2 adet kışlık bilekten bot
2 sonbaharda işe giydiğim ayakkabı
2 sandalet
2 tane spor ayakkabı, biri babet gibi elbiselerin altına giyiyorum.
1 yazlık 1 kışlık stiletto
2 tane de abiye altı ayakkabı
Toplam 11 tane:))
benim dolgu topuk . boydan noksanım :):) Topuklu giyenleri tebrik ediyorum zaten.
ben düğünlerde zor giyiyorum
Aslında benim ayakkabılar kıyafet konusunda sadeleştikten sonra epey azaldı. Kıyafetler birbiri ile kombin edilebilen temel renklerde olunca siyah, gri, lacivert, kahverengi ayakkabılar dolaptaki her kıyafet uyumlu hale geldi.sanırım uzun bi süre hiç alışveriş yapmıcam. herkes de genel anlamda az sanırım
Sen sorunca sayayım dedim ben de. İşte bazen topuklu gitmem gereken durumlar oluyor. Onların haricinde düz ayakkabı kullanıyorum.
2 adet kışlık bilekten bot
2 sonbaharda işe giydiğim ayakkabı
2 sandalet
2 tane spor ayakkabı, biri babet gibi elbiselerin altına giyiyorum.
1 yazlık 1 kışlık stiletto
2 tane de abiye altı ayakkabı
Toplam 11 tane:))
benim dolgu topuk . boydan noksanım :)
Ben çok kısa topuğu olan sivri burun ayakkabı almayı tercih ediyorum. Hem rahat hem şık oluyor. Unutmazsam akşam fotoğraf atayım sana.topuklu ayakkabı seçmekte zorlanıyorum ben
Ben çok kısa topuğu olan sivri burun ayakkabı almayı tercih ediyorum. Hem rahat hem şık oluyor. Unutmazsam akşam fotoğraf atayım sana.
Benim en memnun olduğum marka Nine West.Memnun kaldığın markaları da yazarsan sevinirim :)
Saymadım canım ama 200 kadar vardır.
Benim en memnun olduğum marka Nine West.
Paylaşırım canımEn sevdiklerini müsait olduğun da isimlerini paylaşır mısın benimle
Paylaşırım canımgenelde sevdiğin bir tarz varsa ona göre de önerebilirim. Bir de bizim kitapseverlerin topiği var, orda da sevdiğimiz sevmediğimiz kitapların önerilerini yazıyoruz, oraya da gelebilirsin.
Ben Fi'yi okudum ama hiç sevmedim, bana hitap etmedi.
Hüzünlü olarak Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş'i çok sevmiştim.
Frankenstein de hem bilim kurgu hem de hüzünlü bir kitaptır, öneririm.
Seri kitaplarda Açlık Oyunları ve Ejderha Dövmeli Kız (milenyum serisi) çok sürükleyiciydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?