Biz alıştık bütün bakliyatları buzdolabında tutmayı ya da az az almayı.
Çünkü İzmirde yaşıyorum.

Benim de başıma gelmişti, sonra araştırdım, bakliyatların içine 1 diş kabuklu sarımsak koyuyorum, o zamandan bu yana hiç kurtlanma olmadı. Mutfağım da sıcak sayılır.

benim kullanmadığım oda var kışın oraya koyuyorum :)

valla az olanlara helal olsun diyorum ne diyeyim. düğün ayakkabısı falan zaten verdim nişan ayakkabısı yok nikah ayakkabısı hepsini dağıttım bunlar kalanlar ama ayakkabı almasam 5 sene sanırım hiç ihtiyaç yok.. ne kadar da doyumsuzuz insanoğlu olarak

Sen sorunca sayayım dedim ben de. İşte bazen topuklu gitmem gereken durumlar oluyor. Onların haricinde düz ayakkabı kullanıyorum.
2 adet kışlık bilekten bot
2 sonbaharda işe giydiğim ayakkabı
2 sandalet
2 tane spor ayakkabı, biri babet gibi elbiselerin altına giyiyorum.
1 yazlık 1 kışlık stiletto
2 tane de abiye altı ayakkabı
Toplam 11 tane:))

sanırım uzun bi süre hiç alışveriş yapmıcam. herkes de genel anlamda az sanırım

sanırım uzun bi süre hiç alışveriş yapmıcam. herkes de genel anlamda az sanırım
Aslında benim ayakkabılar kıyafet konusunda sadeleştikten sonra epey azaldı. Kıyafetler birbiri ile kombin edilebilen temel renklerde olunca siyah, gri, lacivert, kahverengi ayakkabılar dolaptaki her kıyafet uyumlu hale geldi.

topuklu ayakkabı seçmekte zorlanıyorum ben

En sevdiklerini müsait olduğun da isimlerini paylaşır mısın benimle
Paylaşırım canım genelde sevdiğin bir tarz varsa ona göre de önerebilirim. Bir de bizim kitapseverlerin topiği var, orda da sevdiğimiz sevmediğimiz kitapların önerilerini yazıyoruz, oraya da gelebilirsin.

Paylaşırım canım genelde sevdiğin bir tarz varsa ona göre de önerebilirim. Bir de bizim kitapseverlerin topiği var, orda da sevdiğimiz sevmediğimiz kitapların önerilerini yazıyoruz, oraya da gelebilirsin.

Geliyim :)

Genelde bilim kurgu yada hüzünlü romanlar
Böğürtlen kışı gibi yada sevgilimden son mektup jojo moyes gibi

fi-çi-pi yada aeden merak ediyorum.
yada başka seri romanları :)

Ben Fi'yi okudum ama hiç sevmedim, bana hitap etmedi.
Hüzünlü olarak Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş'i çok sevmiştim.
Frankenstein de hem bilim kurgu hem de hüzünlü bir kitaptır, öneririm.
Seri kitaplarda Açlık Oyunları ve Ejderha Dövmeli Kız (milenyum serisi) çok sürükleyiciydi.

Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…