Hem de hiiiççç beğenmedim
Bulaşıklara muhteşem atmışın ama
Harikasın ben de sabah hallettim bulaşıkları.
Çamaşırı da her gün en azından 15 dakika katlayacağım de zamanlayıcını çalıştır ve başla. Mükemmeliyetciliğin seni yenmesine izin verme

inciitanesi
Çocuklara oyuncakları toplatmak bile bazen o kadar zor oluyor ki. Ama eşim bi şekilde yaptırıyor. Bazen yatağını topla diyorum kapatıyor pikeyi
Küçük mesela çamaşır makinesine çamaşır atar, yıkananları çıkarır. Ben asarken tek tek bana verir. Bulaşık makinesini boşaltır. Tezgaha dizer çatal kaşıkları yerleştirir

Büyük oğluş havaların ısınması ile kendi kendine banyo yapmaya başladı. Bu benim için çok iyi oldu üstünü falan kendi giyiniyor zaten. Kirlilerini sepete ya da makineye atar. Aklına gelirse tabağını tezgaha bırakır, sofra kurarken tabak Çatal kaşıkları masaya koyar. Arada toz alır, masayı siler. Küçük sandalyeleri siler.
Tek sıkıntı bunları düzenli yaptırmıyorum çünkü bazen sabrım olmuyor beklemeye

olsun canım yapıyorlaersa boşver yapsınlar, sabret bekle biraz, yapa yapa hızlanırlar

Ben bu ara inanılmaz sıkıldım iş yerimden. Yani koptum kopucam o derece bunaldım.

Kalifiye bir memurum. 16 yılımı verdim bu şirkete. 16 yıldır asgari ücrete çalıştım. bu yıl (enflasyon sağolsun) yüksek zam aldım da asgariden biraz uzaklaştım.

2 müdürü asiste ediyordum. şimdi bir arkadaş emekli olunca kalan müdürleri de paylaştırdılar.
4 müdür asiste etmeye başladım.

bunlar yetmezmiş gibi, bir de bölge müdürlüğü diye bir şey çıkardılar. Hoop ona da ben bakmak durumunda kaldım.
Neden?????????
Ne verdin bana da ne istiyorsun?????
Bunca yıl kanımı emdiniz, şimdi benden nasıl bir şirket bağlılığı / nasıl bir iyi niyet istiyorsunuz?????

Ben konuşurken hiddetlenen bir insanım.

Bölge Müdürü'ne de ekstra zamsız bakmak istemediğimi nasıl dile getirebilirim?

Canım kesinlikle haklısın
Bir çalışan 16 sene asgari ücretle çalıştırılır mı hiç? Kıdem denen bir şey var. Sonuçta yeni başlayan, tecrübesiz birine de seninle aynı parayı verecek. O zaman nerde senin emeğinin karşılığı? Valla yıllarını vermişsin ama kesinlikle haketmemişler.

Ck yapılan haksızlığa o kadar sinir oluyorum ki
Sende kendimi gördüm
Ben başarılı olamamistim bu konuda umarım sen hak ettiğini alırsın
Patronun odasına öyle girislerim olduki
Ben tavsiye vermesem daha iyi

Düşününce tartışmadığım müdür kalmamış. Gülüyorum ama sinirden tabii

Türkiye'de iş tanımı sıkıntısı var. Birde" ne de olsa yapıyor" diye herşeyi yükleme meselesi. Ne hakla?! Sesimiz çıkmayınca her yerde haksızlık yapılıyor malesef.
Bazen sesinin yükselmesi iyidir.

Zaten bu kadar iş yükleyip de 16 yılını yemiş olmaları da ayrı ironi. Mümkün mertebe içinde bulunduğun durumu, duygularını anlatsan diyeceğim ama...müdürler zaten farkındadır. Bilemedin...

Valla ben de çalışırken çok gergindim.
Sabah daha içeri girince geliyordu heyheyler. Sürekli aklımda çıkmak vardı. Bu his gelince gitmiyor zaten. Nitekim sonumuz belli :)) iş değil de insanlar yoruyor maalesef, bir de yapılan haksızlıklar.

Ben de günü kurtaranlardanım, çamaşır ve bulaşıkla sorunum olmuyor, evi ve mutfağı da sürekli topluyorum ama camlarım hep temiz olmuyor mesela, kendim zaten silemiyorum, birini çağırmaya da üşeniyorum çoğu zaman, anka gibi hep koltuk falan da çekemiyorum, robot süpürür ben de silerim, ötesine yetişemiyodum, bundan sonra da zor yetişirim
Bugün bi makine çamaşır yıkayıp astım, kuruyan çarşaflar havlular vardı onları katladım yerleştirdim, başka da bişey yapamadım annem de gelmiyo artık her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…