Benim çıkış tarihim belli. Ekim'2025
Allah büyüktür. İnşallah gönlüme göre verir. O zaman da şartlar işi bırakmama engel olmaz diye diliyorum.

İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım. İnsanın işini sevmesi önemli.

Toplu olması daha önemli zaten cam kapı çok da önemli değil aslında. İşte ben toplamamak için kendime iş çıkarıyorum sanırım. Koltukları da mecburen çekiyorum çocuklar altına patlamış mısır, bisküvi kırıntı vs kaçırıyor. Onların üzerine mi oturalım bilemedim

Selamlar
Bugün sabah güne dizi izleyerek başladım
Çay kahvaltı derken baya zaman geçmiş
Sonra jet hızıyla etrafı topladim
Süpürdüm sildim
Halıları serdim

Eylül ve kendi bakimimi yaptım
Yemek var

Camasir serilecek artık sererek kurutayim biraz.
Bulaşık mak temizler var.
Ufak tefek isler var
Hafta sonuna kadar biraz yoğunum

Teknik olarak tam üstüne oturmuş sayılmayız bence Bizimkiler de çerez, leblebi çok kaçırıyo altına ama valla yok çekemem o güçte değilim

Selam

Dünden beri evden

bir çocuk yatağı,
5 şort,
2 pantolon,
28 +2 kitap
1 büyük çanta oyuncak çıkarıldı.

Evde büyük alan kaplayan büyük eşyalar sayılır.

Okul kermesine götürüp sattık, hem elden çıktı, hem birileri kullandı,hem katkı oldu.

Bakalım minimal olabilecek miyim?

Vayy süpersin

canım son derece haklısın, benden sana şöyle bi tavsiye olsun kendimden örnek veriyorum;

geçenlerde iş yoğunluğum öyle bir arttı ki hem yetişemiyordum hemde aşırı stres olmuştum, o ara herkese çatmaya başlamıştım. eşimle konuştuk dedi ki; neden yetiştirmeye çalışıp stres oluyosun ki, bırak olduğu yere kadar olsun. benimde başladığım işi bitirmek gibi bi huyum vardır sonuna kadar yapıp o gün bitirmeye çalışıyordum. şimdi küçük küçük alıp yetebildiğim kadarını yapıyorum, daha mutluyum ki iş yerinde herkes gerçekten çok yoğun şu süreçte.

bence sende stres olup her şeye yetişmeye çalışma, hatta bilinçli olarak bi süre iş yavaşlat, sorarlarsa da yetişemiyorum kusura bakmayın, geçen seneye göre iş yüküm 2,5 kat arttı e ben yetemiyorum de. haksız da değilsin.

Sen kendini parçaladıkça daha fazlasını istiyorlar. Babanın yeri değil niye paralayacaksın ki kendini. hiç stres olma hiçte aktif tepki verme. pasif olarak göster tepkini, illa ki soracaklardır diye düşünüyorum sana.

açıkçası tepkim şu yönde; iş yüküm altından kalkamayacak kadar yoğun değil. Ama iş tanımımda olmayan bir müdürlüğün asistanlığını yapmak istemiyorum.

16 yıldır benim -tabiri caizse- bir yaralı parmağıma işemeyen şirket, önüne gelen işi önümüze sürüyor. Demiyor ki, "ya CK şu müdürlük açıldı, senin orayı da asiste etmeni istiyoruz, fikrin ne?, İstediğin, talep ettiğin bir şey var mı?" Ücret iyileştirmesi, grade yükseltilmesi hiçbir şey konuşulmadan, hoop adam gelip şu otel bu uçak bilmem ne, ya bana ne!

derdimi anlatabiliyorumdur umarım.

Selamlar
Bugün evi toparlayıp geri dönüşüm kostümünü tamamladım
Markete gittim
Birde öğle yemeği yapamadığım için pide aldım eve geldim.
Yeni işim bitti
Eylüle pipetlerden kolye görevi verdim
Şuan benim oyunum vardı bana yardım etsene derken bitirdi sagolsun

Yarın kostüm günü
Sonrasinda dışarı işlerimi yapar eve geçerim

Cumartesi daha aktif olurum ancak

Benim oğlan da okulda yapmıştı pipetten kolye. Devamlı getirip sen bunu takmıyorsun beğenmiyor musun diyip taktırıyor bana

Kostümün fotoğrafını atar mısın? Merak ettim.☺

kavs-i kuzah çamaşırlarda son durum nedir merak ettim
Canımcım Ankacım, dert ortağım, çamaşır tepesinden beraber kayak yapanım
Aklımda Madagaskar Penguenleri "Kowalski, rapor ver" sahnesi eşliğinde sana yazıyorum.
Birkaç gündür evdeki hesap aassslaaa çarşıya uymuyor ve gerçekten bahane ya da tembellikten değil, zorunlu ve sürpriz işlerim fazla. Bu hafta da böyle olsun bakalım.

Birde neyime güveniyorsam ütüleyip koyacağım diye kendimi gazladım. Sonuç ortada. Akıllandım artık, vazgeçtim ütüden. bu arada söylemesi ayıp 2 makine daha telde serili

Pazartesi ufaklığın gösterisi var. Bizde velilerle hediye alalım dedik. Yarın çocukları okuldan qlınca seçmeye gideceğiz. İnşaallah bu iş de bitsin toparlamayı düşünüyorum.
Sabah çocukları bıraktıktan sonra yürüyüş ve çocuklara öğle yemeği hazırlama, çocukları okuldan alma, yedirme, okula geri bırakma, arkasından işten yemeğe gelen eşle ilgilenme, onu gönderme arkasından okuldan gelen çocuğunla ilgilenme, özel derslerle ilgilenme, diğer çocuğun okuldan gelişi, akşam yemeği ayarlama, yedirme, toplama,çocuklara banyo, çay faslı, sohbet muhabbet derken ... e size de bir selam vermeyeyim mi☺
İşte bu arada bir çamaşır bitti yazısı geçecek İnşaallah. İnanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…