Benim çıkış tarihim belli. Ekim'2025Ck yapılan haksızlığa o kadar sinir oluyorum ki
Sende kendimi gördüm
Ben başarılı olamamistim bu konuda umarım sen hak ettiğini alırsın
Patronun odasına öyle girislerim olduki
Ben tavsiye vermesem daha iyi
İnşallah gönlüne göre sonuçlanır canım. İnsanın işini sevmesi önemli.Ben bu ara inanılmaz sıkıldım iş yerimden. Yani koptum kopucam o derece bunaldım.
Kalifiye bir memurum. 16 yılımı verdim bu şirkete. 16 yıldır asgari ücrete çalıştım. bu yıl (enflasyon sağolsun) yüksek zam aldım da asgariden biraz uzaklaştım.
2 müdürü asiste ediyordum. şimdi bir arkadaş emekli olunca kalan müdürleri de paylaştırdılar.
4 müdür asiste etmeye başladım.
bunlar yetmezmiş gibi, bir de bölge müdürlüğü diye bir şey çıkardılar. Hoop ona da ben bakmak durumunda kaldım.
Neden?????????
Ne verdin bana da ne istiyorsun?????
Bunca yıl kanımı emdiniz, şimdi benden nasıl bir şirket bağlılığı / nasıl bir iyi niyet istiyorsunuz?????
Ben konuşurken hiddetlenen bir insanım.
Bölge Müdürü'ne de ekstra zamsız bakmak istemediğimi nasıl dile getirebilirim?
Kime dicem ben dicek birini bulursam söyleyebilirimNe demiş bir Türk anne
Yap benim için, öğren kendin için.Anka sen de diyor musun bunu. Benim çocukluk sloganımdı
InsallahBenim çıkış tarihim belli. Ekim'2025
Allah büyüktür. İnşallah gönlüme göre verir. O zaman da şartlar işi bırakmama engel olmaz diye diliyorum.
Toplu olması daha önemli zaten cam kapı çok da önemli değil aslında. İşte ben toplamamak için kendime iş çıkarıyorum sanırım. Koltukları da mecburen çekiyorum çocuklar altına patlamış mısır, bisküvi kırıntı vs kaçırıyor. Onların üzerine mi oturalım bilemedimBen de günü kurtaranlardanım, çamaşır ve bulaşıkla sorunum olmuyor, evi ve mutfağı da sürekli topluyorum ama camlarım hep temiz olmuyor mesela, kendim zaten silemiyorum, birini çağırmaya da üşeniyorum çoğu zaman, anka gibi hep koltuk falan da çekemiyorum, robot süpürür ben de silerim, ötesine yetişemiyodum, bundan sonra da zor yetişirim
Bugün bi makine çamaşır yıkayıp astım, kuruyan çarşaflar havlular vardı onları katladım yerleştirdim, başka da bişey yapamadım annem de gelmiyo artık her gün
Teknik olarak tam üstüne oturmuş sayılmayız benceToplu olması daha önemli zaten cam kapı çok da önemli değil aslında. İşte ben toplamamak için kendime iş çıkarıyorum sanırım. Koltukları da mecburen çekiyorum çocuklar altına patlamış mısır, bisküvi kırıntı vs kaçırıyor. Onların üzerine mi oturalım bilemedim
Sen çekme zaten dur dikişlerine bişey olur Allah korusunTeknik olarak tam üstüne oturmuş sayılmayız benceBizimkiler de çerez, leblebi çok kaçırıyo altına ama valla yok çekemem o güçte değilim
Vayy süpersinSelam
Dünden beri evden
bir çocuk yatağı,
5 şort,
2 pantolon,
28 +2 kitap
1 büyük çanta oyuncak çıkarıldı.
Evde büyük alan kaplayan büyük eşyalar sayılır.
Okul kermesine götürüp sattık, hem elden çıktı, hem birileri kullandı,hem katkı oldu.
Bakalım minimal olabilecek miyim?
canım son derece haklısın, benden sana şöyle bi tavsiye olsun kendimden örnek veriyorum;n bu ara inanılmaz sıkıldım iş yerimden. Yani koptum kopucam o derece bunaldım.
Kalifiye bir memurum. 16 yılımı verdim bu şirkete. 16 yıldır asgari ücrete çalıştım. bu yıl (enflasyon sağolsun) yüksek zam aldım da asgariden biraz uzaklaştım.
2 müdürü asiste ediyordum. şimdi bir arkadaş emekli olunca kalan müdürleri de paylaştırdılar.
4 müdür asiste etmeye başladım.
bunlar yetmezmiş gibi, bir de bölge müdürlüğü diye bir şey çıkardılar. Hoop ona da ben bakmak durumunda kaldım.
Neden?????????
Ne verdin bana da ne istiyorsun?????
Bunca yıl kanımı emdiniz, şimdi benden nasıl bir şirket bağlılığı / nasıl bir iyi niyet istiyorsunuz?????
Ben konuşurken hiddetlenen bir insanım.
Bölge Müdürü'ne de ekstra zamsız bakmak istemediğimi nasıl dile getirebilirim?
açıkçası tepkim şu yönde; iş yüküm altından kalkamayacak kadar yoğun değil. Ama iş tanımımda olmayan bir müdürlüğün asistanlığını yapmak istemiyorum.canım son derece haklısın, benden sana şöyle bi tavsiye olsun kendimden örnek veriyorum;
geçenlerde iş yoğunluğum öyle bir arttı ki hem yetişemiyordum hemde aşırı stres olmuştum, o ara herkese çatmaya başlamıştım. eşimle konuştuk dedi ki; neden yetiştirmeye çalışıp stres oluyosun ki, bırak olduğu yere kadar olsun. benimde başladığım işi bitirmek gibi bi huyum vardır sonuna kadar yapıp o gün bitirmeye çalışıyordum. şimdi küçük küçük alıp yetebildiğim kadarını yapıyorum, daha mutluyum ki iş yerinde herkes gerçekten çok yoğun şu süreçte.
bence sende stres olup her şeye yetişmeye çalışma, hatta bilinçli olarak bi süre iş yavaşlat, sorarlarsa da yetişemiyorum kusura bakmayın, geçen seneye göre iş yüküm 2,5 kat arttı e ben yetemiyorum de. haksız da değilsin.
Sen kendini parçaladıkça daha fazlasını istiyorlar. Babanın yeri değil niye paralayacaksın ki kendini. hiç stres olma hiçte aktif tepki verme. pasif olarak göster tepkini, illa ki soracaklardır diye düşünüyorum sana.
Benim oğlan da okulda yapmıştı pipetten kolye. Devamlı getirip sen bunu takmıyorsun beğenmiyor musun diyip taktırıyor banaSelamlar
Bugün evi toparlayıp geri dönüşüm kostümünü tamamladım
Markete gittim
Birde öğle yemeği yapamadığım için pide aldım eve geldim.
Yeni işim bitti
Eylüle pipetlerden kolye görevi verdim
Şuan benim oyunum vardı bana yardım etsene derken bitirdi sagolsun
Yarın kostüm günü
Sonrasinda dışarı işlerimi yapar eve geçerim
Cumartesi daha aktif olurum ancak
Çamaşır mı
Kostümün fotoğrafını atar mısın? Merak ettim.☺Selamlar
Bugün evi toparlayıp geri dönüşüm kostümünü tamamladım
Markete gittim
Birde öğle yemeği yapamadığım için pide aldım eve geldim.
Yeni işim bitti
Eylüle pipetlerden kolye görevi verdim
Şuan benim oyunum vardı bana yardım etsene derken bitirdi sagolsun
Yarın kostüm günü
Sonrasinda dışarı işlerimi yapar eve geçerim
Cumartesi daha aktif olurum ancak
Çok gösterilecek bir farkı yokKostümün fotoğrafını atar mısın? Merak ettim.☺
Canımcım Ankacım, dert ortağım, çamaşır tepesinden beraber kayak yapanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?