Güle güle kullandün minimal yaşama bakınca aslında olmaması gereken ama benim minimal yaşamıma uyan bir şeyler yapıp kendime 4 elbise aldım, yaz geldi ihtiyacım vardı, minimalizme bakınca aslında 1 hadi bilemedin 2 almam lazımdı ama benim için 4 alırsam hem bu yazı hem tatili kurtarıyor, hemde seneyeye hazırlık kalıyor, kendi minimalizmim oke haklısın dedi aldımboşalan askılan doldu böylece.
Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşir.Selamlar
Dün Eylül gece uyumadı hep öksürük tuttu
Bugünde dr götürdüm
Sonra annemler geldi
Çay yemek derken
Eve elimi sürmedim uykumda var
Eylülde annemlerle gitti pazar günü gelecek
Kahve içip başlarım işlere
Sağol canimÇok geçmiş olsun. Umarım çabucak iyileşir.
Alerji olmuş Eylül
Ben de komşumla yürüyordum. Dün düğünleri olduğunu ve o zamana kadar zayıflaması gerektiğini ve hızlı yürümesi gerektiğini söyledi ben yavaş yürüyormuşumGeceleri geç uyuduğum için sabah kalkınca uykumu alamamış oluyorum ve bu tüm günümü olumsuz etkiliyor. Bu konuyu gündeme almam lazım.
Çocuklar uyuyunca kendimi serbest kalmış, tüm zaman bana kalmış hissediyorum ve sevdiğim, izlemek istediğim videoları izliyorum. Sonuç, uykusuzluk... Sizce me yapsam?
Bugün arkadaşımla yürüyüşe gittik. Yürüyüş fiziksel olarak yorsa da ruhsal olarak beni mutlu ediyor. Birkaç gündür yürüyemediğimiz için evden çıkmam çocukları okula bırak, al döngüsünde gitti. Kendim için birşey yapmamış olma hissi beni mutsuz etti. Daha çok söylendiğimi farkettim.
Okullar bitince arkadaşım köydeki evine gidecek. Kendime B planı bulmam gerekiyor.
Bugün evi toplama modum yok ama elimden geleni yapacağım. Mutfağı ve çamaşırı toplamak istiyorum.
Bir arkadaşla ortak kitap okuyup paylaşım yapmaya karar vermiştik. Yarın 11 gibi görüntülü konuşmaya karar verdik. Bakalım işk günümüz nasıl geçecek?
Bizimki de ondan bence çünkü öksürük şeklinden anlıyorum bir de gün içinde bir şey yok gece bi süre öksürüyor ve geçiyorAlerji olmuş Eylül
Bu polenlerden dolayı
Sağol canim.
Geçmiş olsunBizimki de ondan bence çünkü öksürük şeklinden anlıyorum bir de gün içinde bir şey yok gece bi süre öksürüyor ve geçiyor
Çocuklar okuldayken tek mi kalıyorsunGeceleri geç uyuduğum için sabah kalkınca uykumu alamamış oluyorum ve bu tüm günümü olumsuz etkiliyor. Bu konuyu gündeme almam lazım.
Çocuklar uyuyunca kendimi serbest kalmış, tüm zaman bana kalmış hissediyorum ve sevdiğim, izlemek istediğim videoları izliyorum. Sonuç, uykusuzluk... Sizce me yapsam?
Bugün arkadaşımla yürüyüşe gittik. Yürüyüş fiziksel olarak yorsa da ruhsal olarak beni mutlu ediyor. Birkaç gündür yürüyemediğimiz için evden çıkmam çocukları okula bırak, al döngüsünde gitti. Kendim için birşey yapmamış olma hissi beni mutsuz etti. Daha çok söylendiğimi farkettim.
Okullar bitince arkadaşım köydeki evine gidecek. Kendime B planı bulmam gerekiyor.
Bugün evi toplama modum yok ama elimden geleni yapacağım. Mutfağı ve çamaşırı toplamak istiyorum.
Bir arkadaşla ortak kitap okuyup paylaşım yapmaya karar vermiştik. Yarın 11 gibi görüntülü konuşmaya karar verdik. Bakalım işk günümüz nasıl geçecek?
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hayır yani, başka bahane bul böyle.Ben de komşumla yürüyordum. Dün düğünleri olduğunu ve o zamana kadar zayıflaması gerektiğini ve hızlı yürümesi gerektiğini söyledi ben yavaş yürüyormuşum
Kendimi dışlanmış hissettim kalbim kırıldı
Bozuldum biraz ama çaktırmadım. Bence kendi benden yavaş yürüyorGülsem mi ağlasam mı bilemedim. Hayır yani, başka bahane bul böyle.Yürüyüşle de yemene dikkat etmezsen zayıflamıyorsun zaten.
Gıcık bir durum olmuş.
Sabah çocukları okuldan bırakıyorum.Çocuklar okuldayken tek mi kalıyorsun
Tek kalıyorsan kisisel zamanın olabilir
Ama haklısın cocuk uyuyunca yarım saat kadar oturmak bile iyi geliyor
Zayıflayamasın da görsün gününüBozuldum biraz ama çaktırmadım. Bence kendi benden yavaş yürüyor
Baya yoğun tempolu günlerin varSabah çocukları okuldan bırakıyorum.
kahvaltımı yapıp yürüyüşe, çarşı işlerine gidiyoruz. Eve gelince de öğle yemeği hazılıyorum. Çocukları alma saati gelmiş oluyor. Çocukları alıyorum. Yemek faslı derken ufaklığın okulu öğlene kadar olduğu için artık benimle kalıyor. Diğer ikisini okula bırakıyorum. Eşim geliyor arkasından. Yemek çay faslı. Tekrar işe dönüyor.Saat 3 e geliyor ve ortancanın okulu bitmiş oluyor. Onu öğretmeni bırakıyor bana. Ödevi vs.
4 gibi de kızımın okulu bitiyor. İkindi de acıkmış oluyorlar. Sevdikleri yemek varsa yiyorlar yoksa mızırdanıyorlar.Akşam yemeği hazırlığı derken görüldüğü gibi bana ayıracağım zaman pek yok. Eşimin gelmesi, Akşam yemeği,çay vs derken 10 u buluyoruz. Zaten anlamıyorum bu yazları. Saate bakıyorum 10 olmuş. Topla vs derken , e kendime zaman ayırmadım, şunu bunu izleyeyim ...derken 1 .
Akşam elime telefonu hiç almayayım dedim ama onu da pek yapamadım.
Kendime ufaklığı hedef koydum bir ara. O uyuduğu an ben de uyuyacağım dedim.Baya yoğun tempolu günlerin var
Akşam uyumak için yatağa gir sonra sakin sakin gününü düşün yarını planlarını gözden geçir. kitap müzik gibi aktivite olabilir sakin bir zamana geç
Güne hem uykunu almış hemde daha sakin uyanırsın
Senin zamanını en çok alan şey yemek faslı yemek işine bi çözüm bulsan, yememek gibiSabah çocukları okuldan bırakıyorum.
kahvaltımı yapıp yürüyüşe, çarşı işlerine gidiyoruz. Eve gelince de öğle yemeği hazılıyorum. Çocukları alma saati gelmiş oluyor. Çocukları alıyorum. Yemek faslı derken ufaklığın okulu öğlene kadar olduğu için artık benimle kalıyor. Diğer ikisini okula bırakıyorum. Eşim geliyor arkasından. Yemek çay faslı. Tekrar işe dönüyor.Saat 3 e geliyor ve ortancanın okulu bitmiş oluyor. Onu öğretmeni bırakıyor bana. Ödevi vs.
4 gibi de kızımın okulu bitiyor. İkindi de acıkmış oluyorlar. Sevdikleri yemek varsa yiyorlar yoksa mızırdanıyorlar.Akşam yemeği hazırlığı derken görüldüğü gibi bana ayıracağım zaman pek yok. Eşimin gelmesi, Akşam yemeği,çay vs derken 10 u buluyoruz. Zaten anlamıyorum bu yazları. Saate bakıyorum 10 olmuş. Topla vs derken , e kendime zaman ayırmadım, şunu bunu izleyeyim ...derken 1 .
Akşam elime telefonu hiç almayayım dedim ama onu da pek yapamadım.
En sevdiğim fikir.Senin zamanını en çok alan şey yemek faslı yemek işine bi çözüm bulsan, yememek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?