Günaydın kızlar

bugün günaydınım geç kaldı, babamla birlikte geldik hastaneye, muayenesini oldu ben yerime ancak geldim :)

yaz ayına girmiş bulunmaktayız, hepimize mutluluk huzur kazanç ve sağlık getirsin bu yaz, ne çabuk geçiyor günler değil mi?

Günaydın
Gerçekten zaman su gibi hızla akıyor

Ben de izlemiyorum aynen. Geçen öyle denk geldi biraz baktım aşkı memnu ya. Dadıya geçenlerde benim oğlan bakıyordu tv 2 de

Günaydın canlarım

açıköğretim sınavlarımın 7sinden 6sını geçmişim. Çok şükür.
Bu pazar da konservatuvar sınavımı verirsem kafam %90 rahatlayacak.
Sepet malzemem bitmişti. malzeme geldi, bu akşam diğer siparişimi bitirip yarın teslim edeceğim.

Dün akşam dışarıdan ev yemeği aldık. Vaktim yoktu.
Kızım kendi duş aldı, en son ben bi duruladım.
20:00 gibi arkadaşlarla bir cafe'de buluşup, konservatuvar derslerine çalıştık.
Gelir gelmez de yattım.

dün minimal yaşama bakınca aslında olmaması gereken ama benim minimal yaşamıma uyan bir şeyler yapıp kendime 4 elbise aldım, yaz geldi ihtiyacım vardı, minimalizme bakınca aslında 1 hadi bilemedin 2 almam lazımdı ama benim için 4 alırsam hem bu yazı hem tatili kurtarıyor, hemde seneyeye hazırlık kalıyor, kendi minimalizmim oke haklısın dedi aldım boşalan askılan doldu böylece.

Maşallah ya. Hem aof hem konservatuvar, hem iş hem ek iş, çocuk ev.. ne kadar çalışkansın

Son düzenleme:
tebrik ederim CK'cım, herşey gönlünce olsun.

Tebrikler

Hayırlı olsun ben geçen sene yaptım aynısını hep şort tişört takılıyordum. Bu yaz elbise ve etek giyeceğim deyip 3 elbise 4 etek almıştım bu yaz çoğu olmayacak ama çok üzülüyorum

Maşallah ya. Hem aof hem konservatuvar, hem iş hem ek iş, çocuk ev.. ne kadar çalışkansın
Öncelikle çok teşekkür ederim.

-evle ilgili bir şey yapmıyorum açık ve net günlük rutin şeyler sadece.
-konservatuvar hobi içindi ama stres yapmaya başladı yok sınav yok bilmem ne seneye son sınıf olacağım, bitsin diye bakıyorum.
-aöf'ye başka amaçlarla girmiştim sonra o amaçlarımdan vazgeçtim. şimdi okulu bırakmak da yapımda yok bitirip kurtulayım havasındayım.
-Ek iş, hobi amaçlıydı. kendi kendime öğrendim. ve işimi bırakınca bu işi yapmak istiyorum kısmet olursa.

butik hediyelik eşyacı dükkanım olsa çok mutlu olurum diye düşünüyorum. bakalım kısmet

Hayırlı olsun ben geçen sene yaptım aynısını hep şort tişört takılıyordum. Bu yaz elbise ve etek giyeceğim deyip 3 elbise 4 etek almıştım bu yaz çoğu olmayacak ama çok üzülüyorum
sen hızlıca veriyosun kiloları mikanım, temmuzda olmasa da ağustosa olur onlar ben güveniyorum sana.

olsun mikancım bu sene taze lohusa olacaksın düşünme o elbiseleri şimdi kızına odaklan :) seneye onlara gireceğine eminim

Okulları yarım bırakmayıp sonuna kadar gitmen çok güzel. Bitsin kurtulayım gözüyle baksan da emek harcayıp devam ediyorsun sonuçta.
Sepete hobi amaçlı başlayıp ek iş haline dönüştürmen harika. İnşallah ilerde bir dükkan açıp sevdiğin işle meşgul olursun.
Bence çalışkansın

İş yerindeki durumlar ne oldu? Netlik kazandı mı?

Tekrar teşekkür ederim.

Hayır, Enflasyon sebebiyle en yüksek zammı almam dışında düzelen bir şey yok. Ama sorun çıkarmadan son 40 ayımı tamamlamaya çalışacağım. Tazminatımı bırakmak istemiyorum.

Ayrıldıktan sonra, ya bir arkadaşıma yardım edeceğim yine maaşlı ya da butik hediyelik eşya dükkanı fikrini hayata geçireceğim. kısmet.

Her şey gönlünce olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…