- 12 Ocak 2019
- 3.132
- 6.853
- 158
Benim de saatli bir işim varsa, tuvalete daha sık gittiğimi farkettim. Evden çıkamıyorum bir türlü.sıvı da tüketiyorum.
lifli de besleniyorum.
şu an belki biraz stresimi yönetemediğim için böyle olmuş olabilir.
Senin kan grubun A ydı sanırım dimi konuşmuştuk sanki.sıvı da tüketiyorum.
lifli de besleniyorum.
şu an belki biraz stresimi yönetemediğim için böyle olmuş olabilir.
Ben izlemedim bu diziyi. Bayağıdır dizi de izlemiyorum gerçi.‘Oğlum’ dizisi bitti ya, çok üzgünüm
Kaliteli bir diziydi, konusu orijinaldi ve 15 bölümde bittiği için suyunu çıkarmadılar ama keşke bitmeseydi yine de
Bilmiyorum o dizileriBen izlemedim bu diziyi. Bayağıdır dizi de izlemiyorum gerçi.
Ben Alf ve Cosby Ailesi tarzlarını seviyorum.
Bizim küçükken, ilkokul yıllarının dizileriBilmiyorum o dizileribu pedagoji odaklıydı güzeldi
Hiç duymadımBizim küçükken, ilkokul yıllarının dizileri
Alf'i nasıl bilmezsin? Melmac gezegeninden gelen uzaylı
Yok artık. Alf ve Cosby Ailesi nerden aklına geldiBen izlemedim bu diziyi. Bayağıdır dizi de izlemiyorum gerçi.
Ben Alf ve Cosby Ailesi tarzlarını seviyorum.
Ne kadar cahilim diye üzülmeye başlamıştımYok artık. Alf ve Cosby Ailesi nerden aklına geldi
Mikan canım senin yaşın kurtarmaz o dizileri bilemezsin
Aşk-ı Memnu 1Deme yaayaşım ortaya çıkacak Ben yine Aşk-ı Memnu muhabbetine gireyim.
Mikan cım, unut o dizilerin isimlerini. Söylememişim say.
Yaprak Dökümü ağlak ya, ben sevemiyorum. Bana gülmeceli eğlenceli şeyler lazım ya da fazla bilimsel. Dadı da iyiydi. ☺Aşk-ı Memnu 1
Yaprak Dökümü 2
Ne zaman denk gelsem kendini izletecek diziler
Burcun neydi ikizler miydi? :)Yaprak Dökümü ağlak ya, ben sevemiyorum. Bana gülmeceli eğlenceli şeyler lazım ya da fazla bilimsel. Dadı da iyiydi. ☺
Bir ortayı bulaydım iyiydi de idare edin. Suç bende değil, burcumda.
Animasyon verin bana.Biriyle konuşuyorum,aklıma Sid geliyor mesela. Sid'in sözünü söylesem cuk oturacak ama karşıdaki bilmiyorsa e tadı yok.
İkizlerBurcun neydi ikizler miydi? :)
Sid? Bak onu ben de bilemedim
Bak onu biliyorumBurcun neydi ikizler miydi? :)
Sid? Bak onu ben de bilemedim
Galip DervişYaprak Dökümü ağlak ya, ben sevemiyorum. Bana gülmeceli eğlenceli şeyler lazım ya da fazla bilimsel. Dadı da iyiydi. ☺
Animasyon verin bana.Biriyle konuşuyorum,aklıma Sid geliyor mesela. Sid'in sözünü söylesem cuk oturacak ama karşıdaki bilmiyorsa e tadı yok.
A (-)Senin kan grubun A ydı sanırım dimi konuşmuştuk sanki.
Ben Cosby'yi çok hatırlamıyorum, ama biliyorum.Yaprak Dökümü ağlak ya, ben sevemiyorum. Bana gülmeceli eğlenceli şeyler lazım ya da fazla bilimsel. Dadı da iyiydi. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?