Sirke limon herseyi denediminternette limon tuzuyla bir tarif vardı. Onu bir kez dene.
limon sirke uğraştırıyor da limon tuzu kireç çözücüler gibiymiş. fazla efor sarfettirmiyormuş.Sirke limon herseyi denedim
Dogal ürünlerde denedim istediğim sonucu alamadım hem kol gücü gerektirdi hem temizlik zamanım uzadı
Sadece banyo ve wc de deterjan kullanıyorum
Mutfaktada yağ çözücü ve lavabo tezgah da camasir suyu bazen
Oksijenli leke çıkarıcı vs ise yaramadı lekeler için
Onun dışında odalarda Sadece su ve bez kullanırım.
Camlar çok lekeliyse bulaşık deterjanli su kullanırım bazen.
Cif porçöz camsil ve Arap sabunu dahil hayatımdan çıkarttım.
Islak mendili Sadece wc kapağında kullanıyorum dezenfektanli bir ürün bazen tamamen çıkartıp yikayabiliyorum.
Viking banyo ürününü seviyordum ama marketlerde bulamıyorum artık o gunluk temizlikte iyi oluyordu.
Asperox da öyle sıkıp sungerle yayiyorum ve suyla durulayip cekcekle suyunu alıyorum 10 dk sürüyor duş temizliğilimon sirke uğraştırıyor da limon tuzu kireç çözücüler gibiymiş. fazla efor sarfettirmiyormuş.
Ben de denemedim. denersem yazarım bizzat.
Ben banyoda deterjan olarak cif power effect banyo diye bir ürün kullanıyorum. o sık ve su tut şeklinde bir ürün ve kokusu da kireç çözücü gibi tıkayıcı değil. ben yine de maskeyle kullanıyorum.
mutfakta ersağ yağçöz kullanırım. çamaşır suyu kullanırım. cif krem kullanırım. cif krem çok tortu bırakıyor diye jel olanını tercih etmeye başladım.
odalarda bazen sirke bazen çamaşır suyu kullanırım.
Camları ben de duru suyla temizlerim. deterjan leke bırakıyor.
Bidebbusey daha soracağım daHiç bir şey olmaz miden yanar bulanır belki kusarsın o kadar
Nasıl bir ağrı? Adet sancısı gibi mi? Yoksa normal karın ağrısı mı? Üşütmüş olabilirsin.Bidebbusey daha soracağım da11 -12. Haftalarda karın ağrınız oluyormuydu.Kabiz falan değilim ama karnım sürekli agriyor
Sağlıklı yaşlarınız olsunBugün bizimde doğum günü kutlamamiz var.
Saat 12 de
Bu zamana kadar etrafi toplayıp
Balkon yıkarım
Eve gelince dinlenip
Bakliyat ve buzdolabı kontrolü yaparsam
Efsane olacak.
Sagolun kızlar normalde ağustosta doğum günü ama okulda kutlamak istedi Eylül hanımSağlıklı yaşlarınız olsun
pastamın güzelliği
teşekkür ederim
çok teşekkürler canım
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinMutlu yaşların olsunwendy iyi ki tanımışım seni.. tüm güzellikler yeni yaşında seni ve aileni bulsun
Bizim okul toplu doğum günü etkinliği yaptı. Toplu sünnet gibiSagolun kızlar normalde ağustosta doğum günü ama okulda kutlamak istedi Eylül hanım
Aradan çıkmış hepsi çok iyiBizim okul toplu doğum günü etkinliği yaptı. Toplu sünnet gibivalla çok iyi oldu.
Aynen aynen çok iyi oldu. Tek yapılmasına izin vermediler.Aradan çıkmış hepsi çok iyi
Bizde 2 yıldır yapmama kararı almıştıkAynen aynen çok iyi oldu. Tek yapılmasına izin vermediler.
Anı olur güzel olur tabi. Benim de anasınıfın giderken kutlamıştık. Hala aklımda. Ama burda bazı veliler o kadar abarttı o kadar gösterişe gitti ki kaldırdılar. Keşke abartmasak her şeyi.Bizde 2 yıldır yapmama kararı almıştık
Bu son yılları diye yapılsın istedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?