Kullanışlı dimi yani hassas bir yapısı var mı? Granit beyaz olmuyormuş onu öğrendim bugün. Kuvars için de sararma yapıyor diyorlar bilemedim
Akrilik de zor kullanması
Çiziliyor ve neden dolayı leke olduğunu bilmediğim sarı lekeler var
Anneminki corian o memnun mesela

Ben 1,5 yıldır sabah mucizesi rutinlerini denemek istiyorum ama her gün ertele tuşuna basa basa kalıyor bu gün kızım erken uyudu bakalım 4:30 a kurdum saati uzağa koyup yatacağım. Kalkabilirsem
Diş fırçalama - abdest
Namaz
Koşu şeklinde deneyeceğim bakalım nasıl olacak yarın

Yılan gördüğümü düşünemiyorum
Ama aşmam lazım sülükler için
Ayy haşhaş bayılırım ben ya. Kozalaktan kırıp yemesi ayrı güzel ama bulamayınca öyle alıp yiyorum arada otunu da severim afyon diyoruz biz hamileyken otunu çok yemişim çocuk 3 gün kıpırdamadı. 2. gün doktora gittik uyuyor dedi Allah korumuş hiç düşünemedim yerken

Sen alemsin
Ben hiç yemedim. Tavsiye eder misin?

Sülük arkadaşları direkt Almanya'ya ihraç ettiklerinden bizim buradaki devletin dr u bulamıyoruz demişti. Onda tedavime devam edecektim. Olan da pahalı gelmiş, sipariş etmemişlerdi. Bulursan bana da.

Aaaa haşhaş mı yemedin afyon mu. Tavsiye ederim tabi her ikisini de yiyebilirsin abartmadan sülük burda çok canım. Gittiğim merkeze sorayım nerden alıyorlar.

Selam herkese
Sabah kalktım namazdan sonra 15 dk koştum biraz daha yürüyüp geldim. Banyo yaptım. Puzzle yaptım biraz. Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Bakalım güne böyle başlamak nasıl gelecek şu an çok enerjik hissediyorum kendimi

Günaydın, bana pek aymadı ama inşallah size aysın.

Eşimle ilgili 12 yıldır çözemediğim bir sorun var. Durup dururken surat yapar, sorarsın söylemez, konuşmaz, sonra kendiliğinden sarılır, barışır.

ilk zamanlar daha çok dert ediyordum ama 5-6 senedir daha umursamaz olabiliyorum bu duruma. çünkü sorarak kendi üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum.
Sonuçta insanız ve ağzımız dilimiz var. Evliyiz, çocuğumuz var. Ve evlilik paylaşım olursa yürür.
Bunu da iletişim kurmadan nasıl çözebiliriz anlamış değilim.

2-3 gün önce surat yaptı yine, nooldu canın mı sıkkın dedim, yok bi şey dedi. Yok bi şey dedikten sonra neden tekrar tekrar sorarak kendimi yorayım ki.

Başa çıkamıyorum, boşversem de evde soğuk hava olduğunda mutlu olamıyorum.

fikriniz varsa, dinlerim.

Bu tarz huylar pek değişmiyor. En güzeli görmezden gelip üzerine alınmamak. Ben direkt muayyen günündesin heralde diyorum böyle zamanlarda

Bu tarz huylar pek değişmiyor. En güzeli görmezden gelip üzerine alınmamak. Ben direkt muayyen günündesin heralde diyorum böyle zamanlarda
geçen aynı şeyi söyleyecektim. sırf ben söylerim de ortam daha fazla gerilir diye söylemedim.

ama konu açılsın becercem onu.

bu nasıl 42 yaşında adam, kişilik sahibi olamamış, olgunlaştıramamış kendini.

Genelde kadınların baskın karakterde olduğu ailelerde erkeklerin her olasiliga küsme ihtimali oluyor.
Veya bazı dönemler içine kapanma da yaşayabilir.

Seninle ilgisi de olmayabilir
Akışına bırak sonra acısını çıkart

Ankacim süpersin

Selamlar
Bugün biraz iş yapmam gerek
Fırın ocak ve davlumbaz temizlenecek
Sonra vaktim olursa kullanmadığımız balkonu yıkarım
Oncesinde yemek yapacagim ki tekrar batmasın fırın

Bugün menüde Karnıyarık pilav salata ve şehriye çorbası var.

Bugün küçük oğluşumun doğum günü

Mutfağı süpürdüm. Oturma odasını süpürüp WC’leri lavaboları yıkayacağım. Çamaşır katlamam lazım birikti biraz.

Kakaolu ve tuzlu kurabiye yaptık annemle. Poaça yaptım bi de. Pasta ile 2 tatlı 2 tuzlu oluyor yeter. Çok kalabalık değiliz. Aile dostlarımız olan 2 aile ve çocukları ile kayınbabam ve kaynım gelecek. Kayınvalidem İstanbul’da görümcemin yanında. Her sene annem gelemezdi. Bu sene kayınvalidem yok.
Süslemeler de geçen seneden balon aldık sadece bu konuda çok minimalistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…