Doktorun konuşunup detaylı anlatanını, iç rahatlanını seviyorum benAh sorma belleza dün gibi isyanlardaki halim
Bugün ise her şeye gözlerim doluyor
Doktorum çok ketum hiç bir şey demiyor. Çok iyi haftaya yine gel demek haricinde tabi
Ben de salonumdaki fonları eledim. Bir koca çöp poşeti kıyafet eledim. Daha evden çıkaramadım ama inşallah bugünKablolu süpürgeyi ve Eylülün ayırdığı birkaç oyuncak ve tokatlarıni 1 tane klasör anneme verdim.
Biz çok uyumluyuz ben de hiç bir şey sormam. Bayramda burda mısınız diye soracaktım dedim ne gerek var moralimi bozmaya bilmesem daha iyiDoktorun konuşunup detaylı anlatanını, iç rahatlanını seviyorum ben
AynenBen de geçenlerde yıpranan çoraplarımı ve 1 çantamı eledim ama yerine 1 çanta aldım ve çorap da almalıyım. Yeteri kadar olunca eleneni yenilemek gerekiyor
Eline sağlıkBen de salonumdaki fonları eledim. Bir koca çöp poşeti kıyafet eledim. Daha evden çıkaramadım ama inşallah bugün
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.Sağol canim ❤
Jeep ah ya yüksek arabaları severim
Audi a4 aldık 2011 model.
benim de :)Tlc ye bakıyorum ev yenileme yapıyorlar
En sevdiğim şey ev dekor etmek
ayy mikanım her an haber gelir senden dicem de 42ye kadar yolu var :)Slmlar bugün doktor randevum vardı. Beklemeye devam ediyoruz. Eve uğradım biraz. Tadilat sözde ama baya inşaata dönmüşkaç ayda biter baya merak ediyorum
Sağol canimhayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
benim de :)
ayy mikanım her an haber gelir senden dicem de 42ye kadar yolu var :)
Kolay gelsinmerhaba kızlar, bir tatil dönüşü yorgunu burada, hemencecik toparlanıp normal hayatımıza adapte olabilmek adına işe bile geldim :)
42 olmasın yaahayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.
benim de :)
ayy mikanım her an haber gelir senden dicem de 42ye kadar yolu var :)
Hayırlı olsun çok şıklar
Sağol canimHayırlı olsun çok şıklarapliğe bayıldım
güle güle kullansın Eylül hanım
Bayramda doğabilir bence. Bayram şekeri42 olmasın yaaben haftaya doğar diyordum
Tatil nasıl geçti?
Bayramda doğmasını hiç istemiyorum belki doktorum izinde olur diyeBayramda doğabilir bence. Bayram şekeri
Güle güle kullaninSağol canim ❤
Jeep ah ya yüksek arabaları severim
Audi a4 aldık 2011 model.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?