unutmadım :)Sen onu unutmadın mı
Ben de katladım akşam. Çocukların ütüsü var ama acil değil. Bugün onları ütüleyeceğim.
Battaniyenin birini yıkadım. Sabah 1 makine daha attım. Şimdi sereceğim inşaallah. Grupça bana kurutma makinesi almanızı bekliyorum.Grup dayanışması
Balkona perde taktık. Kilimini serdik dün. Keyifli olur oturması.
Sana maşaallah barekallah. Koşsam yetişemem herhalde
Foto isteriz balkondanSen onu unutmadın mı
Ben de katladım akşam. Çocukların ütüsü var ama acil değil. Bugün onları ütüleyeceğim.
Battaniyenin birini yıkadım. Sabah 1 makine daha attım. Şimdi sereceğim inşaallah. Grupça bana kurutma makinesi almanızı bekliyorum.Grup dayanışması
Sağol canim
Oh ne güzel olur şimdi balkonda oturmasıSen onu unutmadın mı
Eşim kurutmaya yer ayarlıyor alacakOh ne güzel olur şimdi balkonda oturması
Bende günde 1 makine yikiyordum bugün olağandışı camasir çıktı 2 makine yıkıyorum diğerini kurutmaya atacağım
Kurutma candır
CAnım, hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız güzel yerlere gitmeyi nasip etsinEv işlerine devam
Çok bir plan yapmadım şuan gördüğüm işi yapıyorum.
Toplama işi bitse sil süpür kolay
Şimdi bir yandan robot supuruyor bende üstünden geçerim.
Mutlaka alsınEşim kurutmaya yer ayarlıyor alacak
Sağol canim beni tatile götürecek kadar olsa yeterdiCAnım, hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız güzel yerlere gitmeyi nasip etsin
Geçen kış o kadar zorlandım ki çamaşır derdi bitmedi. Şimdi bi de bebekle gerçekten olmazsa olmaz gibi geliyorMutlaka alsın
O kadar kolaylık ki
Ben yazın bazen seriyorum ama kışın kurutma çalışıyor hep çok pratik oluyor.
Bizimde kışın kurutmak imkansız hale gelmişti.Geçen kış o kadar zorlandım ki çamaşır derdi bitmedi. Şimdi bi de bebekle gerçekten olmazsa olmaz gibi geliyor
Aşk-ı memnu
Ellerine sağlık bu arada
Çamaşır makinesinin üstüne monte ediyorlar.Ben de istiyorum kurutma ama koyacak yerim yokalacak param da yok gerçi Çocuk odasının balkonunu kapattırmak istiyorum, oraya koyabilirim o zaman, almaya çalışıcam kışın, 5 kişinin çamaşırını yıka as kurut katla
Ben profile video eklemiştim baksana ona çok komikAşk-ı memnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?