Aynen denk gelirse bakıyorum normalde gündüz tv açmam sonuna denk geliyorum hep
Ben geçen hafta TV ye sardım çocuk gibi. önümde bi çekirdek yalan dünya, sonra akasya durağı, sonra yaprak dökümü, sonra merhamet, sonra güllerin savaşı, sonra aşkı memnu, sonra asi derken gün bitiyor sonra çekirdek bitti dedim bi daha eve çekirdek almak yok bu hafta izlemedim çok şükür. nur topu gibi hatta gök taşı gibi sivilcelerimle muhabbet ediyorum

Çekirdek bağımlılık yapıyor
Dis macunu sür baya geçiriyormuş sivilceyi.

dün akşam
kızımın elbisesini terziye götürdüm. arasına brit yapacak.
tatlıyı pişirdim. umarım olmuştur. tadamıyorum ama eşim beğendi. "gönderme evde kalsın ben yerim" diyor
kuru pastaları teslim ettim.
kuaförde manikür ve kalıcı oje yaptırdım. pek tasvip etmediğim bir olay ama 3-4 günlük hayat kurtarsın
robotu açtım ama geç olduğu için yarıda bıraktım.
bu akşam eşim annemlerden halıları ve kızı alacak.

----------------------------------------------------------

bugün
eve gider gitmez kınaya hazırlanacağım. duş, saç, makyaj. çocuk hazırlama vs.
tatlıyı düğün evine gönderirim. ya da alabilirlerse evden aldırırım oradakilere.
robotu gider gitmez çalıştırcam ortadaki görünenleri süpürsün.

başka bir şey yapmak istemiyorum.

İyi eğlenceler

Slmlar bugün doktor randevum vardı. Beklemeye devam ediyoruz. Eve uğradım biraz. Tadilat sözde ama baya inşaata dönmüş kaç ayda biter baya merak ediyorum

Slmlar bugün doktor randevum vardı. Beklemeye devam ediyoruz. Eve uğradım biraz. Tadilat sözde ama baya inşaata dönmüş kaç ayda biter baya merak ediyorum
Ooo 38. Haftadasın
Doğum gelmiş nerdeyse
Bakalım ne diyecek doktor

Kablolu süpürgeyi ve Eylülün ayırdığı birkaç oyuncak ve tokatlarıni 1 tane klasör anneme verdim.

Kablolu süpürgeyi ve Eylülün ayırdığı birkaç oyuncak ve tokatlarıni 1 tane klasör anneme verdim.
Ben de geçenlerde yıpranan çoraplarımı ve 1 çantamı eledim ama yerine 1 çanta aldım ve çorap da almalıyım. Yeteri kadar olunca eleneni yenilemek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…