İdeal bir yaş aralığı Sağlıkla büyütmek nasip olsun
Benim biri 3 yaşında biri ekimde 6 olacak. 3 yaşındakinin huyu suyu değişti umarım geçicidir ikisi birlikte güzel vakit de geçiriyorlar ama kavga da eksik olmuyor
Sağlıkları yerinde olsun da aşacağız bir şekilde

Hamilelikte daha hassas oluyor anneler, içinin rahat etmesi önemli

Sonradan kadınlık iç güdüsü geliyor tabi doğumdan sonra biraz toparlanmaya başlayınca
Dogal bir süreç

Bakimli olmakta daha iyi hissettiriyor gerçekten.

Sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz

Bugün yaşadığım olumlu olumsuz onca şeyden sonra öyle iyi geldi ki mesajınız
Hayatınıza renk katabildim ise çok mutlu

2 çocuk, 3 çocuk denmiş.
4 çocuklu Anka 'm var ayrıca.

biz 1 çocukla düzen sağlayamıyoruz. ayrıca da çocuk yaklaşık 1 aydır evde yok, babaannesiyle tatilde. hala evde bir düzen yok.
Siz sağlıyorsanız, helal olsun diyorum. sağlayamıyorsanız da bu çok normal. kendinizi yıpratmayın :)

ben akşam, banyoda bakım ürünlerinden atacağım şeyler var mı diye kontrol ettim. ufak tefek kağıt karton vs. çıktı.
yerine yerleştirilecek şeyler çıktı. bazı kremler ilaç kutusuna gitti vs.
2 makine çamaşır yıkattım, 1 makine kuruttum.
bu akşam kalan 1 makineyi kurutup hepsini katlamayı hedefliyorum.

dün harika bir şey oldu. eşim terfi aldı. maaşına cüzi de olsa bir zam yapıldı. Allah herkesin yüzüne gülsün. Herkesin kalbine göre versin.

Hayırlı olsun canım çok sevindim.

Eline sağlık

Amin inşallah
6 yaş olan daha kolay idare edilir 3 yaş olan biraz yorabilir,ama bunlar hep geçecek diye kendimizi motive edelim
Kavgasiz olmaz ama onu unutalım

Aynenn öyle hamilelikte bebek odaklı ,sonra insan aynaya bakıp ya bana ne olmuş böyle deyip bı silkelenmek istiyor

Sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz

Bugün yaşadığım olumlu olumsuz onca şeyden sonra öyle iyi geldi ki mesajınız
Hayatınıza renk katabildim ise çok mutlu
Çok teşekkür ederim

Tam ne oldu diye soracakken okudum olanları ,çok çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Kesinlikle renk katiyorsunuz

Hayırlı olsun yeni pozisyonu eşinizin.

Mükemmel annelik mükemmel bir düzen değil de .
Yeni bir düzene alışma çabası aslında .

Selamlar
Dün verimsiz geçti
Sürekli bulaşık yıkarken buldum kendimi ve başka işlere vakit ayiramadim çok fazla
Neyseki yarın servis geliyor çabucak tamir olur inşallah

Akşam bulasiklarini sabah yıkadım.
Diğer odalar toplu süpür sil yaparım biter

günlük kullanım için güneş kremi de aldım kendime.
ayrıca aldığım kremin mavi ışık koruması da var. günlük 9 saat PC başında olan bizler için şart.
sonbaharda başlayacak şekilde kullanmak üzere de şu Aha Bha serum aldım.

bakım ürünleri tamamdır.

tonik olarak %100 gül suyu kullanıyorum
nemlendiricim daha bitmedi.
temizleyicim de var.

daha ne olsun :)

Kızlar bakımları sabırla pes etmeden yapmak lazım aslında, doğru içeriklerle düzenli, istikrarlı kullanımlarla illa ki sonuç elde ediliyo, çevremde de örneklerini gördüm, durmak yok bakımlı olmaya devam
green peel denilen bir şey var. ne düşünüyorsun. yaptırılmalı mı?
Hiç bi fikrim yok bu konuda, merkezlerde yaptırılan işlemlere çok mesafeliyim ben, seneler önce birden fazla uzmana danışarak kimyasal peeling yaptırmak gibi bi hata ettim çünkü, tek bi sivilcem yokken 3-5 güneş lekesi için çıktığım bu yolda cilt bariyerime zarar verdiğim için sivilce sorunlarıyla uğraşmak zorunda kaldım senelerce
Ama botox ben de düşünüyorum, çünkü kırışıklıkların başka çaresi yok, hem mimik yapamadığınız için başka kırışıklık da oluşmuyor, olanlar derinleşmiyor, emzirme döneminde yaptıramıyomuşum o yüzden emzirme olayı biter bitmez kazayaklarıma, alnıma ve kaşlarımın arasına botox yaptırıcam
Benim de saçım dökülüyor ya
Baharda bahardan diyoruz peki şimdi neden? Kuaföre gidip bakım yaptırsam işe yarar mı? Yoksa kestirsem mi diyorum. Kuaförüm de bu hafta kapalıymış
Urban care biotin spreyi var onu bi dene bence, kullananlar baya memnun, ben de alıcam gelecek ay, bir de ağızdan biotin takviyesi alabilirsin 2-3 ay, ben ara ara kullanırım saçıma tırnaklarıma faydası oluyor
CKbeautyandsheer Mia- aldıklarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın güzelleşin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…