şunu okuyup bir tek ben mi anlamıyorumTabi yazayım, sabahları temizleme+tonikleme + gözaltı serumu ve güneş kremi
Akşamları temizleme + tonikleme + gözaltı serumu+ arbutin serum + bölgesel olarak azelaik asit serum + nemlendirici
Çarş ve pazar günleri akşam tonikten sonra diğer serumları kullanmıyorum, sadece laktik asit uygulayıp üstüne cica krem sürüyorum, kış aylarında laktik asit yerine aha bha kırmızı serum kullanıyorum
Ürünleri asla üst üste sürmüyorum, emilme sürelerini bekleyerek uyguluyorum
Haftada 1 gün de duştan sonra bölgesel olarak kil maskesi yapıyorum, cildim karma ve çok açık renk, kullandığım ürünleri ekledim, toniğim bitti bu arada almam lazım, 2-3 gündür tam yağlı gül suyu sıkıyorum tonik yerine
Bir de cilt rutinlerine aynı anda birden fazla ürün eklememek lazımmış, ciltteki etkisini gözlemlemek amacıyla ürünleri teker teker bakım rutinine eklemek daha iyiymiş, ve ürünlere cildi alıştırarak kullanmak lazımmış, mesela yeni bi serum aldık, önce haftada 2-3 gün şeklinde kullanıp cildi alıştırmak ondan sonra her gün kullanmak gibi
Nemlendirici la roche posay aldımTonik olarak ziaja’nın yeşil renkli akne toniğini ve mavi renkli anti oksidan toniğini çok severek kullandım ama şimdi dermoskin aydınlatıcı leke toniğini almak istiyorum içeriği çok güzel, fiyatı da uygun, bi de cadı fındığı toniği var aklımda ama içinde alkol varmış o kafamı karıştırdı, hamilelikte çene bölgemde kocaman kocaman sivilceler çıkmıştı, izleri kaldı onları iyileştirmek istiyorum
Bende hiç anlamıyorumşunu okuyup bir tek ben mi anlamıyorum
green peel denilen bir şey var. ne düşünüyorsun. yaptırılmalı mı?Tonik olarak ziaja’nın yeşil renkli akne toniğini ve mavi renkli anti oksidan toniğini çok severek kullandım ama şimdi dermoskin aydınlatıcı leke toniğini almak istiyorum içeriği çok güzel, fiyatı da uygun, bi de cadı fındığı toniği var aklımda ama içinde alkol varmış o kafamı karıştırdı, hamilelikte çene bölgemde kocaman kocaman sivilceler çıkmıştı, izleri kaldı onları iyileştirmek istiyorum
ay ben de alez alıcam. nasıl erteliyorum şu fiyatlar yüzünden belli değilArbutin serum ve tonik
Aysegul kitap serisi
Çin ali kitap serisi
Nevresim takımı
Battal boy yorgan (yorganimizin 1 tanesi eskimisti)
Yorgan hurcu almış olup bu ay kisisel harcamami tamamlamış bulunmaktayım
Çarşaf ihtiyacım vardı ama 350 tl nedir
Önümüzdeki ay alırım artık
Alacaklarimi belirleyip indirim takip edeceğim artık gerçi inmiyor yükseliyoray ben de alez alıcam. nasıl erteliyorum şu fiyatlar yüzünden belli değil
Süpersin önce kendimize bakalım tabi gerisi zamanla oluyorSiz beni gaza getiriyonuz
ben de "serumlarım bittiği için" 2 serum aldım.
1 tanesi c vit.
1 tanesi göz altı serumu
bakalım ne faydasını göreceğiz.
bu arada, aşırı mimik çizgileri olan bir cildim var. kaz ayağı, kaş arası, alın, dudak çevresi vs.
botoks düşünmeye başladım. çünkü botoks olmazsa bunlar daha da derinleşecek düşüncesindeyim.
Doğru muyum yanlış mıyım bilmiyorum, bi akıl verseniz.
yüzüm ablak bir şeye döner mi, donuk bir hal alsın istemiyorum. ama abuk sabuk şekil alan şey dolguymuş. onu kesinlikle istemiyorum. botoksta şekil değişikliği deformasyon olmadığı bilgisini aldım.
minimal bir botoks yaptırsam olur mu ki?
Eline sağlık canım.9 gündür annemle yazlık evdeydim dün akşam döndüm. Eşim çalıştığı için hafta içi evdeydi. Ben de bugün hummalı bir temizliğe giriştim mecburen. Çamaşır yıkanıyor bir yandan.
2 seramik saksı, eşofman, şort eledim.
Sac dökülmesi bilinmeyen bir denklem gibiBenim de saçım dökülüyor ya
Baharda bahardan diyoruz peki şimdi neden? Kuaföre gidip bakım yaptırsam işe yarar mı? Yoksa kestirsem mi diyorum. Kuaförüm de bu hafta kapalıymış
Teşekkürler, senin de gözün AydınSelam kızlar okuyorum sizi takip ediyorum.
Yaklaşık iki ay önce doğum yaptm şimdi iki çocukla yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz.
Dolayısıyla okusam da yazamıyorum .
Yazacak çok da düzenli bı hayatım yok doğrusu doğum sonrası zor toparlandm.
Kendime yeni yeni geldim desem abartmis olmam.
Her fırsatta çocukları alıp pikniğe yemeğe kahvaltıya vs gidiyoruz.
Şimdilik istediğim tek şey hepimizin psikolojisin iyi olması
Benim eşimin ve abimizin ...
Bebiş henüz kendi halindegaz sancılarını saymazsak.
Burayı da okuyorum.
sudem34 sizin de mesajlarınızı keyifle okuyorum ,topiginizin enerjisine de bayılıyorum.
Bunca koşturmaca arasında bu sayfaları okumak bana çok iyi geliyor.Sessizce takip edip kendinden birşeyler bulan çok kişi vardır neim gibi eminim buna.
İyiki varsiniz .
Mia- bakım işini konuştukça kendime ne yapabilirim diye düşündüm ben de.
Evilish senin bu işle ilgili uzmanlığın var bence ben de okuduklarımi anlamasam da kendine değer veren insanları hep takdir etmisimdir.
Darısı bana
Mikan senin minnoş da gelmiş,hoş gelmiş iyi ki gelmiş dimi
Gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün
Hosgeldin canim sağlıkla analı babalı büyüsünSelam kızlar okuyorum sizi takip ediyorum.
Yaklaşık iki ay önce doğum yaptm şimdi iki çocukla yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz.
Dolayısıyla okusam da yazamıyorum .
Yazacak çok da düzenli bı hayatım yok doğrusu doğum sonrası zor toparlandm.
Kendime yeni yeni geldim desem abartmis olmam.
Her fırsatta çocukları alıp pikniğe yemeğe kahvaltıya vs gidiyoruz.
Şimdilik istediğim tek şey hepimizin psikolojisin iyi olması
Benim eşimin ve abimizin ...
Bebiş henüz kendi halindegaz sancılarını saymazsak.
Burayı da okuyorum.
sudem34 sizin de mesajlarınızı keyifle okuyorum ,topiginizin enerjisine de bayılıyorum.
Bunca koşturmaca arasında bu sayfaları okumak bana çok iyi geliyor.Sessizce takip edip kendinden birşeyler bulan çok kişi vardır neim gibi eminim buna.
İyiki varsiniz .
Mia- bakım işini konuştukça kendime ne yapabilirim diye düşündüm ben de.
Evilish senin bu işle ilgili uzmanlığın var bence ben de okuduklarımi anlamasam da kendine değer veren insanları hep takdir etmisimdir.
Darısı bana
Mikan senin minnoş da gelmiş,hoş gelmiş iyi ki gelmiş dimi
Gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün
Çok teşekkür ederimTeşekkürler, senin de gözün Aydınevet ya iyiki gelmiş gerçekten
Ben de toparlanırım inşallah ya 3 çocukla yaşam çok zorsenin büyük kaç yaşındaydı
Çok teşekkür ederim,aminnHosgeldin canim sağlıkla analı babalı büyüsün
Ne zaman yazmak istersen biz burdayız
Bakım konusuna ilham olduysam ne mutlu ara ara gündeme gelecek ve birbirimizi motive ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?