Ne güzelÇok güzel kitaplar var.
Bizimkinin kitaplığı doldu nerdeyse.
Seri halinde okuyor genelde.
Hatta esim ikinci kitaplığı istiyor da ben erteliyorum.
Serilerden birer kitap alıyoruz beğenirse devam ediyor beğenmesek başka seriye şans veriyor
Arkadaşlarından da olumlu etkileniyorlar.Ne güzel
Kitapları her akşam okurdum eylülde resimlerine bakıp yorum yapıyor ara verdik şu ara
Bu yıl okumayı öğrenene kadar yine böyle devam ederiz sonra kitapları kendi seçmeye başlar.
Birbirlerini motive ediyorlar ne güzelArkadaşlarından da olumlu etkileniyorlar.
Sıra arkadaşı bire giderken okumayı soker sökmez kalın ciltli kitaplara başlamıştıbizimki ondan görüp isterdi öyle öyle alıştılar
Kral şakir kasdettigim kitap bire giden cocugun okuması erken biraz ama arkadaşı okuyordu sürekli
Borç batağındaki biri olarak inanılmaz canım sıkılıyor. Hiç alışkın değilim ben de düşününce resmen gözlerim doluyorSelamlar
Ben giriş ve birkaç eksikleri tamamlamak için bu yıl alışveriş yapacaktım
Alacağım şeyler normalden daha fazla fiyatı yükseldi o yüzden tekrar liste oluşturup ne yapabilirim bir kontrol edeceğim.
Kesinlikle borçsuz yaşamak istiyorum.
Ve bazı şeylerinde fiyati daha da yukselmeden almak istiyorum
Yatırım yapınca malesef belli bir yükün altına girmek gerekiyor bizimde ilk evi aldığımız yıllar ucu ucuna yaşamak durumunda kalmıştık eşimde iş kurmuştu o yıllar pek satış yapamiyordu şuan çok şükür hersey yoluna girdi.Borç batağındaki biri olarak inanılmaz canım sıkılıyor. Hiç alışkın değilim ben de düşününce resmen gözlerim doluyor2 sene dişimizi sıkarsak düze çıkarız inşallah, sağlık olsun da ödenir diye kendimi teselli ediyorum
Memur borçsuz olur mu yaaBorç batağındaki biri olarak inanılmaz canım sıkılıyor. Hiç alışkın değilim ben de düşününce resmen gözlerim doluyor2 sene dişimizi sıkarsak düze çıkarız inşallah, sağlık olsun da ödenir diye kendimi teselli ediyorum
Evet zaman ve sabır her şeyin ilacı, inşallah geçecek bu günler deYatırım yapınca malesef belli bir yükün altına girmek gerekiyor bizimde ilk evi aldığımız yıllar ucu ucuna yaşamak durumunda kalmıştık eşimde iş kurmuştu o yıllar pek satış yapamiyordu şuan çok şükür hersey yoluna girdi.
Ödediğimiz kredi şuan ev kiralarindan daha az.
Sabret mikan ferah günler de gelecek.
O da doğruMemur borçsuz olur mu yaa
Memur borçsuz olur mu yaa
Mutlu yaşları olsunGünaydınlar, dün büyük kızımın doğum gününü kutladık, temmuz ayı olunca arkadaşlarıyla kutlama fırsatı bulamıyordu hiç, 4 arkadaşını aileleriyle davet ettik, saolsun annem ve kardeşimin eşi tüm yükü üstümden aldı, ben pek bişi yapmadım ama yine de yorulmuşuz
En önemlilerinden doğum günü çocuğu da gün sonunda çok mutluydu
nice mutlu yıllaraGünaydınlar, dün büyük kızımın doğum gününü kutladık, temmuz ayı olunca arkadaşlarıyla kutlama fırsatı bulamıyordu hiç, 4 arkadaşını aileleriyle davet ettik, saolsun annem ve kardeşimin eşi tüm yükü üstümden aldı, ben pek bişi yapmadım ama yine de yorulmuşuz
Tabi yazayım, sabahları temizleme+tonikleme + gözaltı serumu ve güneş kremiEvilish cilt bakım rutinini yazarmisin müsait bir zamanda
Mutlu yıllarGünaydınlar, dün büyük kızımın doğum gününü kutladık, temmuz ayı olunca arkadaşlarıyla kutlama fırsatı bulamıyordu hiç, 4 arkadaşını aileleriyle davet ettik, saolsun annem ve kardeşimin eşi tüm yükü üstümden aldı, ben pek bişi yapmadım ama yine de yorulmuşuz
Tonik normalde ne kullanıyorsunTabi yazayım, sabahları temizleme+tonikleme + gözaltı serumu ve güneş kremi
Akşamları temizleme + tonikleme + gözaltı serumu+ arbutin serum + bölgesel olarak azelaik asit serum + nemlendirici
Çarş ve pazar günleri akşam tonikten sonra diğer serumları kullanmıyorum, sadece laktik asit uygulayıp üstüne cica krem sürüyorum, kış aylarında laktik asit yerine aha bha kırmızı serum kullanıyorum
Ürünleri asla üst üste sürmüyorum, emilme sürelerini bekleyerek uyguluyorum
Haftada 1 gün de duştan sonra bölgesel olarak kil maskesi yapıyorum, cildim karma ve çok açık renk, kullandığım ürünleri ekledim, toniğim bitti bu arada almam lazım, 2-3 gündür tam yağlı gül suyu sıkıyorum tonik yerine
Bir de cilt rutinlerine aynı anda birden fazla ürün eklememek lazımmış, ciltteki etkisini gözlemlemek amacıyla ürünleri teker teker bakım rutinine eklemek daha iyiymiş, ve ürünlere cildi alıştırarak kullanmak lazımmış, mesela yeni bi serum aldık, önce haftada 2-3 gün şeklinde kullanıp cildi alıştırmak ondan sonra her gün kullanmak gibi
Tonik olarak ziaja’nın yeşil renkli akne toniğini ve mavi renkli anti oksidan toniğini çok severek kullandım ama şimdi dermoskin aydınlatıcı leke toniğini almak istiyorum içeriği çok güzel, fiyatı da uygun, bi de cadı fındığı toniği var aklımda ama içinde alkol varmış o kafamı karıştırdı, hamilelikte çene bölgemde kocaman kocaman sivilceler çıkmıştı, izleri kaldı onları iyileştirmek istiyorumTonik normalde ne kullanıyorsun
Yazdıklarını not alacağım mutlaka çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?