Benim oyuncaklarla başım dertte çok fazla oyuncak var evde ikea oyuncak dolabı aldım doldu resmen hep araba kamyon kepçe uçak renk renk artık kesin kararlı olmalıyım almama konusunda...onun dışında bugün banyo ve yatak odamın kapı arkasına aski aldım bazen birşeyler aşmak gerekiyor kullanan varmı bilmiyorum sanırım gereksiz birşey almamisimdir temizlik bezi aldım bayadır birşey atmıyorum onu farkettim
Hahahahafazlalık oyuncakları anasınıflarına hediye ediyordum ben, halen de aynı yöntemi kullanıyorum. benim aklımda da yarın için oyuncak ayıklama var. bizim için artık kolay oluyor. tek tek gösteriyorum, gidip gitmeyeceğine kendisi karar veriyor. biz bu sene bir tane oyuncak aldık ama yazın alır bir kaç tane daha. fakat evde kocaman 3 adet oyuncak sepeti var, hakikaten kocaman yanlız. amacım onu 1,5 yapmak :)) muhtemelen yarın yaparım.
oğlum geçenlerde markette bir dergi beğendi, ben pek beğenmedim. fiyatı da yüksekti. anlaşalım dedim, bunu alırsam bunun karşılığını bana evde sana vereceğim görevleri yaparak ödemen gerek. tamam diyecek zannettim ama dergiyi geri koydu, gerek yok dedi. :)))
Hahahahakaç yaşında oğlunuz peki...Evet bende biraz oyuncak elemeliyim aslinda çocuk çok var bulundugum yerde biraz dağıtsam ıyi olacak
Cok oyuncak evi cok daginik gosteriyor ya benim kizim buyuk 11 yasinda ama hala birsuru oyuncagi var bende o okuldayken elden cikariyorum.. ama simdi 2. Bebis geliyor yani yineee fazla oyuncaklar geliyor.. ama bunda cok almicam bikac tane olsun yeterBenim oyuncaklarla başım dertte çok fazla oyuncak var evde ikea oyuncak dolabı aldım doldu resmen hep araba kamyon kepçe uçak renk renk artık kesin kararlı olmalıyım almama konusunda...onun dışında bugün banyo ve yatak odamın kapı arkasına aski aldım bazen birşeyler aşmak gerekiyor kullanan varmı bilmiyorum sanırım gereksiz birşey almamisimdir temizlik bezi aldım bayadır birşey atmıyorum onu farkettim
Kesinlikle çok dağınık gösteriyor.. Benim oğlum 2,5 yaşında ben genelde ahşap eğitici oyuncak alıyorum ama oğlum kimi yakalarsa oyuncakla dönüyor eve tabi hep arabaCok oyuncak evi cok daginik gosteriyor ya benim kizim buyuk 11 yasinda ama hala birsuru oyuncagi var bende o okuldayken elden cikariyorum.. ama simdi 2. Bebis geliyor yani yineee fazla oyuncaklar geliyor.. ama bunda cok almicam bikac tane olsun yeter
merhabalar herkese.
Bugun bende bugun 5 tane esikin gomlegini ve 1 tane ceket ayirdim verilecekler arasina.her gun bir parca muhakkak hala cikiyor.çünkü surekli nasil daha sade olup da az işim olabilir diye dusunuyorumMia- Yumusatuci bende bırakmayı düşünüyorum ama ne kullanacaksin peki yumusaticı yerine acaba?
Günaydın
Temizliğe başlamışken hemen yazayim.
Dün 4.poset çöp attim.
Plâstik kutular, kenarı çatlayan tabak vs.
Buzdolabını temizledim.
Camları sildim.
Tüller yıkanıyor asiyorum bir tarafdan.
Yatak , koltuk çekip altlarını süpürüp sildim.
Wc-banyo temizlicem şimdide
yıkayabilir hali almistim odaya hole
Attim mak. Sabah ne kolaylikmis ya
icime sine sine temizlik yapiyorum.
Nasil sindi icime keske 2 hafta bir bu düzeni oturtabilsem.Bende temizlik yapıcam inş :)
bugün yemeğim var sayılır
yatak odası tülü yıkanıcak
dip köşe silinicek
Oh mis ev ferahlamıştır.
Ellerine sağlık.Günaydın
Temizliğe başlamışken hemen yazayim.
Dün 4.poset çöp attim.
Plâstik kutular, kenarı çatlayan tabak vs.
Buzdolabını temizledim.
Camları sildim.
Tüller yıkanıyor asiyorum bir tarafdan.
Yatak , koltuk çekip altlarını süpürüp sildim.
Wc-banyo temizlicem şimdide
yıkayabilir hali almistim odaya hole
Attim mak. Sabah ne kolaylikmis ya
icime sine sine temizlik yapiyorum.
Slmlar benim büyük temizlik taşınırken çıkmıştı aradan zaten..ama parkelerin bazı yerlerinde boya kalmış minik minik gözüme çarpıyor onları temizlemem lazım en pratik nasıl temizlenir bilgisi olan varmı halbuki 3 kişi detaylı temizlemiştik ama kalmış...banyoda temizlik kovam delinmiş onu attim yerine küçük bisi bakıcam artık
Slmlar benim büyük temizlik taşınırken çıkmıştı aradan zaten..ama parkelerin bazı yerlerinde boya kalmış minik minik gözüme çarpıyor onları temizlemem lazım en pratik nasıl temizlenir bilgisi olan varmı halbuki 3 kişi detaylı temizlemiştik ama kalmış...banyoda temizlik kovam delinmiş onu attim yerine küçük bisi bakıcam artık
Ben sünger ve cif kullanmıştım zor olmustubiz telle ovmuştuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?