Su içmediğin için.Ben de öyleyim ya çay olana kadar kahve sonra çay sonra tekrar kahve tekrar kahve tekrar kahve ve tekrar çay tekrar kahve şeklinde çok aşırı kafein alıyorum
Sonuçta mutfak toplumu degilmi kullandığın şeyleri daha yakın dolaplara koysan da olur.Bu durumda ben tembel mi oluyorum aktarma için yoksa pratik mi?
Adımdan ve zamandan tasarruf söz konusu sonuçta.
Sonuçta mutfak toplumu degilmi kullandığın şeyleri daha yakın dolaplara koysan da olur.Bu durumda ben tembel mi oluyorum aktarma için yoksa pratik mi?
Adımdan ve zamandan tasarruf söz konusu sonuçta.
Çekirdeği ben geyik jargonu sandım gerçek olduğunu düşünmedim.Ben gidelim diyen yok diye çekirdek kattım geldim yalnız mı çitleyeceğim
İyi gecelerCanlarım
Size doyum olmaz.
Hoş sohbetiniz için ssağolun
Gecemi keyifle geçirdim
İyi geceler
Bunu bir değerlendireyim.Sonuçta mutfak toplumu degilmi kullandığın şeyleri daha yakın dolaplara koysan da olur.
Zaman dediğin 2 dk exra olur max.
Yani sen bilirsin
çocuk emzirirken sol elle yazmayı öğrendim tek el klavye kullanıyorumÇekirdeği ben geyik jargonu sandım gerçek olduğunu düşünmedim.
Yazıları asistan ya da siri mi yazıyor?
Ben iki el klavye yardırıyorum.
İyi gecelerİyi geceler bende yarının planını yapıp uyurum
bak tekrar söylüyorum
ben makineye aynı ürünleri aynı yere dizdiğimden, tek seferde alıp (mesela 5-6 yemek tabağını), dolaba yerleştiririm.Önce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.
Tamam olunca dolaba .
İkide bir dolaba koymam.
Toplu koyarım.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Daha kolay pratik bir yolu varsa bilmek isterim.
Pratik şeylere bayılırım
bak tekrar söylüyorumMia-
eğer "tamiri mümkün olmayan arıza" derlerse sana yeni makine vermek zorunda, ya da onun muadili yeni makine parasını. Ona göre beni bu konuda haberdar et, yardımcı olurum.
Sağol canim duruma göre haber veririmbak tekrar söylüyorumMia-
eğer "tamiri mümkün olmayan arıza" derlerse sana yeni makine vermek zorunda, ya da onun muadili yeni makine parasını. Ona göre beni bu konuda haberdar et, yardımcı olurum.
GünaydınGünaydın
Ya uykusuzluğa dayanamadılar
Kızlar 2 de gitti yattı.
Benim kahve beni 4 e kadar götürdü.
Bilseydin gece mesaisini sen devralirdin.
Günaydın tadilat nereyi yaptırdın hem iş hem tadilat baya zor olmuştur.günaydın güzeller
herekse harika bir gün diliyorum, bebeklilere kolaylıklar, çalışanlara sabır :)
evde tadilat vardı, 35-40 gün sürdü resmen, iş aşırı yoğundu, ama hep herbirinizi okudum :)
iyi hissettiğim nadir yerlerden burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?