Yani bu da ifşa oldu benim o kullanıcı adım değişikti sonuçtaDök dök diyince bdv de geçen özel mesajda konuşulanları sanki herkes bilircesine ifşa etmişti biri de o aklıma geldi
Bdv yani en tehlikeli sular
Bir de aktif yorumcu
Uykum geldi algıda sorun yaşıyorumGece gece beynimiz yandı sudem tezgaha neden tabak koyuyor
Yani bi tezgaha koy ordan dolaba koy yapmaktan daha kolayBir deneyeyim ama zaman kaybı var mı aceba?
Ben sanki iki el çalışıyorum ya.
Yarın deneyip kronometre mi tutsam ?
Bu konu önemli
Hayır şöyle aktarmalı otobüs gibi düşün.Komple dolaba koyup dolap içinden alıyorum
Tezgah hep mi dolu oluyor nedenki
Biz kalkalım olmazsaUykum geldi algıda sorun yaşıyorum
Aynen benim mutfak dikdörtgen uzun.Yani bi tezgaha koy ordan dolaba koy yapmaktan daha kolayama şey var benim makineye attıklarımın yeri hep makinenin çok yakınında tek hamlede koyuyorum. Senin bir kaç adım atman gerekiyorsa bildiğin gibi yap.
Bardakları direk yerine koyuyorum.Yani bi tezgaha koy ordan dolaba koy yapmaktan daha kolayama şey var benim makineye attıklarımın yeri hep makinenin çok yakınında tek hamlede koyuyorum. Senin bir kaç adım atman gerekiyorsa bildiğin gibi yap.
O zaman kirliler halay ceke çeke mi giriyor makineyeHayır şöyle aktarmalı otobüs gibi düşün.
Önce tezgahta birikiyor.
Temiz yıkanani tezgaha koyup esleyince dolaba .
Ama dolaba koyacak zaman yok.
Vs o zaman tezgahta kalıyor.
Ben bulaşık makinesini özellikle boşaltmam.
Yemek yaparken mesela, çay yaparken,kahve yaparken,gibi bir işi tek başına yapmayi sevmiyorum zaman kaybı gibi geliyor işte.
Neyse iki işi ayni anda yaptım.
Mesela kahve pisti onu içmek için tabağı dolaba koymayı erteleyebilirim gibi
Benim hepsi makinenin etrafında biliyorsun zatenBardakları direk yerine koyuyorum.
Kasikligi olduğu gibi alıp cekmeceye gider boşaltırim
Tabaklar üst rafta zaten
Tencere dolabida hemen yan tarafında
Minik kaseleri toplayıp koyarım elimde
Aynen benimde yakın tepsi vs uzakta nadir kullanılan şeylerBenim hepsi makinenin etrafında biliyorsun zaten
Bir ben mi biliyorum yoksaYani bu da ifşa oldu benim o kullanıcı adım değişikti sonuçta
Bu durumda ben tembel mi oluyorum aktarma için yoksa pratik mi?Aynen benimde yakın tepsi vs uzakta nadir kullanılan şeyler
Bir ben mi biliyorum yoksa
Şimdi kullanıcıları hiç ezberleyemiyoruz.
3 ayda değişen çok.
Ben hep aynı
İstanbul'dan taşınirsam belki plaka değişir
Ben evde isem bir ayağım mutfakta zaten.O zaman kirliler halay ceke çeke mi giriyor makineye
Makine boş olmalı
Ben de öyleyim ya çay olana kadar kahve sonra çay sonra tekrar kahve tekrar kahve tekrar kahve ve tekrar çay tekrar kahve şeklinde çok aşırı kafein alıyorumBen evde isem bir ayağım mutfakta zaten.
Çay ve bilimum kahve çeşitleri sırasıyla içtiğim için bir yandan boşalt,bir yandan kirlet .
Ben gidelim diyen yok diye çekirdek kattım geldim yalnız mı çitleyeceğimAcıktım ben günaha girmeden yatağa girelim mi
İyi geceler Allah rahatlık versinCanlarım
Size doyum olmaz.
Hoş sohbetiniz için ssağolun
Gecemi keyifle geçirdim
İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?