Benim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi acebaSudemin iyi niyetindendir öyle düşünmesi
Kahve içelimUyumayı düşünen yokmu
Temiz niye tezgaha konuyor orayı şey edemedik bizBenim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi aceba
Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler zarar
O biri ben mıydim yoksaBi de biri vardı makineyi boşalttım tekrar doldurdum çalıştırdım demişti o kadar bulaşığı nasıl biriktirdin demiştim şimdi benim iki makine birikir oldu
Benimde bekliyor elde yıkadım. Yorucu oldu .Benim bazen temiz tezgahın üstünde beklediği için de olabilir mi aceba
Kişi kendinden bilir işi diye boşa dememişler zarar
Ha haKahve içelim
Gerçi son yapraklar çok küçükmüş makineyle olmadı en son baya uğraşmıştım43 ü ters öevir gerisi ben yalnızben de makineyle sarmaya başladım çok kolay oluyor çocuklara da aldım
Kaç yıllık zavallı emektarin?Benimde bekliyor elde yıkadım. Yorucu oldu .
Gitti emektarım
Anka birkaç saat önce kahveyi bırakma kararı almışkenKahve içelim
8 yılKaç yıllık zavallı emektarin?
Konu yemekse her şey mübahGerçi son yapraklar çok küçükmüş makineyle olmadı en son baya uğraşmıştımsonra da düdüklüye koymuştum dağılmıştı hepsi
Haa ben makineden çıkan tabakları düşünüyorum ha bireBenimde bekliyor elde yıkadım. Yorucu oldu .
Gitti emektarım
Yok canım değilO biri ben mıydim yoksagerçekten hatırlamıyorum ama olur mu olur kaç sene geçmiş yani
Önce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.Temiz niye tezgaha konuyor orayı şey edemedik biz
Işık hızıyla karar değiştiririmAnka birkaç saat önce kahveyi bırakma kararı almışken
Ben kapakları açıyorum iç içe konacakları elimde biriktirip dolaba koyuyorumÖnce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.
Tamam olunca dolaba .
İkide bir dolaba koymam.
Toplu koyarım.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Daha kolay pratik bir yolu varsa bilmek isterim.
Pratik şeylere bayılırım
Komple dolaba koyup dolap içinden alıyorumÖnce tezgahta yemek tabağı,kase ,sosluk vs üst üste koyarım.
Tamam olunca dolaba .
İkide bir dolaba koymam.
Toplu koyarım.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
Daha kolay pratik bir yolu varsa bilmek isterim.
Pratik şeylere bayılırım
Dök dök diyince bdv de geçen özel mesajda konuşulanları sanki herkes bilircesine ifşa etmişti biri de o aklıma geldiDök dök
Benim tek çocuklu hayatım çok azolaya iki çocuklu başlamış gibi bişey benimki
Gece gece beynimiz yandı sudem tezgaha neden tabak koyuyorKomple dolaba koyup dolap içinden alıyorum
Tezgah hep mi dolu oluyor nedenki
Bir deneyeyim ama zaman kaybı var mı aceba?Ben kapakları açıyorum iç içe konacakları elimde biriktirip dolaba koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?