Eline sağlık. Ben de bugün biraz eledim. Örtüler, havlular, kızımın eski deniz kıyafeti vs.Ben de bugün çok enerjiktim, dolaplara saldırdım ve biraz eşya elemesi yaptım
Yatak odasından biraz iç çamaşırı, hamilelikten kalma korse vs, 2 ayakkabı, bi kaç evlik tişört, 2 pantolon, 3 güneş gözlüğü,
Banyodan bi ahşap kasa, biten 2 oje, Balkon dolabından 3-5 saksı eledim
Mutfaktan bi fincan takımı, 2li ahşap kahve fincanı, 2 çift tuzluk-biberlik,
bi kaç teneke kutu,
lazım olur diye sakladığım 2-3 tane cam vitamin şişesi vardı onları eledim
3 tane de kupa eledim ama onlara kaktüs dikip birilerine hediye ettim
Diğer eşyaları kutuya yerleştirdim, okul açıldığında okuldaki görevli bayana götürücem onlar değerlendiriyo bi şekilde, iç çamaşırlarını ve tişörtleri kıyafet geri dönüşümüne atıcam
Bi rahatladım bi rahatladım, eşya elemek bana çok iyi geliyo
Zor işler yapılmış ohh misEline sağlık. Ben de bugün biraz eledim. Örtüler, havlular, kızımın eski deniz kıyafeti vs.
Ocak fırın davlumbaz temizledim
Buzdolabını temizledim
Mutfaktan epey kavanoz çıkardım, anneme götüreceğim.
Ohh elinize sağlık ne güzel olmuşGünaydın hanımlar,
Hafta sonu kvalidemlerin evini temizlettim. 2 kadın tuttum bir de ben, 3 kişi ne kadar olduysa kırkladık evi diyebilirim.
Kvalidemin evi ağzına kadar dolu. Çoğumuzun anne/anneanne/babaanne evi gibi; yatak, yorgan, kıyafet, ıvır-zıvır… Ayrıca kvalidem mutfak ıvır-zıvırı da çok seviyor. Yok sarımsak soyucu, yok bilmem ne saklayıcı, yok bilmem ne bileyici…
Neyse evi temizlerken kiler gibi kullandığı bir balkon var. Oraya girdim; ne kurtlandı ne böceklendiyse hepsini attım. 6 çuval (evet çuval) çöp veya kullanılmayacak malzeme attım.
Halıları yıkamaya verdim. Mutfak halısını ben yıkadım küvette. Mutfak bezleri, havlularını yıkattım, astım.
Yatak kılıflıymış, kadınlara yıkattım onu, kuruyunca geçirdim.
Koltuk kılıfları, örtüleri, çarşafları, alezleri kendi evimde yıkattım, kurutmaya atıp, hazır olunca serdim.
Eşim, balkonda kuru çiçek ot ne varsa söktü, attı.
Bir tek buzdolabına yetişemedik. Ona da bir gün el atarım Allah kısmet ederse.
Ev bir nebze ferahladı.
Bir sonraki gün yataktan kazındım resmen, inanılmaz yorulmuşum. Ama değdi. Ne zamandır aklımdaydı, kvalidem evdeyken izin vermiyordu “siz çalışıyorsunuz, oturun dinlenin vs.” diyip, iş yaptırmıyordu. Neyse ki evde yoklarken misledik evi.
Okuması bile beni motive ediyo içim ferahlıyo resmenGünaydın hanımlar,
Hafta sonu kvalidemlerin evini temizlettim. 2 kadın tuttum bir de ben, 3 kişi ne kadar olduysa kırkladık evi diyebilirim.
Kvalidemin evi ağzına kadar dolu. Çoğumuzun anne/anneanne/babaanne evi gibi; yatak, yorgan, kıyafet, ıvır-zıvır… Ayrıca kvalidem mutfak ıvır-zıvırı da çok seviyor. Yok sarımsak soyucu, yok bilmem ne saklayıcı, yok bilmem ne bileyici…
Neyse evi temizlerken kiler gibi kullandığı bir balkon var. Oraya girdim; ne kurtlandı ne böceklendiyse hepsini attım. 6 çuval (evet çuval) çöp veya kullanılmayacak malzeme attım.
Halıları yıkamaya verdim. Mutfak halısını ben yıkadım küvette. Mutfak bezleri, havlularını yıkattım, astım.
Koltuk kılıfları, örtüleri, çarşafları, alezleri kendi evimde yıkattım, kurutmaya atıp, hazır olunca serdim.
Ev bir nebze ferahladı.
Bir sonraki gün yataktan kazındım resmen, inanılmaz yorulmuşum. Ama değdi. Ne zamandır aklımdaydı, kvalidem evdeyken izin vermiyordu “siz çalışıyorsunuz, oturun dinlenin vs.” diyip, iş yaptırmıyordu. Neyse ki evde yoklarken misledik evi.
ben sürüyorum gözüme çok yaklaştırmadan. bide benimki kimyasal filtreli gözümü yakıyor.göz altlarıma ve yanlarıma az az sürüyorum.Selam kızlar
Bir sorum olacak güneş kremi göz çevresine sürülür mü
Sürmezsek ne kullanmak gerek
Internetten baktım mantıklı bir cevap bulamadım
Surmezsek güneşten etkilenmez mi
bu sene gitmedik daha ayarlayamadıkda.hatay turu yaptık.bi arada arzu tarafında eşimin ailesiyle kaldık.ama dinlenemedim ben.eylülül başı gibi ayarlayabilirsek üç günlük gideceğiz bakalım.Mersinde nereye gittiğiniz acaba bizde araştırıyoruz ama karar veremedik
Elinize sağlık çok iyi yapmışsınız, eve nefes aldırmışsınız. Kv evde bir şey bulamayınca Ck atmıştır der artıkGünaydın hanımlar,
Ev bir nebze ferahladı.
Kullanmıyorum akşamları aleovera jeli sürüyorum nemlendirici niyetine daha o konuya hakim değilim diğer bakımlarım düzene otursunben sürüyorum gözüme çok yaklaştırmadan. bide benimki kimyasal filtreli gözümü yakıyor.göz altlarıma ve yanlarıma az az sürüyorum.
ayrıca göz altı için krem vs kullanıyormusun
Ay evet o yoğun kasvet %60-70 kalktı. Daha çok var evden çıkarılacak ama gel gör ki ben karar veremiyorum onlara.Elinize sağlık çok iyi yapmışsınız, eve nefes aldırmışsınız. Kv evde bir şey bulamayınca Ck atmıştır der artıkannem de bir şey bulamadığında attın mı yoksa diye bana soruyor
Ya çok açıklayıcı olmuş küçük Bi çocuğum var evet liparise bakayım ozman hiç bilgim yoktu çevremde giden de yok oyuzden karar veremedik Bi türlü bizde Eylül ayında gideceğiz inşallh bu arada çok teşekkür ederm cevap verdiğiniz yardımcı olduğunuz için,bu sene gitmedik daha ayarlayamadıkda.hatay turu yaptık.bi arada arzu tarafında eşimin ailesiyle kaldık.ama dinlenemedim ben.eylülül başı gibi ayarlayabilirsek üç günlük gideceğiz bakalım.
eğer yol yormiyacaksa çocuklar vs sıkıntı değilse buralara verilecek parayla batı akdeniz tarafında daha güzel oteller var.adam beş yıldız koymuş ama beş yıldızlı otel konforunda değil.biz geçmiş yıllarda çocuklarla yolculuk zor olur diye tercih etmiştik.barbarossa,olbios(denize giden kısım çocukluysan yorucu),tepe beach,liparis. bunlara bakabilirsin.mutlaka yorumlarını oku el değiştirmiş vs olabilirler.otelden beklentinde önemli tabi.liparisin denizi çok iyiydi.havuzu da küçük ama otel kalabalık değilse yeterliydi.biz eylülde gitmiştik okullar açıldıktan sonra olunca biraz daha sakindi.liparisin yan taraflarında otele ait aile daireleride var.kalabalık aile için biraz daha uyguna gelebilir.çocuklar küçükse animasyon ekibide iyiydi tabi değişmediyse.büyük çocuklulara veya çocuksuz çiftlere sıkıcı gelebilir ama biz iki küçükle rahat etmiştik.
ayakta alkışlanacak kadınsın helal olsun ck paklamışsın kvinin eviniAy evet o yoğun kasvet %60-70 kalktı. Daha çok var evden çıkarılacak ama gel gör ki ben karar veremiyorum onlara.
tipik bir ikizler burcu gibisin.neden olmasınki.yapanların senden ne farkı var.kimya mühendisi bir tanıdğım vardı.akademisyen.kadının hep hayaliymiş üretim yapmak.ama akademisyenliği seçmiş.sonra kadın emekliliğine yakın pat işini bıraktı benim hayalim kendi ürünlerimi üretmek dedi zaten üzerindede baya çalışmalar yapmış yıllarca ama hep ötelemiş.şuan şirketini kurdu,ürünleri satışa çıktı vs vs.ve en önemlisi sevdiği işi yapıyor.üretiyor,pazarlıyorOlur mu dersin
Bak aklıma ne geldi. Gerçi bunu anlatmam doğru olur mu bilemedim ama neyse, az çok birbirimizi tanıyoruz. Yazayım gitsin.☺
Ankara Çamkoru izci kampındayız. Öğretmen avukat bir bayanla tanıştım. Yüzden ve imzadan karakter tahlili yapıyordu. Kriminalle falan ilgili birisiydi.
Bana dedi ki, çok güvenilirsin. İnsan sana herşeyini anlatabilir. Ama eksik yönün var. Hiç hırslı değilsin. Keşke biraz hırslı olsaydın. Başaramayacağın şey olmazdı...
Amaaaannn, kim uğraşacak demiştim gayri ihtiyari.
Bildiklerim var. Ama öğrenme yönü beni tatmin ediyor ve devamını getirmiyorum. Mesela el sanatlarına ilgim de var, elim de yatkın. Çini öğrendim. Öğrendimya, bıraktım. Ürün yok. Devamlılık yok. Hemen herşeyde bu böyle. Yapı olarak da öyleyim.
Ondan bu işe asılır mıyım, bilmiyorum ama sen böyle diyince, @elecda diyince ve de buradaki sevgili arkadaşlar diyince kafamda bir "acaba olabilir mi" diyorum.
Kaybetme korkusuyla adım atamayanlardanım. Sanırım garanticiyim ve de bu benim yeteneklerimi köreltiyor malesef. Nasıl aşarım pek de fikrim yok.
Bana fikir verir misiniz, ne yapabilirim?
Yaptığın iyilik çok büyük şimdi kendi uğraşsa haftalarca sürerdi.Ay evet o yoğun kasvet %60-70 kalktı. Daha çok var evden çıkarılacak ama gel gör ki ben karar veremiyorum onlara.
Bende bakım ürünleri batağına düştümeylül ayı yaklaştıkça eksiklerimi almaya başlarım hep.baya bir listem kabarık.ctesi günü biraz alışveriş yaptım
bb,pudra,kaş farı,fırça,rimel aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?