Bugün
Kurutma mak filtresi temizlenecek
Süpürge temizlenecek
Önümüzdeki hafta içi yatak altını temizleyip
Banyo havlulari yikanacak
İşim olmasa hafta sonu yapardım.

Aylık işlerim

Geçenlerde ig de gördüm
Beyaz kıyafetlerin sararmasini önleyen yöntem
Onu deneyeceğim
Markete gittim geldim

Herkese iyi akşamlar
Motor takmalı, pert olmalı pazar gününün sonuna geldik
Ev süpürüldü silindi, çamaşır yıkandı, katlandı, 3 odanın tozu alındı 2 oda kaldı
Lavabolar aynalar temizlendi
Balkonlar yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Yemek hazırlandı, mutfak toplandı
Market alışverişi yapıldı
Ödevler yapıldı, çantalar hazırlandı
Çocuklar yıkandı
Yeğenim geldi bi ara
Haftalık yemek ve kombin listesi hazırladım
Ben de duşumu alıp biraz cilt bakımı yaptım, kil maskesi+serum falan
An itibariyle çocukları yatırdım

Bugünlerde kafamı toparlayamıyorum sanki, hiç bişeye yetişemiyormuş gibi hissediyorum, hala 3 cocukla çalışmaya ve alıştığım düzeni koruma çabalarına alışmaya çalışıyorum, günler hızlı ve yoğun geçiyo, camların ve kapıların silinmesi lazım, temizlikçi ayarlamam lazım,
Perdeleri ve koltuk kılıflarını yıkamam lazım
Çocukların yazlıklarını eleme yaparak kaldırmam lazım, baharlık giysileri çıkarmalıyım, ihtiyaç listesi yapmam lazım tayt ve ayakkabı eksiğimiz var, büyük kızıma kot ceket alıcam ama lcw de bile 350 lira
Bi de uzman öğretmenlik sınavı sorunu var, çalışmaya başlayamıyorum zaman bulamıyorum napıcam bilmiyorum

En iyisi kendime bi ıhlamur yapayım da dizi izleyeyim, yarın boş günüm no sendrom

Kolay gelsin
Şu ara aynıyız hepimiz sanırım
Hiç anlam veremediğim isler çıkıyor

Pazar günüm yoğun geçti
Sabahtan evi toparladım
Kahvaltı yaptık
Annemler geldi
Sonra Eskisehir e gittik geldik
Eve gelince ödev banyo son evi bir toparlama yaptım.

Kendime bakım yapacagim ve bir sürü liste hazırlamam gerek

Geçen hafta rahat geçirdim
Ama biriken işler de oldu.
Orta yolu bulucaz inşallah

Günaydın.
günler bende de su gibi akıyor.
hiç bir işe yetişemiyor gibiyim.
yoğun çalışma eve fırsat bırakmıyor.

-ah aylar önce sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapan sahilde kitap okuyan hallerimi özledim bi an önce o günlere dönmek istiyorum.

Günaydın
Okul dönemini hiç sevemedim

Kızlar günaydın nasılsın hepiniz? Ben kışa bomba gibi giriyorum. Burda malum havalar soğudu 12-13 derece falan. Eşimle salonu boyadık, ben mutfak dolaplarıni boyadım harika oldu bence çocuklarin oyuncaklarını, kıyafetlerini ayikladim kaç torba gitti ben bile sayamadim. Kendi kıyafetlerimden de epey bir parça eledim. Kendime yeni iki bluz bir pantolon aldım. Gelişmeler böyle.

Ne kadar iyi bir şey yapmışsın keşke insanlar senin gibi duyarlı olsa. Yitmiş gitmiş bu değerler artık. En büyük mutluluklar senin olsun.

Ooo baya tadilat işleri yapılmış sadelesme yapılmış eline sağlık
Hosgeldin

Günaydınlar, dün 5 kere dağılan evi 4 kere topladım maalesef 5. dağınıklığıyla bıraktım artık. çocuklar oyuncak dağıtarak oynuyorlar, yatma vakti gelmişti, bi de toplasak komple uykuları kaçacak. bugünde minikleri anneme bıraktım, bakıcımızın kontrolü varmış bugün gelmedi. ev akşam gidince tüm dağınıklığı ile beni bekliyor :)

maalesef bu hafta rutin dolap kontrolünü de yapamadım, oğlum anne gitti diye ağlayınca yanıma aldım, saolsun o da benim yaptığımı bozuyor düzeltirken. dedim müsait olunca yaparım ama hiç olamadık.

tüm gün evde dinlendik pazar günü. bayaa verimli olmuş

cumartesi de kızımın sınıfında annelerle kahve toplantımız vardı, 24 çocuk 24 anne ve bazı çocukların kardeşleri derken.. az çok tahmin etmişsinizdir :)

Allahtan açık alandı ve çocuklar çoook mutluydu.. bardağın da dolu tarafından bakınca her şey çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…