Kisisel gelişimin maddiyatla bir eş değeri olamazSaliha Erdim” hanımın bi sözü var çok sevdiğim “ her şeye yetişmeye çalışan kişi kendine geç kalır” ..
Çoo anlamlı ve derinlikli bi söz.
Bireysel alanlar açmadıkça kendimize diğer işler ağır geliyor. Hobiler, hayaller ve hedefler insanı yüreklendiriyor.
Bu konuda son 2 yılda geliştirdim ben kendimi. Hala da devam ediyorum.
Dışarıdan bakınca evim yok, gayrimenkullerim yok; bir arabamız var şükür. Ama içten içe öyle donanımlı hale getirdim ki kendimi (bunu övünmek gibi bi amacım olmadan söylüyorum) bundan 2-3 yıl önceki sahıhuban ile şimdiki arasında çok fark var. Bu hem bana hem aileme hem de tüm çevreme yansıyor. Daha doyum alarak yaşamış hissediyor insan kendini. Deneyimler de pahabiçilemez.
Senin sabah keyfin de harika .
Nasılım, iyi gibiyim. İyi hissediyorum.Merhabalar.
CKbeautyandsheer aklımda dönüp dönüp duruyorsun. Nasılsın?
Buraya ilk defa yağmur atıştırdı. Yağdı diyemiyorum. O kadar yağmadı. İnşaallah dolu dolu hayırla yağar. Herşey suya muhtaç.Zeytinler kuru kuru. Böyle giderse dökülürler. Hayırlısı olsun. ❣
Çocuklara ne giydireceğimi şaşırdım.☺ Kışlıklar çıkmadı. Bu gidişle de çıkmaz gibi.
Kahvaltı yaptırdık. Okula bıraktım. İkisi de evde kalmakla ilgili şanslarını denedi. Hadi okula diye götürdüm, bıraktım.
Geçen üniversiteye ufaklığı götürmüştüm. Ondan orayı istiyor beyefendi.Bizimki level atladı. Sen önce ilkokula başla.
Kızım evde bugün. Dinlenecek.
Benim ders 10.30 da. O zamana kadar motor takayım. Mutfağı toplayıp hazırlanıp gideyim İnşaallah.
Hepimiz için "iyi ki" li gün olur bugün.
Eşinle ilgili durumu çözersiniz umarım, konuşmak iyi gelebilir, gelmeyedebilir. Evliliğin başına her şey konuşulmalı diye düşünürdüm ama sonrasında gördüm ki her şey konuşulmamalı. Konuşmak her zaman çözüm olmuyor bazen iyice sarpa sarmasına sebep oluyor. Seçmek lazım, seni eşini tanıyorsun çözüme kavuşma ihtimali olan her şeyi konuş tabiki.Nasılım, iyi gibiyim. İyi hissediyorum.
Eşimle ilgili şu an gergin bir durum yok. Konuşuyoruz ama ben içten içe kırgınım. Bir şey demedim ama birkaç sayfalık yazı yazdım onunla konuşmak istediğim konuları, söylemek istediklerimi, rahatsız olduğum tavır davranışları...
Bununla ilgili bir konuşma yapmak istiyorum ama doğru zamanı bekliyorum. O doğru zaman ne zaman emin olamıyorum.
Biz bu yıl tartışmalı olduğumuz döneme denk geldiği için evlilik yıldönümümüzü kutlamadık. Kutlamak diyorsam öyle şaşaalı kutlamalar yapmayız, birbirimizi tebrik ederiz o kadar. Yani maddi bi insan değilim ben. Maneviyat daha önemli benim için. Hediyeye takılmam, olsa da olur olmasa da. Neden hediye yok demem. Neyseee...
Bana dün akşam "sana bi şey alıcam ama kullanır mısın bilemedim" dedi.
"Asla hediye istemiyorum" dedim.
Çünkü hediye değil benim derdim. Biraz olsun hatalarının farkında olup, bana açıkça "şurda hatalıyım, özür dilerim diyebilsin.
Bunun haricinde iş yerindeki çalışma arkadaşım ile sorun yaşıyorum.
Dün de yazdığım gibi, sınavlarımız oluyor hayatta. Bunlar da benim sınavlarım. Dersime çalışıyorum ve sonucu Allaha bırakıyorum.
Ne not gelirse kabulüm. Çünkü sınav benim ve ben çalıştım. Çok çalıştıysam alnımın akı ile çıkarım, yeterince çalışmadıysam çakarım.
İyilik, iyi düşünce, tevekkül, sabır kazanacak. Buna inanıyorum.
Teşekkür ederimkavs-i kuzah
yanımdakinin mobbingleri beni bunaltıyor.Eşinle ilgili durumu çözersiniz umarım, konuşmak iyi gelebilir, gelmeyedebilir. Evliliğin başına her şey konuşulmalı diye düşünürdüm ama sonrasında gördüm ki her şey konuşulmamalı. Konuşmak her zaman çözüm olmuyor bazen iyice sarpa sarmasına sebep oluyor. Seçmek lazım, seni eşini tanıyorsun çözüme kavuşma ihtimali olan her şeyi konuş tabiki.
İşle ilgili sıkıntı ne? 3. Şahıslarla olan sorunlara benim hiç tahammülüm yok
Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu ?yanımdakinin mobbingleri beni bunaltıyor.
Hiç takılma ckyanımdakinin mobbingleri beni bunaltıyor.
Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu ?
Hiç takılma ck
Bak gününe az kaldı
İşin alıştığın bildiğin yer
Yatırım yaptın
İş yerlerinin çoğunda böyle durumlar var malesef
Aynı gemidesiniz herkesin zorluğu kendine maaşı kendine kimse için üzülmeye değmez
Bir problem varsa konuş anlamıyorsa mesafe koy
Allah Her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın, bazı insanlar gerçekten çok yorucuÇözmenin yolu var mı bilmiyorum.
Amacım 40 ay sonra buradan tazminatımla ayrılmak. O kadar süre, minimum iletişimle geçirmek.
Her yerde bu tarz insanların olduğunu biliyorum.
Kafamı kurcalamadan gerektiğinde söylemem gerekeni söyleyerek ilerleyeceğim.
Allah büyük.
Süpersin maşallahHafta sonum yine yoğun
Sabah 8 ------ kahvaltı
Sabah 10 ----- spor
Sabah 11 (spordan gelince) ----- Evi derleyip toplama, akşam misafirleri için bir şeyler hazırlama
Öğle 14 ------ psikolojik Danışman
Öğle 15:30 ----- karşı komşuda kahve
İkindi 17:00 (Yetişirsem) ----- kızı tiyatroya
Akşam 19:00 ve sonrası ----- misafir ağırlama.
Sağol canim 5 yılı vardı kapattık tamamenMia- konut kredisini kapattınız mı? Hayırlısı olsun.
Ne kadar iyisiniz.CKbeautyandsheer cim, dediğin gibi Rabbim büyük.
İş yeri için
Yarına kalsa da kimsenin yanına kalmıyor. İyi ki mahkeme-i kübra var.
Eşinle de inşaallah ortak noktada buluşursunuz. Elmayla armut işte, ne kadar uyumlu olabilirse
Üst mesajımda yazdığım restorana eşimle gitmeyi istiyordum ama baktım ki bir türlü denk gelmiyor, ben de sevdiğim arkadaşımla gittim. Bazen kendimize iyi gelecek şeyleri, kendimiz için yapmalıyız.
Olursa ne ala, olmazsa pekala.
Dua edeceğim sana. Rabbim ferahlatsın, kolaylaştırsın.❣
Sabah 8 ------ kahvaltı (erken kalkamadımSüpersin maşallah
Akşam misafir gelecek olsa ben bi yere gidemem gündüzsen araya bir sürü şey sıkıştırmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?