Aynen
Ben de seviyorum burayı

Koşturmaca genelde bana iyi gelir. İşler o zaman biter. Zamanım olunca daha da kalıyor.
Geniş zaman = geniş iş aralığı

Sabah hemen yumurta kırdım. Kahvaltı yaptırdım çocuklara. Kendim de atıştırdım. Ceviz ve de polen yedirdim.
Kendim de polen yedim ve dr un verdiği magnezyum hapı attım. ( Kolumda ağrı oluyor parmaklara kadar ara ara. Hele ki stresliysem ben buradayım diyor.)
Çocukları kurtaracak kadar ütü yapıp giydirdim. Diş fırçalamayı unuttukları için uyarmak gerekiyor. Diş, çanta, kılık kıyafet derken ben de giyindim ve hepimiz okullara dağıldık.

Bugün okulda serada ot yolacaktık. 2 saat ders, son saat ot yolduk. Burası tarımcı olduğu için ve de yerli halktan da öğrenciler olduğu için
Hocam, işçiyi göndereyim, yolduralım otları diyor.
Hocam, ot ilacı yapalım diyor.

Hoca otlarla kompost yapalım kafasında, buradakiler işi en kısa zamanda halletme.
Ojeli tırnaklarımız toprağa değecekmiş.
İyi de güzel hocam, profile bir bak. Adamların kaçar dönüm sera bahçeleri var. Zaten elleri topraktan çıkmıyor ki.☺
Eğlenceliydi muhabbetler.

Öğle arasında hızlıca geldim ve öğle yemeği yoktu. Önceden ayarlamamıştım. Tost ayran yaptım. Ne zamandır yapmıyordum. Bugünün favori annesi oldum. Yoksa patlıcana talim edeceklerdi ayarlayabilmiş olsaydım.

Okul çıkışı çocukların kursları olduğu için geç gelecekler. Benim de sürem var biraz. Dinlenip işlere geçerim. Şimdilik haberler böyle.

İnce yazlık halıyı yıkamacıya gönderme konusunda fikri olan varsa benimle paylaşabilir mi? Ona göre hareket edeceğim.

Canım eğer halın kaliteliyse hiç birşey olmuyor 6 senedir senede 2 defa yıkamacı ya gönderiyorum hiç birşey olmadı
Ama zaten halıcılar ömrü 5 sene filan diyorlar

Evlendiğimden beri kullandığım halım geçen seneye kadar sıkıntısız geldi yıkamadan ama geçen sene sökülmüştü bi tarafları öyle kullandım bu sene yeni alacağım

Poleni böyle bi şeylerle karıştırmada mı yiyorsun çocuklar tadını sevmedi öyle yeniyorsa ben deniyim bari

Yok karıştırmadan tatlı kaşığıyla veriyorum çocuklara. Çay kaşığında sağa sola dökülüyor. Hemen üzerine su içiyorlar. Tadı yoğun tabii. Ama hap atar gibi hemen içince pek de gelmiyor.

Aile hekimimiz Ege Üniversitesi nin markası olan Zade Vital in ürünlerini tavsiye etti. (Balık yağı, D vitamini vs)Daha araştırıp almadım. Pek ilaç mantıklı olmadığım için aklıma da gelmiyor. Var mı bilginiz bu marka hakkında?

Canım eğer halın kaliteliyse hiç birşey olmuyor 6 senedir senede 2 defa yıkamacı ya gönderiyorum hiç birşey olmadı
Ama zaten halıcılar ömrü 5 sene filan diyorlar
Çok kaliteli değil gibi
İnternetten çocuklar için çarpım tablolu olanını( illa sosyal mesaj vereceğiz yani) ve de araba yollu olanını almıştım.
Dediğin gibi öyle uzun ömürlü değildir bunlar. Teşekkürler bilgi için.❣

çocuk odasına aldığımı üstten ya siliyorum ya da kendim bir iki fırça hoop durula yapıyorum. sorunsuz kullanıyorum oldu bayağı. 2019'da almışım :)

Selam kızlar
Cumartesi öğlen acı sos yemiştim az birsey boğazım felaket ağrıdı hala geçmedi geçmek üzere
Geçen yılda aynısını yaşamıştım
Artık acıyı hayatımdan çıkarma kararı aldım.

Bol bol dinlendim
Yemeği eşim hazırladı.
1 dizi bitirdim.

Eklentiler

• 20221010_122540.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 70
Geçmiş olsun, alerjik bir tepki gibi duruyor yemesen bi süre iyi olur. Alerji 30lu yaşlarda tekrar artar sonra yine sönermiş.

Foto çok huzur verici

Geçmiş olsun, alerjik bir tepki gibi duruyor yemesen bi süre iyi olur. Alerji 30lu yaşlarda tekrar artar sonra yine sönermiş.

Foto çok huzur verici
Sağol canim. bu yıl bırakmıştım aslinda
Annem yapıp getirince deneyeyim dedim
Hasta olmak hiç güzel değil

Daha dekorasyonunu tam yapamadım ama güzel oldu
Daha geniş açılardan da foto atacağım enerji gelsin

Yarın sabahtan evi toparlayıp temizleyecegim
Exper gelip foto çekecek.
Evi teminat olarak gösterdik bakalım ne değer bicecek

Çamaşırlar birikti kontrol altına almam gerek.

Bunların dışında yine dinlemek istiyorum bol bol

Cuma günü de annemler gelecek

Merhaba.
Krijenin kati sabunun ve uaslanma karsiti kremini aldim bugun.
Sizin kullandiginiz urunlerle ilgili yorum yapmaniz mumkun mu, sac dokulmem cok artti bu ara,endiselendim ilk kez.
3,4 ay yettigi yaziyordu,saciniz uzun mu benim 2 tel kaldi 2 ay gidebilir

Aa konu sahibi de senmissin.
Uzun zamandir aklimda minimalizm.
Ama zamani yeni geldi herhalde ki dunden beri bir suru video,belgesel izledim.
Basligi gorunce sevindim.
Ama tabi 3000 sayfayi okuyamadim siz 2017 den beri oturtmussunuzdur artik.
Tam sadelesme fikrim var mi emin degilim ama bu tuketim cilginligindan da biktim.

Günaydınlaar

hafta sonu öyle koşturmacalıydı ki ne ara ne yaptık yetiştirdik bilmiyorum :)

cumartesi eşim aracın muayenesini yaptıracakmış, birlikte gitmeyi teklif etti, çocuklarla aktivite oldu gittik bi yemek yiyip geldik.

cuma annem geldiğinde de sizin şu bahçedeki asmada çok üzüm var yememişsiniz de bunu pekmez yapalım dedi, o kadar var mı dedim amaaan baya bayaa varmış :) cumartesi müsait olmayınca pazar sabahın köründe kendimizi asmadan üzüm keserken bulduk. baya bişi varmış, bereketli oluyor haliyle. pekmez yapmadık ama biz köfter deriz, cevizli sucuğun tepsiye dökülmüş hali. ondan yaptık, artık çocuklarla kışın yeriz.

ben bu ara biraz sinirliyim, hem özel dönem hemde biraz kilo almışım kendime kızıyorum, haliyle gerginliğim herkese yansıyor, hem yediklerime hemde hareketlerime dikkat etmeye karar verdim.

küçüklere değilse de büyük kızıma çok kızıyorum bu ara. bi üst giyinme, bi saç tarama / toplama, kahvaltı yapma, evden çıkma hepsi de bin kez söylemeyle ancak yapılabiliyor. neyse çocuk daha kızmamaya çalışacağım ona da.

Selam
Kati sampuanini kullandım kakaolu olanı çok memnun kalmıştım saç derisi kaşınıyor ve saçlarım dökülüyordu o dönem bütün problemlerim geçmişti. Ama bana 1 ay ancak dayandı
Saçım uzun ve hergun duş alıyorum.

Şu ara mevsimsel geçiş dönemindeyiz dökülme olabilir ama inşallah size de iyi gelir

Sadelik azla yetinmek değildir
Mesela sadelik öncesi ucuzmus diye aldığım çok eşya olurdu. Sonra uyumsuz olurdu hersey
En iyi şeyleri misafirlere saklardım
Şimdi herseyin tasarımı önemli kullanımı önemli
İndirim takip ediyorum bazen ama kullandığım ürünlerde sadece.

Sadelik size en uygun olanı secmenizi sağlıyor
Dolabimda sadece sevdiğim kiyafetler var
Ne giysem diye düşünmuyorum mesela
Az ama bana hitap ediyor

Elinize sağlık çok severim dogal atistirmaliklari

Çocuğuna kızmaya gerek varmi yada kızdığında anladımi seni yada daha çok tepki mi verdi.

Bırak geç kalsın. Yada o gün kahvaltıyı kaçırsın bunu kendi denesin planlamaya uymadığında neler olduğunu görsün

Sinirlenme duygusu çok karmaşıktır.
Sen bilinçli bir bireysin problemlere tepki vermek yerine çözüme gidebilirsin.

Exper geldi
Evimizi çok beğendi
Memnun kalmadigimiz şeyleri söyledik mesela
Memnun değilseniz ben alırım dedi

Özellikle banyo wc mutfak favorisi oldu
Eşyaları uyumu beğendi
Mimarmış kendisi profesyonel gözden dinlemek hoşuma gitti

Eşim bana dönüp sen bu işlerden baya anlıyorsun dedi

Galiba anlıyorum
Yani o kadar araştırma çalışmalarım boşa gitmesin dimi profesyonel değilim ama seviyorum

Wendycim ellerinize sağlık hem etkinlik olmuş hem sağlıklı atıştırmalık ne güzel.

En şanssız ortanca derler ama bence en şanssız büyükler Çünkü ne kadar küçük olurlarsa olsunlar büyüklük algımız 3 çocuğa göre şekillendiği için büyük çocuklardan beklentimiz bir tık fazla oluyor bu yüzden de tahammülümüz bir tık daha az oluyor.

Oğlum bu ay 6 yaşını dolduruyor. Bakıyorum tek çocuğu ya da en küçük çocuğu 5-6 yaşında olanlar onlara hala bebek muamelesi yapıyor. Bi arkadaş mesela yemeğe gitmiştik kendi yediriyordu hala falan. Ben ise geçen günü bebeğimi küçük oğlumla yıkadım o su döktü falan Yani gerçekten bizim algılarımız elimizdekilere göre şekilleniyor o yüzden de tepkilerimiz farklı oluyor. Doğru demiyorum ama her davranış bir yaşantının sonucudur.

Katalog sayfalarına girmesi gereken bir evin var
Bak aklıma ne geldi YouTube ta daire varya onları davet etsen ondan sonra da YouTuber olarak devam etsen direk bir sürü takipçin olur zaten, şimdi aklıma geldi bak güzel bir fikir illa seni fenomen yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…