Canım evinizi. Mi satıyorsunuzExper geldi
Evimizi çok beğendi
Memnun kalmadigimiz şeyleri söyledik mesela
Memnun değilseniz ben alırım dedi
Özellikle banyo wc mutfak favorisi oldu
Eşyaları uyumu beğendi
Mimarmış kendisi profesyonel gözden dinlemek hoşuma gitti
Eşim bana dönüp sen bu işlerden baya anlıyorsun dedi
Galiba anlıyorum
Yani o kadar araştırma çalışmalarım boşa gitmesin dimi profesyonel değilim ama seviyorum
Ben de sana katılırım kaçta geleceksinyemekten sonra kahveye geleceğim.gönül filtre istiyor ama koca bir fincan sade türk kahvesi içerim.
Elinize sağlık çok severim dogal atistirmaliklari
Çocuğuna kızmaya gerek varmi yada kızdığında anladımi seni yada daha çok tepki mi verdi.
Bırak geç kalsın. Yada o gün kahvaltıyı kaçırsın bunu kendi denesin planlamaya uymadığında neler olduğunu görsün
Sinirlenme duygusu çok karmaşıktır.
Sen bilinçli bir bireysin problemlere tepki vermek yerine çözüme gidebilirsin.
aynen aynı durum bizde de var işte, daha 8 yaşında ama kendi giyinmeyi ödevini yapmayı becermeli diye düşünüyorum, ve ona uygun davranmasını bekliyorum. ama o da bebek taklidi yapıyor bazen, anne benimle mi uyusan vs diyor, ayrı bi ilgi istiyor ama tabi büyük ya gözümüzde, 2 küçük bebek var işte evde. aynen dediğin durum işte bizdeki de.endycim ellerinize sağlık hem etkinlik olmuş hem sağlıklı atıştırmalık ne güzel.
En şanssız ortanca derler ama bence en şanssız büyükler Çünkü ne kadar küçük olurlarsa olsunlar büyüklük algımız 3 çocuğa göre şekillendiği için büyük çocuklardan beklentimiz bir tık fazla oluyor bu yüzden de tahammülümüz bir tık daha az oluyor.
Oğlum bu ay 6 yaşını dolduruyor. Bakıyorum tek çocuğu ya da en küçük çocuğu 5-6 yaşında olanlar onlara hala bebek muamelesi yapıyor. Bi arkadaş mesela yemeğe gitmiştik kendi yediriyordu hala falan. Ben ise geçen günü bebeğimi küçük oğlumla yıkadım o su döktü falanYani gerçekten bizim algılarımız elimizdekilere göre şekilleniyor o yüzden de tepkilerimiz farklı oluyor. Doğru demiyorum ama her davranış bir yaşantının sonucudur.
harika bi motivasyon olmuş sana, gerçekten katalog gibi yaptın evi beğenmeyip ne yapsın :) huzurla oturun gönlünüzce olsun her şey.Exper geldi
Evimizi çok beğendi
Memnun kalmadigimiz şeyleri söyledik mesela
Memnun değilseniz ben alırım dedi
Özellikle banyo wc mutfak favorisi oldu
Eşyaları uyumu beğendi
Mimarmış kendisi profesyonel gözden dinlemek hoşuma gitti
Eşim bana dönüp sen bu işlerden baya anlıyorsun dedi
Galiba anlıyorum
Yani o kadar araştırma çalışmalarım boşa gitmesin dimi profesyonel değilim ama seviyorum
Çok çok iyi anlıyorum aynı süreçler. Büyüğe bazen o kadar içim acıyorki bizim için çok sıradan bir şeye çok seviniyor mesela o zaman dank ediyor kafama onun da daha çok küçük olduğumia onun geç kalması demek benim geç kalmam demek, bırakıp gidemiyorum çünkü.
yemek yemesin eyvallah ama sonra yolda ben açım diye ağlıyor, bazen kendin yemedin cezanı çekmelisin diyorum ama tüm günüm benim de mutsuz geçiyor.
sinirlenme kısmı bu ara benim hormonlarla ilgili sanırım, ama genel anlamda bu durumumuz var, bi yol çizmeliyiz kendisiyle. olmazsa vitamin başlayayım, yorgunluktan bu yavaş hazırlanması belki de.
aynen aynı durum bizde de var işte, daha 8 yaşında ama kendi giyinmeyi ödevini yapmayı becermeli diye düşünüyorum, ve ona uygun davranmasını bekliyorum. ama o da bebek taklidi yapıyor bazen, anne benimle mi uyusan vs diyor, ayrı bi ilgi istiyor ama tabi büyük ya gözümüzde, 2 küçük bebek var işte evde. aynen dediğin durum işte bizdeki de.
Bazen aklıma geliyor ama vazgeçiyorumKatalog sayfalarına girmesi gereken bir evin var
Bak aklıma ne geldi YouTube ta daire varya onları davet etsen ondan sonra da YouTuber olarak devam etsen direk bir sürü takipçin olur zaten, şimdi aklıma geldi bak güzel bir fikirilla seni fenomen yapıcam ♥
Eşim işiyle ilgili bir yatırım yaptı evi teminat olarak gösterdik.Canım evinizi. Mi satıyorsunuz
Güzel evler var ama seninkinden güzel değil bence, senin evinin de bir ruhu var ilerde düşünebilirsin belkiBazen aklıma geliyor ama vazgeçiyorum
Hem eksikler var hem kamera karşında olmak
Kamera bana bakar ben kameraya
Hem o kanalda çok daha güzel evler
Sağol canim
12:45 olsun lütfen bende katılayım şimdi git gel yapıyorumyemekten sonra kahveye geleceğim.gönül filtre istiyor ama koca bir fincan sade türk kahvesi içerim.
Canim cezanı çek demek yerine vaktinde yetisseydin kahvaltı yapabilirdin de savaşma çocuklamia onun geç kalması demek benim geç kalmam demek, bırakıp gidemiyorum çünkü.
yemek yemesin eyvallah ama sonra yolda ben açım diye ağlıyor, bazen kendin yemedin cezanı çekmelisin diyorum ama tüm günüm benim de mutsuz geçiyor.
sinirlenme kısmı bu ara benim hormonlarla ilgili sanırım, ama genel anlamda bu durumumuz var, bi yol çizmeliyiz kendisiyle. olmazsa vitamin başlayayım, yorgunluktan bu yavaş hazırlanması belki de.
aynen aynı durum bizde de var işte, daha 8 yaşında ama kendi giyinmeyi ödevini yapmayı becermeli diye düşünüyorum, ve ona uygun davranmasını bekliyorum. ama o da bebek taklidi yapıyor bazen, anne benimle mi uyusan vs diyor, ayrı bi ilgi istiyor ama tabi büyük ya gözümüzde, 2 küçük bebek var işte evde. aynen dediğin durum işte bizdeki de.
Anladım canım bol hayırlı kazançlarEşim işiyle ilgili bir yatırım yaptı evi teminat olarak gösterdik.
Ben benim kıza resimli yapılacaklar listesi yaptım.mia onun geç kalması demek benim geç kalmam demek, bırakıp gidemiyorum çünkü.
Sağol canim içinde yaşayınca pek anlamıyoruz sanırımharika bi motivasyon olmuş sana, gerçekten katalog gibi yaptın evi beğenmeyip ne yapsın :) huzurla oturun gönlünüzce olsun her şey.
BelkiGüzel evler var ama seninkinden güzel değil bence, senin evinin de bir ruhu var ilerde düşünebilirsin belki
birinin beni anlaması o kadar iyi geliyor kiÇok çok iyi anlıyorum aynı süreçler. Büyüğe bazen o kadar içim acıyorki bizim için çok sıradan bir şeye çok seviniyor mesela o zaman dank ediyor kafama onun da daha çok küçük olduğu
Ben benim kıza resimli yapılacaklar listesi yaptım.
Kalkınca tuvalet el yüz yıkama kahvaltı diş fırçalama giyinme vs
Yatmadan önce tuvalet el yıkama diş fırçalama su içme çanta hazırlama vs
Gibi talimatlar.
Soruyorum hangisi eksik kaldıysa onu yap hemen diye.
Ama elbette ki yavaş hareket ediyorsa yatma saati de önemli ve vitamin eksik kalmış olabilir.
geldimBen de sana katılırım kaçta geleceksin
kaç doğumluydu wendymia onun geç kalması demek benim geç kalmam demek, bırakıp gidemiyorum çünkü.
13:05 de geldim12:45 olsun lütfen bende katılayım şimdi git gel yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?