Canım evinizi. Mi satıyorsunuz

mia onun geç kalması demek benim geç kalmam demek, bırakıp gidemiyorum çünkü.

yemek yemesin eyvallah ama sonra yolda ben açım diye ağlıyor, bazen kendin yemedin cezanı çekmelisin diyorum ama tüm günüm benim de mutsuz geçiyor.

sinirlenme kısmı bu ara benim hormonlarla ilgili sanırım, ama genel anlamda bu durumumuz var, bi yol çizmeliyiz kendisiyle. olmazsa vitamin başlayayım, yorgunluktan bu yavaş hazırlanması belki de.

aynen aynı durum bizde de var işte, daha 8 yaşında ama kendi giyinmeyi ödevini yapmayı becermeli diye düşünüyorum, ve ona uygun davranmasını bekliyorum. ama o da bebek taklidi yapıyor bazen, anne benimle mi uyusan vs diyor, ayrı bi ilgi istiyor ama tabi büyük ya gözümüzde, 2 küçük bebek var işte evde. aynen dediğin durum işte bizdeki de.

harika bi motivasyon olmuş sana, gerçekten katalog gibi yaptın evi beğenmeyip ne yapsın :) huzurla oturun gönlünüzce olsun her şey.

Çok çok iyi anlıyorum aynı süreçler. Büyüğe bazen o kadar içim acıyorki bizim için çok sıradan bir şeye çok seviniyor mesela o zaman dank ediyor kafama onun da daha çok küçük olduğu

Bazen aklıma geliyor ama vazgeçiyorum
Hem eksikler var hem kamera karşında olmak
Kamera bana bakar ben kameraya
Hem o kanalda çok daha güzel evler

Sağol canim

Bazen aklıma geliyor ama vazgeçiyorum
Hem eksikler var hem kamera karşında olmak
Kamera bana bakar ben kameraya
Hem o kanalda çok daha güzel evler

Sağol canim
Güzel evler var ama seninkinden güzel değil bence, senin evinin de bir ruhu var ilerde düşünebilirsin belki

Canim cezanı çek demek yerine vaktinde yetisseydin kahvaltı yapabilirdin de savaşma çocukla
Kıyafet seç giyin gel neler seçeceksin bakalım de
Motive et yani önce
Görev tanımını sonra yaparsın.

Ben benim kıza resimli yapılacaklar listesi yaptım.

Kalkınca tuvalet el yüz yıkama kahvaltı diş fırçalama giyinme vs

Yatmadan önce tuvalet el yıkama diş fırçalama su içme çanta hazırlama vs

Gibi talimatlar.

Soruyorum hangisi eksik kaldıysa onu yap hemen diye.

Ama elbette ki yavaş hareket ediyorsa yatma saati de önemli ve vitamin eksik kalmış olabilir.

Çok çok iyi anlıyorum aynı süreçler. Büyüğe bazen o kadar içim acıyorki bizim için çok sıradan bir şeye çok seviniyor mesela o zaman dank ediyor kafama onun da daha çok küçük olduğu
birinin beni anlaması o kadar iyi geliyor ki

artık resimli liste vs pek dikkati çekecek gibi değil sanki, bi konuşma yapmayı planlıyorum bakalım, beni söyletmeden yapması için. motive olması vs için de elimden geleni yapıyorum aslında.

kaç doğumluydu wendy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…