2014 suhancım.kaç doğumluydu wendy
Hoşgeldin13:05 de geldim
Hazırımgeldim
hoş buldumHoşgeldin
yaaa mikannHazırım
süpersin, inşallah atlatmışsınızdır sıkıntılarınızı, çok geçmiş olsun.kızlar üç aydır sağlıksal bazı sıkıntılarla karşı karşıyaydık.süreç biraz sıkıntılı.bende kafa olarak yıprandım.az toparlanmak istiyorum.birşeylere odaklanmak kafamı herzaman dağıtmıştır.tekrar günlük haftalık rutinler şeklinde düzenli girmek istiyorum buraya.ayrıca topiğin enerjisi zaten yılardır harika.bu enerjiden mahrum olmak istemiyorum.gece sirkeledim kendimi.inş bu sirkelenmek kısa sürmez .sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.bende odaları tek tek dolanıp yatakları topladım.çocukların kıyafetleri ayarlayıp yataklarının üzerine bıraktım.salonu topladım duş aldım üzerimi giyip kahvaltı yapıp bulaşıkları makineya atıp çalıştırdım.en sonda mutfağı toparlayıp çöpü alıp çıktım.bugün çocukları eşim bıraktı.çıkışta ben alacağım.
Geçmiş olsun umarım tedavisi olan birseydir detayları anlatmak istersen sen bilirsinkızlar üç aydır sağlıksal bazı sıkıntılarla karşı karşıyaydık.süreç biraz sıkıntılı.bende kafa olarak yıprandım.az toparlanmak istiyorum.birşeylere odaklanmak kafamı herzaman dağıtmıştır.tekrar günlük haftalık rutinler şeklinde düzenli girmek istiyorum buraya.ayrıca topiğin enerjisi zaten yılardır harika.bu enerjiden mahrum olmak istemiyorum.gece sirkeledim kendimi.inş bu sirkelenmek kısa sürmez .sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.bende odaları tek tek dolanıp yatakları topladım.çocukların kıyafetleri ayarlayıp yataklarının üzerine bıraktım.salonu topladım duş aldım üzerimi giyip kahvaltı yapıp bulaşıkları makineya atıp çalıştırdım.en sonda mutfağı toparlayıp çöpü alıp çıktım.bugün çocukları eşim bıraktı.çıkışta ben alacağım.
Öncelikle geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesinkızlar üç aydır sağlıksal bazı sıkıntılarla karşı karşıyaydık.süreç biraz sıkıntılı.bende kafa olarak yıprandım.az toparlanmak istiyorum.birşeylere odaklanmak kafamı herzaman dağıtmıştır.tekrar günlük haftalık rutinler şeklinde düzenli girmek istiyorum buraya.ayrıca topiğin enerjisi zaten yılardır harika.bu enerjiden mahrum olmak istemiyorum.gece sirkeledim kendimi.inş bu sirkelenmek kısa sürmez .sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.bende odaları tek tek dolanıp yatakları topladım.çocukların kıyafetleri ayarlayıp yataklarının üzerine bıraktım.salonu topladım duş aldım üzerimi giyip kahvaltı yapıp bulaşıkları makineya atıp çalıştırdım.en sonda mutfağı toparlayıp çöpü alıp çıktım.bugün çocukları eşim bıraktı.çıkışta ben alacağım.
benimki 2015 doğumlu.üzerini artık kendi giyebiliyor.ama ödev kısmı sıkıntı.ben söylemezsem yapmak istemiyor.2014 suhancım.
Ohh afiyet olsun
afiyet olsun
pek atlatmış sayılmayız aslında ama geçecek inş.çok tşk ederimsüpersin, inşallah atlatmışsınızdır sıkıntılarınızı, çok geçmiş olsun.
Mikancim afiyet olsunHazırım
detaylara girersem toparlayamam.Geçmiş olsun umarım tedavisi olan birseydir detayları anlatmak istersen sen bilirsin
Topigim diye demiyorum mükemmel insanlarla tanıştım iyiki
Hayatını düzenlemek her anlamda pozitif olmanı sağlayacaktır.
Evinin ferah olması kafanın da ferah olması demek
Sonra ekleme çıkartma yapmak daha kolay oluyor kisisel anlamda.
Suhan geri döndü demek
tşk ederim mikan.Öncelikle geçmiş olsun Allah dermansız dert vermesin
Maşallah sabah sabah ne kadar çok iş yapmışsıN
Biz de özlüyoruz seni düzenli gel bence de
o konuda inanılmaz düzenli biriyimdir, dağınıklığa asla tahammülüm yok, o yüzden masam hep derli topludur, evimi de mümkün olduğunca öyle tutmaya çalışmaktan heba oluyorum bazen :)Ohh afiyet olsun
Ne ferah bir masa çalışırken her yeri dagitirdim
Geçmiş olsundetaylara girersem toparlayamam.ama burda olmak gerçekten iyi geliyor bana
Bende çok detay vardı prosedürler formlar talimatlar bir iş için 5 dosya açardım.o konuda inanılmaz düzenli biriyimdir, dağınıklığa asla tahammülüm yok, o yüzden masam hep derli topludur, evimi de mümkün olduğunca öyle tutmaya çalışmaktan heba oluyorum bazen :)
kaktüsümü de annem dikmiş masam için, canım annem,Mikan şu an erdemli tarafında tatilde kendisi, sana yakın sayılır heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?