senin bi gün bile çalışmayı bıraktığına pişman olmuş bi ifadeni duymadım zaten. olan neyse en güzeli hakkımızda.Bende çok detay vardı prosedürler formlar talimatlar bir iş için 5 dosya açardım.
Sonra başka başka işlerinde sorumluluğu vardı onlar gelirdi.
Şuan o maaşa parmağımı bile kaldirmazdim da neyse
Maşallah ne güzel alışkanlığın var.
Annenizin eline sağlık Ne güzel düşünmüş
İlk zamanlar boşlukta hissettim ama geri dönmeyi hiç düşünmedimsenin bi gün bile çalışmayı bıraktığına pişman olmuş bi ifadeni duymadım zaten. olan neyse en güzeli hakkımızda.
Teşekkür ederimMikancim afiyet olsun
Yaaa evet çok yakın yarım saatlik bir mesafeo konuda inanılmaz düzenli biriyimdir, dağınıklığa asla tahammülüm yok, o yüzden masam hep derli topludur, evimi de mümkün olduğunca öyle tutmaya çalışmaktan heba oluyorum bazen :)
kaktüsümü de annem dikmiş masam için, canım annem,Mikan şu an erdemli tarafında tatilde kendisi, sana yakın sayılır heralde.
Evet hatırlıyorum hatta ben de alıp yapıcam hem aktivite olur oğlanlarla demiştim ama alamamıştım bi türlü. Çok güzel aslında hem rahatlatıcı hem ortak bi şey yapmış oluyorsunuzbi döenm çocuklarla haftanın bir yada bir kaç günü resim yapma aktivitemiz vardı.bayadır yapmıyorduk.iki gündür mandala kitabımı getiriyorlar onlar başlıyor,anne sende lütfen gel diyorlar zoraki bikaç boyama yapmaya başladım.üçümüz ortak desen boyuyoruz.küçük oğlum duygusal anlamda bana fazla düşkün.hissiyatınında güçlü olduğunu düşünüyorum.direk ondan çıkıyor bu tarz fikirler.kendi boyama kitapları dururken koca koca desenleri boyamak hoşuna gidiyormuş bir kaç gündür nedense : )
okullar açıkken gelmemiz çok zor, yoksa istenmez mi en sevdiğim mevsim, deniz kenarı daha ne olsun.Yaaa evet çok yakın yarım saatlik bir mesafesen gelmiyor musun Silifke de güzeldir
Mia sen ne tarafta yaşıyorsun?Bende çok detay vardı prosedürler formlar talimatlar bir iş için 5 dosya açardım.
Sonra başka başka işlerinde sorumluluğu vardı onlar gelirdi.
Şuan o maaşa parmağımı bile kaldirmazdim da neyse
Maşallah ne güzel alışkanlığın var.
Annenizin eline sağlık Ne güzel düşünmüş
Keşkeokullar açıkken gelmemiz çok zor, yoksa istenmez mi en sevdiğim mevsim, deniz kenarı daha ne olsun.
Ne güzelbi döenm çocuklarla haftanın bir yada bir kaç günü resim yapma aktivitemiz vardı.bayadır yapmıyorduk.iki gündür mandala kitabımı getiriyorlar onlar başlıyor,anne sende lütfen gel diyorlar zoraki bikaç boyama yapmaya başladım.üçümüz ortak desen boyuyoruz.küçük oğlum duygusal anlamda bana fazla düşkün.hissiyatınında güçlü olduğunu düşünüyorum.direk ondan çıkıyor bu tarz fikirler.kendi boyama kitapları dururken koca koca desenleri boyamak hoşuna gidiyormuş bir kaç gündür nedense : )
evet bi ara baya düzene koymuştuk ara verince unutuyorum ben : dEvet hatırlıyorum hatta ben de alıp yapıcam hem aktivite olur oğlanlarla demiştim ama alamamıştım bi türlü. Çok güzel aslında hem rahatlatıcı hem ortak bi şey yapmış oluyorsunuz
Eskisehir ilçesindeMia sen ne tarafta yaşıyorsun?
kalem konusunda hassasız demekkiNe güzel
Kızımda kalemlerle oynuyor oyuncak yerine
Bir kalemi kaybolsa anlıyor birde
Bir sürü siyah kalemi var kalemim kayboldu diyor haydaaarayıp buluyoruz sonra.
Evet çok hemdekalem konusunda hassasız demekki
İş olmayınca Zaman da geçmemiştir her türlüsü zorSelam hanımlar
Nasılsınız
Bugün iş yerinde elektrikler kesikti tüm gün kitap okudum.
Yanında kahve olsa süper olacaktı ama her şey elektrikli olunca kahveden mahrum kaldım.
Acil işim olsa gerilirdim ama olmayınca keyfini çıkardık günün :)İş olmayınca Zaman da geçmemiştir her türlüsü zor
O zaman kahve eksik kalmış sadeceAcil işim olsa gerilirdim ama olmayınca keyfini çıkardık günün :)
AynenO zaman kahve eksik kalmış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?