senin bi gün bile çalışmayı bıraktığına pişman olmuş bi ifadeni duymadım zaten. olan neyse en güzeli hakkımızda.

bi döenm çocuklarla haftanın bir yada bir kaç günü resim yapma aktivitemiz vardı.bayadır yapmıyorduk.iki gündür mandala kitabımı getiriyorlar onlar başlıyor,anne sende lütfen gel diyorlar zoraki bikaç boyama yapmaya başladım.üçümüz ortak desen boyuyoruz.küçük oğlum duygusal anlamda bana fazla düşkün.hissiyatınında güçlü olduğunu düşünüyorum.direk ondan çıkıyor bu tarz fikirler.kendi boyama kitapları dururken koca koca desenleri boyamak hoşuna gidiyormuş bir kaç gündür nedense : )

Yaaa evet çok yakın yarım saatlik bir mesafe sen gelmiyor musun Silifke de güzeldir

Evet hatırlıyorum hatta ben de alıp yapıcam hem aktivite olur oğlanlarla demiştim ama alamamıştım bi türlü. Çok güzel aslında hem rahatlatıcı hem ortak bi şey yapmış oluyorsunuz

Mia sen ne tarafta yaşıyorsun?

Ne güzel
Kızımda kalemlerle oynuyor oyuncak yerine
Bir kalemi kaybolsa anlıyor birde
Bir sürü siyah kalemi var kalemim kayboldu diyor haydaa arayıp buluyoruz sonra.

Evet hatırlıyorum hatta ben de alıp yapıcam hem aktivite olur oğlanlarla demiştim ama alamamıştım bi türlü. Çok güzel aslında hem rahatlatıcı hem ortak bi şey yapmış oluyorsunuz
evet bi ara baya düzene koymuştuk ara verince unutuyorum ben : d

Selam hanımlar
Nasılsınız
Bugün iş yerinde elektrikler kesikti tüm gün kitap okudum.
Yanında kahve olsa süper olacaktı ama her şey elektrikli olunca kahveden mahrum kaldım.

Selam hanımlar
Nasılsınız
Bugün iş yerinde elektrikler kesikti tüm gün kitap okudum.
Yanında kahve olsa süper olacaktı ama her şey elektrikli olunca kahveden mahrum kaldım.
İş olmayınca Zaman da geçmemiştir her türlüsü zor

Kızımın oyuncakları için ikea tarzı sepetli dolap aldık. Bu akşam onu kuracağız.
Oyuncak dağınıklığı beni bunaltıyor. Çözüm olacağını sanmıyorum ama yine de bir ümit.

Bu arada kızıma sabah bakıcı geliyor artık. Bakıcıyı kızım da sevdi. Bir şeyler rayında olunca kafam daha rahat hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…