18 yıl önce yaşanan şeylere benzer şeyler olabilirmiş.düşünün diyor astrologun biri.düşünüyorum düşünüyorum hatırlamıyorumZor günlerde evrenin bize yolladığı mesajlar varmış
Destan yazdın ama evren 2 haftadır
doğum günün kutlu olsun.yeni yaşın güzellikler getirsinSevgili arkadaşlar,
Hepinize gönülden teşekkür ederim.
kavs-i kuzah pastan inanılmaz yaratıcı.
Tanımadan sevdiklerim, hepinizi öpüyorum
18 yıl önce yaşanan şeylere benzer şeyler olabilirmiş.düşünün diyor astrologun biri.düşünüyorum düşünüyorum hatırlamıyorum
Hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. :)Hayırlı geceler herkesebiz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü @Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim
yatak başlığı almayacak mısın mia? yine her zamanki gibi çok güzel her şey.Yatak odasının son hali
Daha dekorasyona fırsatım olmadı ama natürel ilerlemeyi düşünüyorum
Makyaj masamda boyutlandırma yapacagim şuan hepsi aynı boyda eşyalar var.
Baza degistirirsek belki alabiliriz onuda uzun seçmem kısa bir modelyatak başlığı almayacak mısın mia? yine her zamanki gibi çok güzel her şey.
YaaaAnka sarılabilsem sana
Çok teşekkür ederim.
Umarım hepimiz hep iyiliklerle iyilerle karşılaşırız.
Seviyorum sizi.
Sağol canımHayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan kazasız belasızotomatikse hemen alışırsın, manuelse onu ben de kullanmayı unuttum
Sağol canımZaten konuşuyoruz bol bol buradan da yazayım
Hayırlı olsun
Senin için çok iyi oldu
Ben de eşime söyleniyorum şimdi başıma neler çıkardın diyeAnka cım arabanız hayırlı olsun
Annemin duasıyla
Allah tekerine taş değdirmesin.☺
Kolayca ve hayırlı sürmen nasip olsun.
Araba özgürlük
Sağol canımGünaydınlar
suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.
CKbeautyandsheer nice mutlu yıllara
Anka hayırlı olsun canım, güle güle kullan inşallah, süremeyecek ne var, yeter ki güven kendine.
Sağol canımHayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullanmak nasip olsun. :)
Çok yoğun geçmiş ve hala yoğun gibiYoğun bir hafta sonundan sonra herkese merhaba
Hafta sonu il merkezde düğün vardı ve ben ilk uzun yol şoförlüğümü yaptım. Eşim araba sürmeyi sevmiyor. Bizimle gelecek olan yeğeninin de zorunlu işi çıkınca ihale bana kaldı.
Eşimden aldığım not 9/10.
Oğlanların yazlık kışlıklarını ayırdım. Küçüklenleri satmayı planlıyorum zaman bulursam, nasip olursa.
Geçen hafta da kitaplığı düzenleyip yıllardır sakladığım mektupları, çocukların bazı etkinliklerini vs attım. Emanet kitapları ayırıp verdim. Cd lerden bir çalışma yaparım diye bıraktım. Düzenlenince içime sindi.
Bugün ufaklığın beslenme sırası bendeydi. Makarna ayran. Kahvaltımızı yaparken bir yandan da makarnayı hallettim. Yanına domates salatalık biberi de fazladan koydum. İnşaallah yerler minikolar.Götürdüm verdim çocukları okula bırakırken. İnşaallah 2 hafta rahatım sınıf beslenmesi hazırlama konusunda.
Dün görümcem emri vaki yapıp çocuğuna benim bakmamı istedi. Kendisinin işi varmış. Normalde bir iletişimimiz yok kafa uyuşmazlığından, daha doğrusu hayatıma müdahale etme hakkını kendinde bulduğundan dolayı. Çocuk da küçük değil, 5.sınıf. Erkek çocuk. Öyle olunca dün dinlenemedim pek düğün sonrası. Malum gece bitiyor düğün.
Sabah dağınık olan oturma odasını çocuklara toplattım. Ufaklığın geri dönüşüm kutusu projesi vardı.( 5 lt.lik bidonu kesip içine kağıtları doldurma. ) Hızlıca bidonu kesip kağıtları ona koydurdum. Oyuncakları da sepete. Proje de aradan çıkmış gibi oldu.
Bugün planım
1) Hocanın annesi yoğun bakıma kaldırıldığı için dersim yok.
2) Oda oda kışlık halıları sermeye başlayacağım.
3) Yemek, mutfak toplama.
4) Osmanlıca 2.kur başladı online. Çalışmam gerek.
5) 2 hafta sonra vizelerim başlıyor. Bugün derse başlamayı istiyorum.
Slmmerhaba hanımlar, nasılsınız? girip bildirim göremeyince şaşırdım 2 gündür, yazdıklarınızı okumak çok eğlenceli
iznin bitince başlayacak mısın hemen mikanım? az ücretsiz alsaydın ya seneye hazirana kadar, sonra yaz tatili eylülde başlardın.Slm
İznimin bitmesine çok az zaman kaldı. Ara tatilde memlekete gidip annemi alacağız. Resmen gün sayıyorum
Emziren anne diyetine başladım2 gündür iyi gidiyor hem açlık krizi geçirmiyorum hem sağlıklı besleniyorum . Azıcık kilo da verirsen tadından yenmeyecek
Cuma günü büyük oğlumun doğumgünü. Menüyü şöyle düşündüm: sigara böreği, kurabiye, patlamış Mısır, çocuklar için çubukta süslenmiş marshmallow ve pastasadece arkadaşlarımız olan 2 aile ve kayınvalidemgil olacak.
Aslında iznim 20 ekimde bitti, rapor alıyorum ara tatile kadar. Ücretsize hiç ayrılamam hem şu anki maddi sıkışmışlıktan ötürü(maaşım direk kredi borcuna gidiyor) hem de akıl sağlığım içiniznin bitince başlayacak mısın hemen mikanım? az ücretsiz alsaydın ya seneye hazirana kadar, sonra yaz tatili eylülde başlardın.
benimde oğlumun 2 yaş doğum günü haftaya ama hafta içi zor olmasın diye pazar yapalım diyoruz, menün harika, bayıldım, mutlu yılları olsun kuzucukların.
oğlumu da sütten keseceğim benim de diyet yapmam lazım artık, resmen kontrolsüzüm şu ara, ne yapacağımı bile bilmiyorum, bilsem başlayacağım işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?