Hayırlı olsun canım sağlıkla oturmak nasip olsun inşallahselamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
bugün annemle babam geldi. daha görmedim..
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.
YaaaCKbeautyandsheer doğum günün kutlu olsun canım Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin... sevdiklerinle, ailenle nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum
Nice mutlu yaşlara, yeni yaşın huzur getirsinYaaaAnka sarılabilsem sana
Çok teşekkür ederim.
Umarım hepimiz hep iyiliklerle iyilerle karşılaşırız.
Seviyorum sizi.
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan kazasız belasızHayırlı geceler herkesebiz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim
Sağol canim evet normal işleri yapıp dinleniyorlarmis bol bol
Zaten konuşuyoruz bol bol buradan da yazayımHayırlı geceler herkesebiz de Eylülde araba aldık çok şükür. Ehliyeti alalı 10 sene olmuş benim haliyle araba sürmek konusunda hiç bir şey hatırlamıyorum geçen hafta arkadaşla çalıştık biraz. Çok zor geliyor tabi şimdi. Bakalım Pazar günü Elif ablaya gideceğim becerirsem çok sevineceğim yapamazsam bir kaç ders daha alırım napim
suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.selamlar.inişlerle çıkışlarla yine ben.
bugün annemle babam geldi. daha görmedim..
sabah mutfak balkonuyla salonun balkonunu yıkadım.balkondaki masa ve sandalyelerin tozunu aldım hızlıca.oturma odasının pencere kenarlarının tozunu aldım.koltukların üstündeki örtüleri değiştirdim.wc ve lavaboyu yıkadım.tv ve sehpaların tozunu aldım ve böylelikle farkına varmadan geç kaldım.
hayatımda enteresan şeyler oluyor.geniş bir ev hayalim vardı .en son ocak gibi rafa kaldırmıştık eşimle.yapılacak farklı işler ve ödemelerimiz vardı. eşim ani bir kararla ev hayaline geri döndü ve gerçekleştirdi.inşaat başlamamış daha.ödemeler sözleşmler vs halletmiş o kısmı.yaklaşık 18 ay gibi bir sürede teslim edilmesi planlanıyormuş vs.vs. detaylar çok fazla.elimizde birikim varmı deseniz çok fazla yok ama.ödeme planı kafama yattı.ödemede sıkıntı yaşarsak farklı planlarımız var devreye sokacağımız.sizinle paylaşmak istedim.şu dönemde aklımda bile yoktu.
Nice mutlu yaşlara, yeni yaşın huzur getirsin
CKbeautyandsheer cim, Rabbim nice nice sağlıklı keşke'siz yıllar yaşatsın sana sevdiklerinle.
Kalan ömrün geçen ömründen hayırlı olsun.
Nefes aldığımız sürece hayat ipi bizde. Değerini bilmek duasıyla...
Doğum günün kutlu olsuuuunnn.
Kahven ve pastan... inşaallah beğenirsin
Eki Görüntüle 3148763
Günaydınlar
suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.
CKbeautyandsheer nice mutlu yıllara
Anka hayırlı olsun canım, güle güle kullan inşallah, süremeyecek ne var, yeter ki güven kendine.
Ud resmi bulayım dedim. Senin için anlamı olsun.Sevgili arkadaşlar,
Hepinize gönülden teşekkür ederim.
kavs-i kuzah pastan inanılmaz yaratıcı.
Tanımadan sevdiklerim, hepinizi öpüyorum
Aldım bu akşam gelir, takarım inşallah :)Ud resmi bulayım dedim. Senin için anlamı olsun.
Uduna tel alabildin mi
Hayırlı olsun canım
Ödenir bir şekilde hiç o kısmını düşünme bir bakmışsın bitmiş
Çok sevindimhayırlı uğurlu olsun, huzurla oturmak nasip olsun. Ah ödemeler konusunda insan bi bunalıyor ama öyle böyle hallediliyor sağlık olsun da
Hayırlı olsun Suhan’cım
Hayırlı olsun canım sağlıkla oturmak nasip olsun inşallah
teşekkür ederim hepinize.Günaydınlar
suhan çok sevindim, çok güzel adımlar atılmış, güzel günler gelsin, hemen de oturun inşallah.
CKbeautyandsheer nice mutlu yıllara
Anka hayırlı olsun canım, güle güle kullan inşallah, süremeyecek ne var, yeter ki güven kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?