evet cidden güzeldi.Salman Khan var bir de Sevginin Gücü filmi çok güzeldi. Başta çok dans ediyorlar sıkılmıştım ama sabrettimsonu süperdi.
Pazar günü Eylüle etek baktık koton dan 300 tl di yani baksan etek 100 tl bile etmezbende baktım seçip bakana kadar hepsi sepetten uçmuş :)) kaban mont bakan varsa çocuğuna trendyol kotonda baya inmiş fiyatlar.
Hiç almadım hamur işi yapıyorsan kolay olur tabiSelam kızlar aranızda hamur yoğurma makinesi kullanan var mı, tavsiye eder misiniz, şöyle rende falan yapan bir şey olsa da iş mi kolaylaştırsa, bir yandan da çok parça gereksiz eşya diyorum kafalar karışık
ben braun'un mutfak robotunu kullanıyorum. rendeyi onda yapıyorum. nefretlik bir iştir benim için rende.Selam kızlar aranızda hamur yoğurma makinesi kullanan var mı, tavsiye eder misiniz, şöyle rende falan yapan bir şey olsa da iş mi kolaylaştırsa, bir yandan da çok parça gereksiz eşya diyorum kafalar karışık
Bakayım ona da bi araSalman Khan var bir de Sevginin Gücü filmi çok güzeldi. Başta çok dans ediyorlar sıkılmıştım ama sabrettimsonu süperdi.
Ay tam aradığım not ettim hemenFena denk gelmiş
Bu ara modern love favorim kesinlikle tavsiye ederim, hem kısa hem her bölüm farklı hikaye, tam vakti olmayan anne işi
Geçmiş olsunGünaydın
Şöyle okkalı bir boğaz ağrısıyla 4 gün yattım.
Antibiyotik başlandı.
Hafta sonu çocukların, evin ve de benim sorumlulukları eşim devraldı.
Pazartesi-salı çocuklar okula gidince evde ve yalnız olmak çoooook iyi geldi.
Sanırım evde böyle kalmayalı bir yılı aşmıştı.
Hastalık geçsin diye asgari düzeyde iş yaptım.
Kurtlara Koşan Kadınlar kitabına başladım bu fırsattan faydalanıp.
Sultanlık bitti, ilaç poşetimi aldım işimin başındayım.
geçmiş olsun.Günaydın
Şöyle okkalı bir boğaz ağrısıyla 4 gün yattım.
Antibiyotik başlandı.
Hafta sonu çocukların, evin ve de benim sorumlulukları eşim devraldı.
Pazartesi-salı çocuklar okula gidince evde ve yalnız olmak çoooook iyi geldi.
Sanırım evde böyle kalmayalı bir yılı aşmıştı.
Hastalık geçsin diye asgari düzeyde iş yaptım.
Kurtlara Koşan Kadınlar kitabına başladım bu fırsattan faydalanıp.
Sultanlık bitti, ilaç poşetimi aldım işimin başındayım.
heyyy dostum ben ne izledim öyle.Kevin hakkında konuşmalıyız film adı aklıma geldi
Geçmiş olsun
Teşekkür ediyorumgeçmiş olsun.
Aynen başta ne oluyor derken konu akıp gidiyorheyyy dostum ben ne izledim öyle.
kadın da bir gram mimik yok ama resmen bütün filmi gözleriyle oynadı.ama ne oynayış.resmen yaşamış ve rolünün hakkını vermiş.film durağan gibi başlıyo ve bu durağanlığın içinde bi yandanda akıp gidiyor.normalde yakıştıramayacağım iki oyuncu ama karı kocayı iyi oynamışlar.psikopata bağlamak isteyen izleyebilir.annelik duygularım da yüksek şiddette depreme maruz kalmış gibi.sadece ufak bikaç yerde bağlantı kuramadım.belki ilerki dönemlerde kafam eser yine izlerim
GünaydınnnGünaydınlar
benimde oğlumun gösterisi var.video bekliyorum.merakta kaldım.Günaydınnn
Bugün oğlum uzun bir şiir okuyacaktı acaba nasıl geçti çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?