Güle güle sağlıcakla kullan.Sonunda raflarım geldikahve köşem tamam sayılır duvar yazısı eklenecek
Teşekkür ederimGüle güle sağlıcakla kullan.
Bol kahve muhabbetleri
Güle güle kullan mikancimSonunda raflarım geldikahve köşem tamam sayılır duvar yazısı eklenecek
TeşekkürlerGüle güle kullan mikancim
Güle güle kullan canım çok güzel olmuşSonunda raflarım geldikahve köşem tamam sayılır duvar yazısı eklenecek
mikan bayıldımm, yazılı halini de koy sonra, bol muhabbetli huzurlu olsun köşenizSonunda raflarım geldikahve köşem tamam sayılır duvar yazısı eklenecek
Teşekkür ederimGüle güle kullan canım çok güzel olmuş
Teşekkürler wendycim koyarım inşallahmikan bayıldımm, yazılı halini de koy sonra, bol muhabbetli huzurlu olsun köşeniz
Hayırlı olsunSelamlar
Bugün gunluk işleri yaptım her zamanki gibi
Exra iş olarak atıştırmalık dolabını düzenledim.
Markete gittik
Dizi izledim bitirdim (Şahmaran)
Bahçemize tel duvar işleri tamamlandı.
Birkaç gün sonra ölçü alacağız bir tane çelik yapi firması bulduk onunla görüşeceğiz.
Birde eksik listesinden Eylüle çalışma masası kitaplik ve sandalye aldık.
Şimdi ajandami kontrol edeceğim ve olabildiği kadar dinlenmeyi planlıyorum.
Sağol canimHayırlı olsun
Renksiz solante ve la roche posay kullanıyorum.Slm kızlar
Daha önce de soruldu ama ben yine sorayım. Memnun kaldığınız bir güneş kremi önerebilir misiniz bana?Evilish sen hangisini kullanıyorsun ?
Dönüşümlü mü kullanıyorsunRenksiz solante ve la roche posay kullanıyorum.
Renkli missha genelde bunu kullanıyorum bb krem kapatıcı artık kullanmıyorum bu güneş kremi yetiyor renk esitlemeye.
Kışın renkli olanı kullanıyorumDönüşümlü mü kullanıyorsun
Hep solante kullandım değiştireyim dedim ama sanırım yine solante alacağımKışın renkli olanı kullanıyorum
Yazın renksiz olanı sürüp üzerine renkli olanı uyguluyorum koruması artsın diye
Çok dışarıda gezi yapacaksam solante kullanıyorum daha yapısı kalın diğerlerine göre
Mia- görsellerini paylaşır mısın zahmet olmazsa
Missha yi daha çok seviyorumHep solante kullandım değiştireyim dedim ama sanırım yine solante alacağım
Teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?