Güle güle kullanin hayırlı olsun bizim de çalışma masası ihtiyacımız var ne kadar di fiyatı canım normal mobilyacilarda fiyatlar çok uçuk Kar yağması çok güzel olmuuş inşallah burayada yağar oğlum her gün dua ediyo

Ben ikea tercih ediyorum modelleri bin yıldır aynı ve modasi gecmiyor,aksine değeri artıyor.
2.300 tl ye aldık ama sandalyesi kitaplik vs 6.500 tl yi buldu.

Ben ikea tercih ediyorum modelleri bin yıldır aynı ve modasi gecmiyor,aksine değeri artıyor.
2.300 tl ye aldık ama sandalyesi kitaplik vs 6.500 tl yi buldu.
Güle güle kullanın canım bende Ikea çok seviyorum. Hiç bakmadım ikeayaya bakayım şimdilik bı masasi var onla idare ediyo ama yaz bitmeden alırız masasini

Bende bakır yaptıracağım yaza doğru şimdi kahve tonu yetiyor
Kızıl çok severim ya güle güle kullan.
Bende ilk önce bakır yaptım sonra kızıla çevirdim koyu renk yüzümü daha canlı gösterdiği için . Sağol canım kahve tonları da çok güzel

Bugün bir durgunluk geldi anlatamam
Neyse evi toparlama işlerine geçtim.
Dışarıya çıkıp geleyim sonra kahve içerim artık

Günaydınlar
3 gündür sürekli hareket halindeyim
Bugün sakin geçmesini diliyorum.

Öğlen gibi yine bakım ürünlerinden paylaşacağım.

Biraz evi toplar ve dizi izlerim kitap okurum.
Odevler daha yarısını yapabildik bugün 3-4 sayfa daha yaparsak iyi olacak.
2 haftalik tatile bu kadar çok ödev verilmesi şahsen tuhaf geliyor ödev 20 sayfa 3 kitapta okuma var.

Mia sen kitap okuyup dizi izlerken Eylül ne yapıyo. Şuan camı açıp heeeelp diye bagirasim var sabahtan beri köpekciklik oynuyoruz

Mia sen kitap okuyup dizi izlerken Eylül ne yapıyo. Şuan camı açıp heeeelp diye bagirasim var sabahtan beri köpekciklik oynuyoruz
Bilmem ki az önce buradaydı

Şaka şaka
10 gibi uyanıyor kahvaltı yapıp çizgi film izliyor sofrayı etrafı toplarken
Süpürgeyi açınca odasına kaçıyor.
Şimdi ödev yaparız molada oyun oynuyor
Sonra resim yapıyor
Bazen gider odasına dinlenir.
Bende o sırada dizi izlerim ama 20-30 dk olur zamanım.
Birlikte oynadığımız oyun var telefonda onu oynarız.
Ben ajanda yazarken resim yapar.
Evcilik tarzı oyunları kendi oynuyor artık.
top balon kutu oyunlarında çağırıyor sadece.

Şimdi mesela ödev yapmamak için oyun kurdu kendine

Benim oğlan da oyun kuruyo ama oyunların içinde benim hep bir rolüm var resim çizerken bile yanında bende çiziyorum kitap okurken biraz dinleniyorum bide telefon vakti var o zaman onun dışında yok yorucu oluyo benim için sağlıklı olsunda inşallah

7 buçukta uyanıyoruz kahvaltıya kadar oyun kahvaltıdan sonra islerimi yapmaya çalışıyorum oyun oynamamak icin dışarı çıkarıyorum genelde ama havalar soğudu şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…