Merhaba kızlar sizleri keyifle okuyorum aktif olmasamda arada size danışıyorum fikirleriniz benim için değerli cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz bi rutin oluşturmak istiyorum siyah nokta ve gözeneklerden kurtulmanın yolu nedir hangi ürünleri kullanmalıyım sizce karma bi cildim var hafif çil gibi lekeler oluştu yüzümde bilinçli yapmak istiyorum bakımlarımı önereceğiz videolar varsa izlemek isterim yada hangi ürünleri mutlaka kullanmalıyım çok vakit ayıramam bebişli anneler malum en etkili ve pratik olanı sever

Önümüzdeki hafta detayli yazayım size
En memnun kaldığım ürünleri.

Evilish SUHAN daha tecrübeliler bu konuda.

Birazdan bakım ürünlerinden bahsedeceğim.
Ig hesabında örnek aldığım bir hesap var
@tipcidaninfuluencerolmaz

Birde saç için takip ettiğim hesap var ama daha o kısma tam anlamıyla ilgimi veremedim ilerleyen zamanlarda inşallah

Cilt Bakımı - temizleme

İlk adım temizleme
Cildim karma ve hassas arada sivilcelerim olabiliyor.

La roche posay kullanıyorum cerave de kullanmıştım. Arada başka markalar da deniyorum ama en sevdiğim bu markanın bu ürünü oldu.
Buyuk boy alınca 1 yıl gidiyor geçen yıl şubatta almışım sadece akşamları kullanıyorum.

Ama sadece temizleyiciler yüzü temizlemiyor
Sonradan miseller suyla veya tonikle yüzümü pamukla sildigimde kirler görüyordum
O sebeple buna ek enzim peeling ekledim haftada 3-4 kez kullanmaya başladım Başlarda haftada 2 kez kullandım herseye başlarken az kullanmak gerek. Sonradan pamukla deneme yaptığımda kir cikmadi ve artık makyaj hariç pamuk kullanmayida bıraktım.

Bu üründe 1 yıl kadar gider diye düşünüyorum.
Cildimin tamamen temizlenmiş gibi hissediyorum en en favori ürünüm. Her cilde uyumlu.

Bunlar en temel olmazsa olmaz başlangıç noktası.

Ben de peeling almayi düşünüyodum çok iyi oldu teşekkür ederim ben sabah akşam temizliyorum ilk önce kabak lifli sabunum var onunla temizleyip sonra yüz yıkama jeliyle temizliyorum. Sonra nemlendirici göz altı kremini sürüyorum nemlendirici serum kullaniyorum. Akşam yatmadan önce tekrar temizleme nemlendirme bide retinol içeren krem kullanıyorum gece maskesi bunu bir gün yapıp bir gün yapmıyorum. Bide ek olarak takviye alıyorum collegen takviyesi alıyorum

Kil maskesi yapıyorum hafta da 2 defa. Saçlar için bende bı kaç kişiden gördüm hafta da 2 gün yağ karışımı yapmak istiyorum. Saç bakım yağları bide cilt bakım ihtiyaclarim için alışveriş yapmam lazım maaş gününü bekliyorum

Rica ederim
Yüzümüz için lif kese hatta pamuk bile çizdiği için onerilmiyor o yüzden bu ikisini tercih ettim.
Pamuğu makyaj çıkartırken kullanıyorum ama alternatif ürünler de var daha almadım.

yağ karışımları bende gördüm ama yapmaya üşeniyorum ya
O motivasyon gelir umarım.

Birde aynen ürünlerin kullanım süreleri aldığım paraya degiyormu işlevi performansı mutlaka kıyaslama yaparım.

Motivasyona benimde ihtiyacım var . Görünce bi heveslendim sadece

Selam kızlar
Dün Eylüle aldığım mobilyalar geldi bir kısmını kurduk eşimle bir parça kaldı onuda birazdan yapacagim
1 parça eksik gelmiş firmayla görüştüm kargoya vereceklerini söylediler
Cay makinemiz bozulmustu onunda para iadesi olacak tekrar alacagiz tabi fiyati 2 katina ciktigi icin kupon verecekler.
Sonra evi kontrol edip markete ve pasta almaya gideceğim misafirim gelecek dün haber verdiler.

Kar yağdı çok güzel oldu manzaram değişti

Böyle bir güne uyandım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…