Temizleme - Çift aşamalı temizlik

İlk olarak yağ bazlı temizleyici kullanıp genelde makyaj çıkartmak için tavsiye ediliyor denemedim. Ama yakında başlayacağım şuan misel su kullanıyorum.

Sonra su bazlı normal bir temizleme jeli

Son olarak peeling yapılması

Temizleme hakkında olması gereken aşamalar bu şekilde
Ürün seçimi tamamen cilt tipinize bağlı

Peki gün içinde çok makyaj yapmiyosak yağ bazli kullanmalı miyiz. Yağ bazlı temizleyici bende duydum almak istiyorum şuan ilk öncelikli göz altı kremi ve peeling almam lazım temizleyicilerim var. Bide serum ve nemlendirici lazım ve bide para lazım tabi

Aynen makyaj çıkartmak için kullanıyorlar genelde
Peeling de öyle gün aşırı yapılsa yeterli

2. Aşama- Arındırma ve dengeleme

Tonikler genelde rutin dışı bırakılıyor ama cildimizi yıkadıktan sonra ph dengesini korumak ve arındırmak için önemli detay.
Ben cam şişeye koyduğum için görsel eklemedim ama tavsiyem asitsiz bir tonik olması.

3. Aşama - Serumlar

Başlangıçta
hyaluronic asit (nemlendirmek)
Arbutin (aydınlık veriyor)
Niacinamide (gozenek ve cilt rengini esitliyor)
Antioksidan serumu aldım nuxe serumundan hiç memnun kalmadım sivilce yapti onu bacaklarımda kullanıyorum.

Serumları akşam rutinimde dönüşümlü kullanıyorum bir gün hyaluronic ve nica
Diğer gün arbutin

Numune gelenleri de elimdekiler bitince deneyip sipariş veririm.

Ama başlangıç için bunlar çok iyi geldi ilk 3 ürün.

Eklentiler

• 20230201_135837.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 20230201_135921.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 63
4. Aşama - Nemlendirme

Benim cildim hassas olduğu için özellikle nemlendiricilere karşı daha bir tepki gösteriyor
Ama 2. En favori ürünüm aromatica oldu.
Yağsız ve nemlendirmesi orta derecede
İyileştirme özelliği var saç maskesi yaparkende bu ürünü ekliyorlar tatilde elimin altındaydı.
Geçen elim yandı sürdüm acısı çabuk geçti.
Bitmek üzereler büyük boyunu alacağım.

La rocheden de bir o kadar sevemedim
Yagli his bırakıyor malesef. Güneş koruma özelliği de olduğu için galiba.
Alternatif bir ürün sipariş verdim. Memnun kalana kadar arayışa devam.

Göz kremim henüz yok ama bu nemlendiriciyi kullanıyorum Göz çevrem için.

5. Aşama - Güneş kremi

Hergun kullanmak şart
Lekeleme ve yaşlanmayı etkilerini azaltıyor

Missha ve la roche kullanıyorum
Daha öncede bahsetmiştim.

Özellikle c vitamini serumlari kullananlar mutlaka kullanmalı

Benim liste kabardı miacim serumları peelingi o nemlendiriciyi ve toniği de ekliyorum tonik olarak gül suyu kullandım ama sivilce yaptı bana tonik araştırması yapiyorum hemmeen

The purest biraz daha uygun fiyatlı çoğu seruma göre sanırım. Göz kremi L'Oreal Paris almayı düşündüm içeriği temiz değildir ama uygun fiyatlı

Benim liste kabardı miacim serumları peelingi o nemlendiriciyi ve toniği de ekliyorum tonik olarak gül suyu kullandım ama sivilce yaptı bana tonik araştırması yapiyorum hemmeen
Evet gul suyu bende kullandım ama memnun kalmadım.
Kullandığım (ziaja) yeşil sisesi olan tonik.

O liste hiç bitmez bende mesela göz kremi termal su retinol peplit vs denemek istediğim baya ürün var ama yavaş yavaş ekleme yapabiliyorum yetişmek mümkün değil

Evet gul suyu bende kullandım ama memnun kalmadım.
Kullandığım (ziaja) yeşil sisesi olan tonik.
Tamam canım sağol hepsine bakicam alıp deneyince yazarim mutlaka
O liste hiç bitmez bende mesela göz kremi termal su retinol peplit vs denemek istediğim baya ürün var ama yavaş yavaş ekleme yapabiliyorum yetişmek mümkün değil
Retinol serum almıştım ben ama retinol oranı çok düşükle başladım baya memnun kaldım sivilce izlerine iyi geldi. Bide alnım da bı çizgi var onun görüntüsünu azaltmaya calisiyodum baya etkili oldu bence yüz taşıyla yüz yogası yapıyorum sabahları. Ben küçükken annem meyve felan yerken hep yüzüne sürerdi kabukları o aklıma geldi şimdi

Bende yakın zamanda alıyım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…