Büyüdükçe daha bağımsız olacaklar az kaldı7 buçukta uyanıyoruz kahvaltıya kadar oyun kahvaltıdan sonra islerimi yapmaya çalışıyorum oyun oynamamak icin dışarı çıkarıyorum genelde ama havalar soğudu şimdi
O zamanda neden sürekli odanda takiliyosun derim
Peki gün içinde çok makyaj yapmiyosak yağ bazli kullanmalı miyiz. Yağ bazlı temizleyici bende duydum almak istiyorum şuan ilk öncelikli göz altı kremi ve peeling almam lazım temizleyicilerim var. Bide serum ve nemlendirici lazım ve bide para lazım tabiTemizleme - Çift aşamalı temizlik
İlk olarak yağ bazlı temizleyici kullanıp genelde makyaj çıkartmak için tavsiye ediliyor denemedim. Ama yakında başlayacağım şuan misel su kullanıyorum.
Sonra su bazlı normal bir temizleme jeli
Son olarak peeling yapılması
Temizleme hakkında olması gereken aşamalar bu şekilde
Ürün seçimi tamamen cilt tipinize bağlı
Aynen makyaj çıkartmak için kullanıyorlar geneldePeki gün içinde çok makyaj yapmiyosak yağ bazli kullanmalı miyiz. Yağ bazlı temizleyici bende duydum almak istiyorum şuan ilk öncelikli göz altı kremi ve peeling almam lazım temizleyicilerim var. Bide serum ve nemlendirici lazım ve bide para lazım tabi
Evet gul suyu bende kullandım ama memnun kalmadım.Benim liste kabardı miacimserumları peelingi o nemlendiriciyi ve toniği de ekliyorum tonik olarak gül suyu kullandım ama sivilce yaptı bana tonik araştırması yapiyorum hemmeen
Aynen markanın serumlari güzel oluyorThe purest biraz daha uygun fiyatlı çoğu seruma göre sanırım. Göz kremi L'Oreal Paris almayı düşündüm içeriği temiz değildir ama uygun fiyatlı
O liste hiç bitmez bende mesela göz kremi termal su retinol peplit vs denemek istediğim baya ürün var ama yavaş yavaş ekleme yapabiliyorum yetişmek mümkün değilBenim liste kabardı miacimserumları peelingi o nemlendiriciyi ve toniği de ekliyorum tonik olarak gül suyu kullandım ama sivilce yaptı bana tonik araştırması yapiyorum hemmeen
Tamam canım sağol hepsine bakicamEvet gul suyu bende kullandım ama memnun kalmadım.
Kullandığım (ziaja) yeşil sisesi olan tonik.
Tamam canım sağol hepsine bakicamEvet gul suyu bende kullandım ama memnun kalmadım.
Kullandığım (ziaja) yeşil sisesi olan tonik.
Retinol serum almıştım ben ama retinol oranı çok düşükle başladım baya memnun kaldım sivilce izlerine iyi geldi. Bide alnım da bı çizgi var onun görüntüsünu azaltmaya calisiyodum baya etkili oldu benceO liste hiç bitmez bende mesela göz kremi termal su retinol peplit vs denemek istediğim baya ürün var ama yavaş yavaş ekleme yapabiliyorum yetişmek mümkün değil
Bende yakın zamanda alıyım o zamanTamam canım sağol hepsine bakicamalıp deneyince yazarim mutlaka
Retinol serum almıştım ben ama retinol oranı çok düşükle başladım baya memnun kaldım sivilce izlerine iyi geldi. Bide alnım da bı çizgi var onun görüntüsünu azaltmaya calisiyodum baya etkili oldu benceyüz taşıyla yüz yogası yapıyorum sabahları. Ben küçükken annem meyve felan yerken hep yüzüne sürerdi kabukları o aklıma geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?