Selamlar
Şubat ayına geldik bile zaman geçiyor.
Bu ay hedeflerini ve ocak ayının performansına bakacağım

Alışveriş yapmadigim 2. Ay da bitmek üzere ama birkaç exra alışveriş yapmıştım.
Diğer aylar daha dikkat edeceğim pes etmek yok

Selaamlar benim de bu ay koyduğum hedeflerim var Ocak ayında hiç bişey yapmadım hedeflerim için ama bu ay inanıyorum kendime

Geçen ay sürekli hastalıklarla mücadele halindeydim üniversite sınavim vardı 2 . Sinavima giremedim o gün o kadar hastaydım ki

Selamlaaar oğlumun kitaplarını ayırdım bugün dergi ekleri oyunlar felan baya düzenli oldu. Kendi dolabimdan bir eşofman iki üst bı tane de pantolon eledim. Banyo dolabını düzenledim şampuan yanık kremi felan vardı çöpe attım şampuanlar saçıma iyi gelmemişti duruyodu uzun zamandır . Mutfaga raf almıştım onu yerleştirdim. TV ünitesinin altını düzenledim baya düzen yaptım bugün çok iyi geldi

Ohh ferahlamistir ne güzel

Selamlar
Dün dinlendigim bir gün oldu.
Sonra kar yağınca dışarı çıktık

Eksik listemden alinacaklarin bir kısmını aldım
Bot aldım( hiç botum yoktu) şu ayakkabı işiyle ilgilenmem gerek spor ayakkabılarımı da uzun zaman önce almıştım bir yenileme yapsam iyi olacak. Kaliteli alıp uzun süreli kullanmak istiyorum. Yenilemek zamanımı alabilir tabi

Eylüle mont aldık diğer montunu 3 sezondur giyiyor ve son zamanlarda boyu uzadı ucu ucuna oluyordu. Bazı kiyafetlerinde boyu kısa geliyor

Birkaç tane bakım ürünüm bitmek üzere yenilemem gerekiyor. İnceleyip sipariş veririm.

Bugün masanın eksik parçası teslim olacak diye mesaj geldi gelirse montajını yapar duzenlerim.

Calisma bölümünü tamamladık.

Eklentiler

• 20230205_140021.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 99
  • 20230205_140353.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 20230205_140239.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 20230205_140155.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 20230205_140033.webp
    23 KB · Görüntüleme: 100
Bayıldım çok güzel çok ferah olmuş benim içinde fikir oldu Mia güle güle kullansın Eylül

Merhaba kızlar.
Geçmiş olsun tüm Türkiye mize.
Nasılsınız? Hepiniz iyisinizdir inşaallah

Merhaba kızlar, psikolojik olarak çok kötü etkiledi deprem beni, çok uzun ve çok şiddetliydi, ilkinin şokunu atlatamadan 2. bir deprem başladı ki o da çok şiddetliydi, bi hasarımız yok, dediğim gibi psikolojik etkisi çok üstümüzde. Rabbim tüm göçük altındakilere yardım etsin sağ salim kurtulsunlar inşallah. bir daha da kimse yaşamasın böyle bir depremi.

Çok geçmiş olsun.
Türkiye'nin 2. Büyük depremi ve yine aynı manzara
Çok üzgünüm.
Allah yardımcısı olsun yaralı ve yardım bekleyenlerin.

Kızlar Mikan dan haberi olan var mı?
Varsa iletişime geçen olup haber verebilir mi?

Hepimize çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…